Napi horoszkóp - 2018-05-09

Kos

Kedves Kos! Még a jegy szülötteinek sorsát sem egyformán alakítják a csillagok. Miközben egy részük magányra ítéltetett, mások tán éppen ma eveznek a házasság révébe, vagy válással vetnek véget a megromlott együttlétnek. Mindenesetre olyan családi eseményekre kell számítani, melyek ünnepélyesek és bensőségesek.

Bika

Kedves Bika! Restelled a tegnap történteket, de ami megtörtént, megtörtént, nem lehet eltörölni. Ma kicsattanó erőben vagy, és humorod is a régi. Mindkettőre nagy szükséged lesz, mert fontos megbeszéléseken kell részt venned. Ne éreztesd a tárgyalófelekkel, mennyire elevenedbe vág a dolog, mert mindent elrontasz.

Ikrek

Kedves Ikrek! Teljes energiával veted bele magad a munkába, nem törődsz semmivel. Elgondolkodhatnál azon, hogy néha a kevesebb több. A teljesítményedet nem az elvégzett munka mennyiségével mérik, hanem inkább eredményességével, jövedelmezőségével. Összpontosíts a lényegre, ne foglalkozz jelentéktelen apróságokkal!

Rák

Kedves Rák! Sokan melléd állnak a kipattant viszálykodásban. Legalább láthatod, ki a barát, ki az ellenség. Persze ezt ne vedd annyira szigorúan, hisz egyelőre csak nézetkülönbségekről van szó, nem személyeskedésről. Attól még tisztelhetnek, becsülhetnek, mert más a véleményük. Foglalkozz inkább saját érzéseiddel.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha jól indult a napod, bízz abban, hogy jól is végződik. Hidd, hogy senki nem tesz keresztbe, nem kapsz rossz híreket, és nem ér semmi sorscsapás. Ma kerüld a veszélyes helyzeteket, ne pazarold erődet felesleges küzdelmekre. Ha nem kérkedsz, és nem akarsz középpontban lenni, mindenki békén hagy.

Szűz

Kedves Szűz! Remek ötleteid vannak, de képtelen vagy egyszerre minden elgondolásodat megvalósítani. Sem időd, sem pedig energiád nem elég hozzá. Oszd meg kollégáiddal gondolataidat, és engedd, hogy a te irányításoddal ugyan, de mégis ők hajtsák végre. Így a sikerből is részesedsz, és hálásak is lesznek érte neked.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ha mára utazást terveztél, vagy szabadságodat töltöd, fogadj el egy tanácsot. Csak akkor tudsz tökéletesen kikapcsolódni, akkor érzed jól magad, ha egyedül indulsz útnak. Persze ezért komoly családi perpatvar keletkezik hazatérted után. Amilyen esendő vagy magadban, a csábításnak sem tudsz ellenállni.

Skorpió

Kedves Skorpió! Végre nyugodtan ki tudsz nyújtózni, elengedheted magad, és derűsen szemlélődhetsz. Az élet hirtelen kiszámítható, lassú lett, ami megnyugtat. Használd ki ezeket a perceket. Remek alkalom ez arra is, hogy kedveseddel végre késő estig „lelkizzetek”. Erre ugyanis most mindkettőtöknek nagy szüksége van.

Nyilas

Kedves Nyilas! Máris újabb megbízatást kapsz, pedig alig fejezted be előzőt. Most nem tudod, örülj-e, vagy sem. Ne vállald el azonnal a munkát! Nem ártana előbb kivizsgáltatnod magad, bár valószínűleg nincs okod aggodalomra egészségedet illetően. Egyszerűen arról lehet szó, hogy az utóbbi időben túlhajtottad magad.

Bak

Kedves Bak! Épp saját jó állapotodat észlelve és regisztrálva gondolj a környezetedben élőkre, vajon mindent megadsz-e nekik, amire lehetőséged lenne. Ha csak percekben is, de többet szánnál rájuk, nagy hálával fogadnák. Néha egy-két jó szó többet ér, mindennel. Ha valakinek szüksége van segítségedre, add meg neki.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nem vagy olyan kedveszegett, mint voltál. Ráébredsz ugyanis – mint eddig oly sokszor -, hogy ha mások szemüvegén át látod magad, nem is olyan fekete a kép. Az önismeret szép és nemes erény, a te esetedben azonban sokszor mindennek a gátja. Engedd el magad, és ne légy mindig olyan szigorú önmagaddal.

Halak

Kedves Halak! Nyugtalanság? Nem, inkább csak rossz előérzet, sejtések, megfoghatatlan, azonnal tovaillanó gondolatfoszlányok… Egyetlen biztos pont, amelybe megkapaszkodhatnál, a bizonytalanság… Ilyenkor képes vagy mindenben kételkedni: cselekedeteid helyességében, szándékaid tisztaságában. Még jó, hogy van időd.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL