Napi horoszkóp - 2018-05-07

Kos

Kedves Kos! Hivatásodban szélcsend uralkodik, nincs semmi, ami feldobna, vagy amire érdemes volna ráhajtani. Ez most nem izgat különösen. Még örülsz is annak, hogy nyugodtan átgondolhatod a teendőket. Itt az alkalom, hogy függőben lévő ügyeidet is elintézd. Az időpont az elmélyült alkotómunkának is kedvező.

Bika

Kedves Bika! Dolgoznod kell ilyen ragyogó időben! A verőfénytől, a szikrázó napsütéstől még komorabb lesz munkakedved. Az apró bosszúságok összegeződnek. Fékezd magad, mert olyat teszel, amit végül te is megbánsz. Füstölögsz, morogsz, kárálsz egész nap, ezt sem kellemes ám hallgatni, és nehéz elviselni.

Ikrek

Kedves Ikrek! Minden csontodban érzed a tegnapi nap következményét, vagyis a kimerültséget, ugyanakkor lelkileg leírhatatlan frissességet érzel. Sajnos ez nem elegendő ahhoz, hogy teljes emberként végezd a munkádat, de sebaj, fél kézzel is megoldhatod, hiszen meg van hozzá a kellő rutinod és szakismereted.

Rák

Kedves Rák! Valami susmus folyik a hátad mögött. Helyesen tennéd, ha kiderítenéd, persze csak okosan, hátha nincs is semmiféle alapja aggodalmadnak. Lehet, hogy csak eltúlzott pletyka minden. Akivel meg tudod osztani kételyeidet, remélhetőleg most is a segítségedre lesz. Beszéljétek meg, mi a teendő most.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Felvillanyoz a harc, a verseny lehetősége. Készülj fel arra, hogy az elkövetkező napokban a bátorságodon kívül erődre, kitartásodra, de még leleményességedre is szükség lesz, ha nem akarsz lemaradni vetélytársaid mögött. Tudomásul kell venned, hogy a vadászmezőn olykor mások is feltűnnek.

Szűz

Kedves Szűz! Május a szerelem hava! Ezt tapasztalhatod ma te is. Akaratlanul is minden gondolatod e körül forog. Legyél partneredhez feltűnően kedves, egy ilyen szép napon különleges bánásmódot érdemel. Ne szégyelld kimutatni érzelmeidet! Tartós kapcsolatnál néha erre is szükség van, különben ellaposodik.

Mérleg

Kedves Mérleg! Az élet gyakran produkál meglepetéseket. Amikor már biztos vagy benne, hogyan végződik egy munka, fordulatot vesznek az események. A szerelem terén sem jön be a papírforma. A hetek óta tartó ostromnak sikerrel kellene végződnie, ehelyett minden átmenet nélkül egy újabb flört részesévé válsz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Környezetedben valaki nem képes elismerni, hogy van más, az övétől eltérő megközelítés is. Meggyőzni ily módon szinte lehetetlen, érvekkel jobb belátásra bírni, és véleményét alakítani szintúgy. Zsákutcának tűnik a helyzet, mert így egy lépést sem tudtok előrelépni, csak körbe-körbe jártok.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha tartós kapcsolatban élsz, ma nagy veszekedésre készülhetsz. Még szakításra is sor kerülhet. Mindennek persze volt előzménye, és ezzel nagyon is tisztában vagy. Egyedül élő Nyilasok számára sem kedvező a mai nap új ismeretségek kötésére. A munkában viszont továbbra is sikeresek maradnak.

Bak

Kedves Bak! Szerencsésnek kellene lennie a mai napnak, mégis rejteget egy lélektani buktatót. Légy annyira felvértezett, hogy ne érjen váratlanul, akkor tán könnyebben átvészeled. Ha útra kelsz valahova, számíts arra, hogy nem a tervezett időben érkezel meg. Óvatosság, rendszerezettség legyen ma a jelszó.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Sajgó derekad, használhatatlan lovaglóizmaid mind-mind arra emlékeztetnek, hogy tegnap tán mégis többet serénykedtél, mint szabadott volna. Munkatársaid megmosolyognak, óvatosan kerülgetnek, de most nincs erőd ezzel foglalkozni. Soha nem gondoltad, hogy ilyen fárasztó és nehéz művelet ülni…

Halak

Kedves Halak! Ne rohanj, ha késésben vagy. Még megütheted a bokádat… Leginkább a nagy sietségben, mert más veszély nemigen fenyeget. Ez az a hétfő, melyet mindenki úgy tekint, mint a hétvége meghosszabbítását, és nem, mint az új hét kezdetét. Lehet hogy te is? Alkalmazkodóképességeddel azonban nincs gond.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL