MÁGIA

Legyen mákod akkor, amikor a leginkább szükséged van rá! - A legerősebb szerecsezsák elkészítése

Szerző:
Szabó Anna
Mitől olyan rendkívül erős és hatásos? Mert mint tudjuk, a mák már régóta a szerencse és a gazdagság szimbóluma. A régi emberek főként ünnepekkor vetették be különböző varázslatok, rituálék által vagy legalábbis fogyasztottak belőle aznap. De bármikor máskor is kihasználhatod mágikus erejét! Amikor úgy érzed, jól jönne egy kis extra szerencse, vidd magaddal ezt a szerencsezsákot és legyen nagy mákod!

 

Hogy honnan ered a „mákja van” kifejezés? A mák, a szerencse szinonimája, ami a héber/jiddis eredetű „mázli” szóból ered. A szerencsét héberül „mazal”-nak mondják és ebből eredően jiddisül „mázli”-nak nevezik. A mázli pedig bármikor jól jöhet. Egy állásinterjúnál, egy kérelem elfogadásánál, ügyintézésnél, a vizsgánál, a munkahelyen, az üzletben, a randinál. Bárhol és bármikor. Amikor tudod, hogy nagy szükséged lenne egy zsák szerencsére, akkor készítsd előre ezt a szerencsezsákot és vidd magad el a fontos napon és legyen mákod aznap!

Kellékek

Egy zöld bársony vagy bármilyen más anyagú zsákocska

Egy jó nagy marék mák

1 fehér gyertya

A varázslat menete

A fontos nap előtt estén készítsd el a zsákot. A zsákra rajzold rá vagy varrd bele a Fehu rúnajelet. A mákot szórd egy tálba és tégy mindent az oltárodra. Gyújts meg a fehérszínű gyertyát.

Relaxálj a vágyadra. Képzeld el az esemény szerencsés kimenetelét. Hogy megkapod az állást, átmész a vizsgán, hogy megkötöd a remek üzletet. Mikor eleget vizualizáltad a vágyadat, fogd a markodba mákot és szórd be e szavakkal a zsákba: „Ahogy szórom a mákot a zsákomba, úgy szórják rám az istenek is az áldást. Mikor a zsákom velem van, a szerencse is a sarkamban van. Mákom van minden, amiben csak akarom.”

Ezután kösd össze jól a zsák száját és hagyd éjszakára az oltárodon.

Másnap vidd magaddal és legyen nálad. Amint bebizonyosodik, hogy szerencséd volt, vagy megkaptad azt, amire szükséged volt, kiöntheted a mákot a földre, avagy földbe e szavakkal: „Nagy mákom volt ma. Szívem csordultig van hálával. Visszaadom a hatalmas erőt, hogy másnak is mákja lehessen.”

Így ha újra szükséged lenne egy nagy adag szerencsére, akkor ugyanezzel a rituáléval friss mákot szórhatsz bele.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL