2018. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Legyen mákod akkor, amikor a leginkább szükséged van rá! - A legerősebb szerecsezsák elkészítése

Wadolowska Balogh Orsolya

Mitől olyan rendkívül erős és hatásos? Mert mint tudjuk, a mák már régóta a szerencse és a gazdagság szimbóluma. A régi emberek főként ünnepekkor vetették be különböző varázslatok, rituálék által vagy legalábbis fogyasztottak belőle aznap. De bármikor máskor is kihasználhatod mágikus erejét! Amikor úgy érzed, jól jönne egy kis extra szerencse, vidd magaddal ezt a szerencsezsákot és legyen nagy mákod!

 

Hogy honnan ered a „mákja van” kifejezés? A mák, a szerencse szinonimája, ami a héber/jiddis eredetű „mázli” szóból ered. A szerencsét héberül „mazal”-nak mondják és ebből eredően jiddisül „mázli”-nak nevezik. A mázli pedig bármikor jól jöhet. Egy állásinterjúnál, egy kérelem elfogadásánál, ügyintézésnél, a vizsgánál, a munkahelyen, az üzletben, a randinál. Bárhol és bármikor. Amikor tudod, hogy nagy szükséged lenne egy zsák szerencsére, akkor készítsd előre ezt a szerencsezsákot és vidd magad el a fontos napon és legyen mákod aznap!

Kellékek

Egy zöld bársony vagy bármilyen más anyagú zsákocska

Egy jó nagy marék mák

1 fehér gyertya

A varázslat menete

A fontos nap előtt estén készítsd el a zsákot. A zsákra rajzold rá vagy varrd bele a Fehu rúnajelet. A mákot szórd egy tálba és tégy mindent az oltárodra. Gyújts meg a fehérszínű gyertyát.

Relaxálj a vágyadra. Képzeld el az esemény szerencsés kimenetelét. Hogy megkapod az állást, átmész a vizsgán, hogy megkötöd a remek üzletet. Mikor eleget vizualizáltad a vágyadat, fogd a markodba mákot és szórd be e szavakkal a zsákba: „Ahogy szórom a mákot a zsákomba, úgy szórják rám az istenek is az áldást. Mikor a zsákom velem van, a szerencse is a sarkamban van. Mákom van minden, amiben csak akarom.”

Ezután kösd össze jól a zsák száját és hagyd éjszakára az oltárodon.

Másnap vidd magaddal és legyen nálad. Amint bebizonyosodik, hogy szerencséd volt, vagy megkaptad azt, amire szükséged volt, kiöntheted a mákot a földre, avagy földbe e szavakkal: „Nagy mákom volt ma. Szívem csordultig van hálával. Visszaadom a hatalmas erőt, hogy másnak is mákja lehessen.”

Így ha újra szükséged lenne egy nagy adag szerencsére, akkor ugyanezzel a rituáléval friss mákot szórhatsz bele.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

Gondoltad volna, hogy a hálóban elhelyezett nagyméretű tükör növeli a takarításra fordított időt, netán azt, hogy a sötét árnyalatú lámpabúra közvetve növeli az áramszámlát? Rengeteg minden van a lakásban, amihez már észrevétlenül hozzászoktál, ám az igazság az, hogy gyakorta kellemetlen légkör és káosz alakul ki. Érdemes megfogadni tippjeinket, ha valóban rendezett és harmonikus otthont szeretnél!

Tovább »
Megtalálod mind a 12 rejtett állatot a képeken?

Megtalálod mind a 12 rejtett állatot a képeken?

Jól tudjuk, hogy az állatok az álcázás nagymesterei. Ez az evolúció műve, hogy azzal segíti a benne élőket, hogy olyan külső adottságokkal ruházta fel őket, hogy képesek legyen beleolvadni a természetbe és hogy tökéletesen álcázhassák magukat. De vajon sikerült nekik olyan jól, hogy még egy éles, gyakorlott szempár se legyen képes kiszúrni őket?

Tovább »
Melyik a legerősebb állat szerinted? - Választásod feltárja, milyen ember vagy valójában

Melyik a legerősebb állat szerinted? - Választásod feltárja, milyen ember vagy valójában

Választásaink, döntéseink nemcsak a sorsunkat határozzák meg, hanem árulkodnak a személyiségünkről. Az alábbi teszt megmutatja, hogyan gondolkodsz az életről és milyen a személyiséged. Könnyen lehet, hogy sok mindennel még te is csak most szembesülsz először, ezért mindenképpen teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép