2018. július 17. - Endre, Elek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 17. - Endre, Elek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Legyen mákod akkor, amikor a leginkább szükséged van rá! - A legerősebb szerecsezsák elkészítése

Wadolowska Balogh Orsolya

Mitől olyan rendkívül erős és hatásos? Mert mint tudjuk, a mák már régóta a szerencse és a gazdagság szimbóluma. A régi emberek főként ünnepekkor vetették be különböző varázslatok, rituálék által vagy legalábbis fogyasztottak belőle aznap. De bármikor máskor is kihasználhatod mágikus erejét! Amikor úgy érzed, jól jönne egy kis extra szerencse, vidd magaddal ezt a szerencsezsákot és legyen nagy mákod!

 

Hogy honnan ered a „mákja van” kifejezés? A mák, a szerencse szinonimája, ami a héber/jiddis eredetű „mázli” szóból ered. A szerencsét héberül „mazal”-nak mondják és ebből eredően jiddisül „mázli”-nak nevezik. A mázli pedig bármikor jól jöhet. Egy állásinterjúnál, egy kérelem elfogadásánál, ügyintézésnél, a vizsgánál, a munkahelyen, az üzletben, a randinál. Bárhol és bármikor. Amikor tudod, hogy nagy szükséged lenne egy zsák szerencsére, akkor készítsd előre ezt a szerencsezsákot és vidd magad el a fontos napon és legyen mákod aznap!

Kellékek

Egy zöld bársony vagy bármilyen más anyagú zsákocska

Egy jó nagy marék mák

1 fehér gyertya

A varázslat menete

A fontos nap előtt estén készítsd el a zsákot. A zsákra rajzold rá vagy varrd bele a Fehu rúnajelet. A mákot szórd egy tálba és tégy mindent az oltárodra. Gyújts meg a fehérszínű gyertyát.

Relaxálj a vágyadra. Képzeld el az esemény szerencsés kimenetelét. Hogy megkapod az állást, átmész a vizsgán, hogy megkötöd a remek üzletet. Mikor eleget vizualizáltad a vágyadat, fogd a markodba mákot és szórd be e szavakkal a zsákba: „Ahogy szórom a mákot a zsákomba, úgy szórják rám az istenek is az áldást. Mikor a zsákom velem van, a szerencse is a sarkamban van. Mákom van minden, amiben csak akarom.”

Ezután kösd össze jól a zsák száját és hagyd éjszakára az oltárodon.

Másnap vidd magaddal és legyen nálad. Amint bebizonyosodik, hogy szerencséd volt, vagy megkaptad azt, amire szükséged volt, kiöntheted a mákot a földre, avagy földbe e szavakkal: „Nagy mákom volt ma. Szívem csordultig van hálával. Visszaadom a hatalmas erőt, hogy másnak is mákja lehessen.”

Így ha újra szükséged lenne egy nagy adag szerencsére, akkor ugyanezzel a rituáléval friss mákot szórhatsz bele.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 étel, amely képes megváltoztatni a hangulatodat

10 étel, amely képes megváltoztatni a hangulatodat

A szorongás, a depresszió és a hangulatváltozások a leggyakoribb mentális betegségek, melyek nagyon sok embert érintenek. Tanulmányok igazolják, hogy az általunk fogyasztott élelmiszerek pozitívan befolyásolhatják hangulatunkat. Mutatunk egy listát azokról az ételekről, melyek pozitív hatással vannak a hangulatunkra, és arról is, amelyek negatívan befolyásolják azt.

Tovább »
Felismered az országokat a körvonaluk alapján? - Játékos teszt

Felismered az országokat a körvonaluk alapján? - Játékos teszt

Gyerekkorunkban sokunknak volt földgömbje és imádtuk forgatni, nézegetni, miközben arról álmodoztuk, hogy felkeressük az összes helyet vagy legalábbis a kedvenc országainkat. De ha földgömböd tán nem is volt, akkor az iskolában a földrajz atlaszt lapozgatva ragadtak rád az országok, városok nevei és talán a formáik. Képes vagy felismerni az országokat úgy, hogy csak a körvonalukat látod?

Tovább »
Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben a Hold különböző színei szerint határozták meg az egyes személyiségtípusokat. Attól függően, hogy melyiket választod, megtudhatsz magadról néhány érdekes dolgot. Komoly felismerések lehetnek ezek. Felkészültél az igazság pillanatára? Akkor ne várj tovább, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép