2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Legyen mákod akkor, amikor a leginkább szükséged van rá! - A legerősebb szerecsezsák elkészítése

Wadolowska Balogh Orsolya

Mitől olyan rendkívül erős és hatásos? Mert mint tudjuk, a mák már régóta a szerencse és a gazdagság szimbóluma. A régi emberek főként ünnepekkor vetették be különböző varázslatok, rituálék által vagy legalábbis fogyasztottak belőle aznap. De bármikor máskor is kihasználhatod mágikus erejét! Amikor úgy érzed, jól jönne egy kis extra szerencse, vidd magaddal ezt a szerencsezsákot és legyen nagy mákod!

 

Hogy honnan ered a „mákja van” kifejezés? A mák, a szerencse szinonimája, ami a héber/jiddis eredetű „mázli” szóból ered. A szerencsét héberül „mazal”-nak mondják és ebből eredően jiddisül „mázli”-nak nevezik. A mázli pedig bármikor jól jöhet. Egy állásinterjúnál, egy kérelem elfogadásánál, ügyintézésnél, a vizsgánál, a munkahelyen, az üzletben, a randinál. Bárhol és bármikor. Amikor tudod, hogy nagy szükséged lenne egy zsák szerencsére, akkor készítsd előre ezt a szerencsezsákot és vidd magad el a fontos napon és legyen mákod aznap!

Kellékek

Egy zöld bársony vagy bármilyen más anyagú zsákocska

Egy jó nagy marék mák

1 fehér gyertya

A varázslat menete

A fontos nap előtt estén készítsd el a zsákot. A zsákra rajzold rá vagy varrd bele a Fehu rúnajelet. A mákot szórd egy tálba és tégy mindent az oltárodra. Gyújts meg a fehérszínű gyertyát.

Relaxálj a vágyadra. Képzeld el az esemény szerencsés kimenetelét. Hogy megkapod az állást, átmész a vizsgán, hogy megkötöd a remek üzletet. Mikor eleget vizualizáltad a vágyadat, fogd a markodba mákot és szórd be e szavakkal a zsákba: „Ahogy szórom a mákot a zsákomba, úgy szórják rám az istenek is az áldást. Mikor a zsákom velem van, a szerencse is a sarkamban van. Mákom van minden, amiben csak akarom.”

Ezután kösd össze jól a zsák száját és hagyd éjszakára az oltárodon.

Másnap vidd magaddal és legyen nálad. Amint bebizonyosodik, hogy szerencséd volt, vagy megkaptad azt, amire szükséged volt, kiöntheted a mákot a földre, avagy földbe e szavakkal: „Nagy mákom volt ma. Szívem csordultig van hálával. Visszaadom a hatalmas erőt, hogy másnak is mákja lehessen.”

Így ha újra szükséged lenne egy nagy adag szerencsére, akkor ugyanezzel a rituáléval friss mákot szórhatsz bele.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Ez most a tanulás és az információgyűjtés ideje. Élvezd, hogy diák vagy, mert a jövőben a tudásodat tettekben fogod kamatoztatni.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Vasárnap

A napi jóslat Számodra - Vasárnap

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »
Vasárnapi csillagjóslat

Vasárnapi csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép