ANGYALISKOLA

Ezt az 5 dolgot üzente nektek Május Angyala, Ambriel - Plusz elárulta mi a szerelem titka

Szerző:
Szabó Anna
Ambriel a Május hónap és az Ikrek jegy angyala, mellette pedig a tiszta kommunikációért felelős. Segít felébreszteni és aktivizálni a lelkünket, megmutatja, miként irányítsuk a tudatunkat, amivel meglelhetjük a belső igazságainkat. Továbbá segít megvilágosítani az elménket és felfedezni a spirituális igazságokat. Mint látod, sok mindennel kapcsolatban fordulhatsz hozzá, de ő már azzal is a segítségedre kíván lenni, hogy megosztja veled 5 legfontosabb üzenetét!

Bár maga a szerelem nem köthető Ambrielhez, ellenben tisztában van azzal, mi a szerelem titka, ami nem más, (magán a szerelmen kívül) mint az őszinte és tiszta kommunikáció. Hogy merjük kimondani egymásnak őszinte érzéseinket és gondolatainkat, mindezt világosan és érthetően. Ambriel általános problémának látja, hogy a párok nem beszélnek eleget egymással, de legalábbis nem a lényegről. Nem az a lényeg, hogy mindig lelkizzünk, hanem hogy mikor meg van a helye és ideje, kimondjuk, amit ki kell. A boldogságunkat, félelmünket, féltékenységünket, a sértettségünket, mert abban a pillanatban válnak valósággá és lehet rajtuk akár segíteni. Ám ha magunkban tartjuk őket, belső feszültséghez vezethet majd kapcsolati problémákhoz.

Az egyedülállóknak is érdemes ezt megfogadniuk, hogy legyenek magukkal őszinték. Nem szégyen, ha párra vágynak, mint ahogy sem, ha belátják hibáikat és min kellene változtatniuk. Az őszinteségükkel elősegíthetik, hogy rájuk találjon a szerelem.

Kíváncsi vagy Ambriel többi üzenetére?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL