2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ez a történelmi optikai illúzió már az 1800-as évek óta hozza zavarba az embereket

Ez az 1800-as évekből származó optikai illúzió a mai napig fejtörést okoz az embereknek. De mondjuk is, mi a feladat! Egy kis család vendégségbe ment egy híres csillagászhoz. Na, igen ám, de hol van a  csillagász? Nem úgy illene, hogy várja a vendégeit? Ám tudjuk milyenek a zsenik, vannak fura szokásaik és az csillagász elbújt, hogy meglepje a családot. Vajon te képes vagy leleplezni őt?

 

A csillagász meg van arról győződve, hogy nagyon vicces és hogy kiválóan rejtőzködik. Arra készül, hogy megtréfálja a vendégeit. Itt jössz te a képbe, aki elérheti, hogy visszafelé süljön el a mókás terve, ám ehhez meg kell találnod a képen rejtőzködő asztronómust. Elhiheted, egyáltalán nem olyan trükkös, mint azt gondolta magáról és vannak árulkodó jelek, ami alapján megtalálhatod a 18. századi csillagászt!

Sok sikert, mi neked szurkolunk!

Megoldás

Megtaláltad? Akkor hadd gratuláljunk neked, talán még zseniálisabb vagy, mint a csillagász! Ha pedig nem, akkor se kenődj el, legközelebb biztosan megleled!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

15 kép, amitől tutira elfog a nosztalgia

15 kép, amitől tutira elfog a nosztalgia

A legtöbb ember számára a gyerekkor mágikus idő volt. Éppen ezért hajlamosak vagyunk mindent megtartani, ami a szívünkhöz közel áll és szép emlékeket idéz. Nem számít, hogy milyen évtizedben nőttél fel, ez a cikk biztosan olyan emlékeket juttat majd eszedbe, amelyek felmelegítik a lelkedet.

Tovább »
Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Mindenki követ el hibákat, ez teljesen természetes, hiszen azokból tanulunk, általunk fejlődhetünk. Ezért nem szabad ostorozni magunkat, mikor hibát vétünk, hanem örülni kell a lehetőségnek, hogy tanulhatunk, és így kevesebb lesz az esélye annak, hogy legközelebb is elkövetjük. Vajon a csillagjegyed alapján te könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból?

Tovább »
5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

Minden kapcsolatban utalnak bizonyos jelek arra, hogy az ikerlángoddal vagy éppen a lelkitársaddal találkoztál, ahogyan arra is, hogy a találkozás karmikus volt-e, vagy csak megtörtént magától. Ha párkapcsolatodban felismered ezt az 5 jelet, akkor nagy a valószínűsége, hogy az nem véletlenül alakult ki, hanem előre el volt rendelve.

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép