2018. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Segíts a tanárnak megtalálni a pipáját, amit elcsentek tőle a gyerekek!

Mikor a tanár nem figyelt oda, a gyerekek elcsenték a pipáját, hogy a szünetben kipróbálhassák és rágyújthassanak. De ehhez túl fiatalok! Ezért van szükség a sasszemedre, hogy 1 percen belül megtaláld a pipát, máskülönben a gyerkőcök szünetben elszelelnek és rágyújtanak. Ezt ugye te sem szeretnéd? Meg azt sem, hogy ezért megfedjék a szegény tanárt, ugye?

 

Villámteszt! Gyorsnak kell lenned, mert hamarosan kicsöngetnek és szünetre mehetnek a gyerekek. A gyerekeknek kevéssé a tanuláson jár az eszük, sokkal inkább a dohányzáson és elcsenték a tanár pipáját. Jó volna, ha lenne egy szemfüles ember, aki megtalálná az eldugott pipát és ezzel megóvná a gyerekek egészségét, na meg a tanár becsületét, aki még akár bajba is keveredhet. Elhiheted, a gyerkőcök egyáltalán nem olyan okosak, mint hiszik, ha komolyan neki rugaszkodsz a tesztnek és alaposan megnézed a képet, megfogod találni a pipát!

Készen állsz? Akkor hajrá!

Megoldás

Megtaláltad a pipát? Akkor gratulálunk neked és a szülők is, amiért megóvtad a gyerekek egészségét, hát méh a tanár, akinek meg a jó hírét! Ha nem, akkor fel a fejjel, majd legközelebb!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

Gondoltad volna, hogy a hálóban elhelyezett nagyméretű tükör növeli a takarításra fordított időt, netán azt, hogy a sötét árnyalatú lámpabúra közvetve növeli az áramszámlát? Rengeteg minden van a lakásban, amihez már észrevétlenül hozzászoktál, ám az igazság az, hogy gyakorta kellemetlen légkör és káosz alakul ki. Érdemes megfogadni tippjeinket, ha valóban rendezett és harmonikus otthont szeretnél!

Tovább »
Megtalálod mind a 12 rejtett állatot a képeken?

Megtalálod mind a 12 rejtett állatot a képeken?

Jól tudjuk, hogy az állatok az álcázás nagymesterei. Ez az evolúció műve, hogy azzal segíti a benne élőket, hogy olyan külső adottságokkal ruházta fel őket, hogy képesek legyen beleolvadni a természetbe és hogy tökéletesen álcázhassák magukat. De vajon sikerült nekik olyan jól, hogy még egy éles, gyakorlott szempár se legyen képes kiszúrni őket?

Tovább »
Melyik a legerősebb állat szerinted? - Választásod feltárja, milyen ember vagy valójában

Melyik a legerősebb állat szerinted? - Választásod feltárja, milyen ember vagy valójában

Választásaink, döntéseink nemcsak a sorsunkat határozzák meg, hanem árulkodnak a személyiségünkről. Az alábbi teszt megmutatja, hogyan gondolkodsz az életről és milyen a személyiséged. Könnyen lehet, hogy sok mindennel még te is csak most szembesülsz először, ezért mindenképpen teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép