2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Segíts a tanárnak megtalálni a pipáját, amit elcsentek tőle a gyerekek!

Mikor a tanár nem figyelt oda, a gyerekek elcsenték a pipáját, hogy a szünetben kipróbálhassák és rágyújthassanak. De ehhez túl fiatalok! Ezért van szükség a sasszemedre, hogy 1 percen belül megtaláld a pipát, máskülönben a gyerkőcök szünetben elszelelnek és rágyújtanak. Ezt ugye te sem szeretnéd? Meg azt sem, hogy ezért megfedjék a szegény tanárt, ugye?

 

Villámteszt! Gyorsnak kell lenned, mert hamarosan kicsöngetnek és szünetre mehetnek a gyerekek. A gyerekeknek kevéssé a tanuláson jár az eszük, sokkal inkább a dohányzáson és elcsenték a tanár pipáját. Jó volna, ha lenne egy szemfüles ember, aki megtalálná az eldugott pipát és ezzel megóvná a gyerekek egészségét, na meg a tanár becsületét, aki még akár bajba is keveredhet. Elhiheted, a gyerkőcök egyáltalán nem olyan okosak, mint hiszik, ha komolyan neki rugaszkodsz a tesztnek és alaposan megnézed a képet, megfogod találni a pipát!

Készen állsz? Akkor hajrá!

Megoldás

Megtaláltad a pipát? Akkor gratulálunk neked és a szülők is, amiért megóvtad a gyerekek egészségét, hát méh a tanár, akinek meg a jó hírét! Ha nem, akkor fel a fejjel, majd legközelebb!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Az egyiptomi Tefnut az eső, a víz, a harmat, a földön található minden nedvesség, és általuk a termékenység istennője, aki ezúttal azt jövendöli meg, ha tudni szeretnéd, hogy mit fog elmosni a közelgő őszi eső az életedben. Talán a bánatot, a rossz időszakot vagy a régi dolgokat? Húzz egy lapot, és kiderül!

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Fedezd fel a múlttal, az otthonnal, az anyával, az élet rejtélyeivel, Hekaté, az Ősi Holdistennő bölcsességével kapcsolatos mély érzéseidet.

Tovább »
A hétfői nap angyalüzenete

A hétfői nap angyalüzenete

A mélykék tenger a lelkedhez szól, meggyógyítván és megnyugtatván téged. Ha csak elképzeled, ahogyan alámerülsz gyógyító erejű méhébe, már az is majdhogynem képes meghozni a kívánt eredményt. Sőt még jobb, ha fizikailag is eltöltesz némi időt az óceán közelében. Hagyd, hogy ereje és szépsége elmossa minden bajodat és gondodat.

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép