2018. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Gyors megoldás anyagi problémákra - 5 brutálisan erős pénzteremtő rúnamágia

Wadolowska Balogh Orsolya

Rendkívüli erővel bírnak az ősi germán rúnák. Minden rúna különböző jelentéssel és mágikus tulajdonsággal rendelkezik. Ha fogod a választott, illetve szükséges rúnát és egy varázslatot építesz rá, azzal megnöveled az erejét és szinte biztos célba talál a vágyad. Vagyis ha neked anyagi gondjaid vannak vagy plusz pénzre lenne szükséged, akkor válasz egyet az 5 roppanterős pénzteremtő rúnamágia közül és rövid időn belül áradni fog feléd az áldás!

Mindegyik varázslatnál a Fehu rúnára lesz szükséged, ami a szerencse, a bőség, a pénz, a jólét rúnája. Sikert és előrelépést hozhat a munkában. Természetesen egyik varázslat sem ígér csodát, de nincs is veszíteni valód azzal, hogy neki veselkedsz valamelyiknek! Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy nem feltétlenül magát a pénzt kapjuk meg, hanem a lehetőséget, amivel megszerezhetjük.

5 rendkívül hatásos pénzvonzó rúnamágia

5 rendkívül hatásos pénzvonzó rúnamágia

Villámgyors pénzbevonzó mágia

Csütörtökön, növő hold idején, helyezz el háromszög alakban három zöld gyertyát, amikbe belekarcoltad a Fehu jelét. Tedd középre a fotódat, és a homlokodra rajzold rá a Fehu jelét. Tégy a kép köré három mágnest vagy magnetitet. Utána gyújts babérfüstölőt meg a gyertyákat és relaxálj a kérésedre. Képzeld el, hogy árad feléd a pénz, hogy bőségben és jólétben élsz. Ezt követően mond el az igét: „Csókoljon meg éjszaka a bőség istene, hogy reggelre két lábon járó pénz mágnes legyek, estére pedig legyenek tele a zsebeim pénzzel, de minimum annak a biztos ígéretével.”

Ezután égesd el pár szál hajadat és szórd rá a fényképedre. Reggelig hagyd így az oltárodon a kellékeket, de a gyertyákat elfújhatod. Az egyik mágnest tedd az otthonod központi helyére, a másikat hord magadnál, a harmadikat pedig vidd be a munkahelyedre.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

Gondoltad volna, hogy a hálóban elhelyezett nagyméretű tükör növeli a takarításra fordított időt, netán azt, hogy a sötét árnyalatú lámpabúra közvetve növeli az áramszámlát? Rengeteg minden van a lakásban, amihez már észrevétlenül hozzászoktál, ám az igazság az, hogy gyakorta kellemetlen légkör és káosz alakul ki. Érdemes megfogadni tippjeinket, ha valóban rendezett és harmonikus otthont szeretnél!

Tovább »
Megtalálod mind a 12 rejtett állatot a képeken?

Megtalálod mind a 12 rejtett állatot a képeken?

Jól tudjuk, hogy az állatok az álcázás nagymesterei. Ez az evolúció műve, hogy azzal segíti a benne élőket, hogy olyan külső adottságokkal ruházta fel őket, hogy képesek legyen beleolvadni a természetbe és hogy tökéletesen álcázhassák magukat. De vajon sikerült nekik olyan jól, hogy még egy éles, gyakorlott szempár se legyen képes kiszúrni őket?

Tovább »
Melyik a legerősebb állat szerinted? - Választásod feltárja, milyen ember vagy valójában

Melyik a legerősebb állat szerinted? - Választásod feltárja, milyen ember vagy valójában

Választásaink, döntéseink nemcsak a sorsunkat határozzák meg, hanem árulkodnak a személyiségünkről. Az alábbi teszt megmutatja, hogyan gondolkodsz az életről és milyen a személyiséged. Könnyen lehet, hogy sok mindennel még te is csak most szembesülsz először, ezért mindenképpen teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép