HOROSZKÓP

A csillagjegyek apró-cseprő hibái

Szerző:
Szabó Anna
Mi nők már csak ilyenek vagyunk! De milyenek a férfiak? És van-e különbség egy ugyanazon csillagzat alatt született férfi és nő között? Most mindent megtudhatsz, ha tanulmányozod táblázatunkat.

 

 

FÉRFIAK

CSILLAGJEGYEK

NŐK

Elsőként rohan fejjel a falnak, pedig szép szóval is célt érne. Miközben beletenyerel mások lelkivilágába, hahotázva úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Képtelen megőrizni a hidegvérét - kitörései félelmetesek.

KOS  

Nem tud lakatot tenni a szájára. Elhamarkodottan mond véleményt, ítélkezik mások felett. Valódi makrancos Kata - szomszédjai jól hallhatják, ha áll a bál náluk, és számolhatják az összetört tányérokat.

 

A testi élvezetek rabja: hatalmas eszem-iszomokban vagy vad orgiákban éli ki páratlan életerejét. Valójában féltékeny, birtokolni vágyó alak, aki boldogan megfosztja társát a barátaitól, ha az hagyja.

BIKA 

Lassú, lusta, könnyelmű. Utálja, ha sürgetik, halálos nyugalommal lép be fél óra késéssel az értekezletre, és közben kiborítja a környezetét. Természetesen randevúra sem ér oda soha időben.

 

Ördögien fortélyos. Számára csak játék, olykor gonosz játék az élet. Képtelenség pórázon tartani. Dolgai követhetetlenek - szinte senki nem tudja megmondani, hogy mikor merre jár, és hogy miért. Egy biztos - a végén mindenképpen jól jár - a többiek pedig csak ámulnak.

IKREK

Szócsatákban nem veheti fel vele senki a versenyt. Stratégiai szempontból nem adja ki magát senkinek, viszont felhasználja a birtokolt információt, ha érdekei úgy kívánják. Ezek után nem csoda, hogy egy keze is túl sok ahhoz, ha igaz barátait össze akarja számolni.

 

Hogy is lehetne rosszat mondani egy lovagias, érző szívű, finom ízlésű, figyelmes férfiról? Minden nő álma, bár magasröptű gondolatait nehéz követni. Olykor le kell ráncigálni a földre, mert szállni kezd, álmai annyira elragadják. Valójában nehéz rá haragudni.

RÁK

Páratlan csáberejével - a gyermekies ártatlanságot nőiességgel ötvözve - bárkit az orránál fogva vezethet. Érett nőként használja is fegyvereit, de előtte annyira kiszolgáltatott, annyira sebezhető, hogy képes élve hibernálni magát, meg mielőtt megismerkedne a nagybetűs élettel.

 

A világnak szüksége van nagy emberekre - tudja a férfi, aki e királyi jegyben született. Saját magát érzi elhivatottnak arra, hogy megmentse a világot. Felsőbbrendűségi érzése gyakran párosul nagyzási hóborttal.

OROSZLÁN

Külsőre kifogástalan, nagy márkák bolondja. Mindig boldogtalan, ha nem ő a társaság középpontja. Maximalista, hibázni nem szabad nála - saját magától is tökéletes szereplést vár el. Villogása enyhén fárasztja környezetét.

 

A nagy szőrszálhasogató. Szöszmötöl, kérődzik a részleteken, kiborító. Ehhez jön még beteges félelme a bogaraktól, gombáktól, kórokozóktól, melyek mind az ő életére törnek. Mindezzel együtt imádni való.

SZŰZ

Szürkesége elriasztja az embereket. Kiváló adminisztrátor, csak az a bökkenő, hogy otthonában is fellelhető az irodai stílus: fantáziátlan lakberendezés, percnyi pontos időbeosztások. Fillérezgető vásárlások is jellemzik.

 

Kedvenc sportja? Tetszeni, minél több embernek. Harmóniára való törekvése olyan sok energiáját felemészti, hogy nem marad ideje élvezni az összhangot, ha egyszer végre megteremtődött.

MÉRLEG

Túl tökéletes. Sem egy kis komplexus, sem egy kis mánia nem fűszerezi egyéniségét - ezért és humortalan, diplomatikus stílusa miatt úgy könyvelik el, mint egy kikezdhetetlen, és éppen ezért unalmas valakit.

 

Sokáig forralja a bosszúját. Ha szavait veti be, akkor azok mérgezett nyílként fúródnak ellenfele lelkébe, aki talán már nem is emlékszik arra, hogy valaha nézeteltérésük volt. Érzékisége már-már perverzió.

SKORPIÓ

Egy igazi vamp, aki gondolkodás nélkül beveti csáberejét, ha érdekei úgy kívánják. Intrikus, makacs és akaratos. Nehezen nyílik meg minden párkapcsolatban, de családjában jószívű és kedves.

 

Olyan, mint egy lázadó kamasz. Amit elgondol, azt ott, abban a pillanatban szeretné végrehajtani. A jól bevált, kitaposott utat nem kedveli. Hűtlen és független természet.

NYILAS

Ne számíts arra, hogy végighallgat, viszont készülj fel arra, hogy végighallgasd az ő meséit. Vitázni nem érdemes vele - túl képmutató ahhoz, hogy beismerje tévedését.

 

Anyagias, zárkózott, tüskés. Karrierista, törtető. Mások sikere keserű irigységet kelt benne. Az a típus, akinél a cél szentesíti az eszközt.

BAK

Rideg és becsvágyó. Képes addig törtetni, míg majd megfullad a hajszától, csak az övé lehessen az áhított dolog vagy személy.

 

Annyira nagylelkű, hogy majd belefullad a jóságába. Nincs nála jobb barát, ezt akkor is tapasztalhatod, ha hétvégén nálatok lóg az összes, potyaebédet leső haver. Függetlenségre való hajlama egészen odáig vezethet, hogy betegesen fél a nőktől.

VÍZÖNTŐ

Nem szereti a hosszú szerelmeket. A rövid kapcsolatok híve, hiszen a világ tele van érdekesebbnél érdekesebb emberekkel. Nem lehet egyetlen ember mellett lehorgonyozni. Barátnőivel, rokonságával mégis melegszívű és hűséges.

 

Lelke mélyén olyan bizonytalan és formátlan, mint a víz, amit a földre öntenek. Alárendeltségét fölényességgel palástolja - és bár nem gonosz, mégis sértő tud lenni, ha úgy érzi, hogy bizonyítania kell.

HALAK

Bizonytalansága, álmodozása rossz útra térítheti. Könnyen lesz alkoholista, kábítószerfüggő vagy más szenvedély rabja. Az még a jobbik eset, ha csak a férjétől függ. Bár kedves, a gyerekekhez még sincs érzéke.

 



 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL