2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A macskák nagyon empatikus lények és elősegítik a fizikai és lelki gyógyulást!

Az ókori Egyiptomban úgy hitték, hogy a macska képes érzékelni a halottak szellemeit, emellett nagyon sok legenda fűződött ezekhez az impozáns állatokhoz. Minden macskatulajdonos tapasztalhatta már azt, hogy az állat olykor felnéz és dühösen fúj egyet, holott előtte békésen pihent. Valószínűleg olyasmit érzékelt tehát, amit az emberi szem nem láthat.

Az a képesség, hogy a macskák képesek érzékelni olyan jelenségeket, amelyeket az emberi szem nem lát, könnyen igazolható, ha érzékenyebb digitális eszközöket használsz. Ilyenkor látszanak a felvételeken a fénygömbök vagy éppen más energialények. Több olyan fotó is létezik, amely azt bizonyítja, hogy a macska éppen az ember számára nem látható fénygömb felé bámul.


Mindez vajon hogyan lehetséges?


Ha valamilyen szennyeződés okozza az optikai hibát, akkor az nyilván nem releváns. Ám mi történik akkor, ha valóban különféle entitásokat érzékel az állat, amit az emberi szem nem láthat? Tudományos szempontból még ma sem létezik pontos és racionális magyarázat arra, hogy adott rezgések és energiaállapotok miképpen érzékelhetők. Ez a különleges érzékenység teszi lehetővé a macskák számára, hogy olyan energialényeket és jelenségeket érzékelhessenek, amelyeket az emberi szem már nem láthat. Ám csak azért, amiért a tudomány jelenleg még nem talált minderre magyarázatot vagy éppen maga a jelenség nem figyelhető meg tökéletesen, még nem jelenti azt, hogy mindez nem is létezik.


A macskák rengeteg különleges képességgel bírnak


Ilyen például az empátia. Ha macskatulajdonos vagy, akkor bizonyára tapasztaltad már azt, hogy amikor nem vagy a legjobb fizikai vagy lelki állapotban, a kis kedvenced valahogyan „megérzi" mindezt, és megpróbál számodra energiát közvetíteni. Legyen szó gyomorfájásról vagy éppen bélrendszeri rendellenességekről, ahová a macska bújik, hihetetlen melegség és megnyugvás önti el a tested.


Nem véletlenül alkalmazzák a különböző pszichés betegségek gyógyítására a Házi Állat Terápiát, hiszen a kis kedvenceid rengeteg energiával képesek feltölteni. A macska egyébként egyedülálló a többi emlős között is, ugyanis az úgynevezett Hartmann csomópontokra fekszik, amely a Föld mágneses vonalainak olyan metszéspontjai, amelyek az egész bolygót behálózzák.


Ha az ember túl hosszú időt töltene el egy ilyen csomóponton, akkor hirtelen fáradtságérzet öntené el, ám a macskák számára ezek a metszéspontok kifejezetten megnyugtatóak. Ezeket a csomópontokat minden más állat kerüli. No de miért lehet ez? A mágneses energiát egyébként sok más állat is érzékeli, a vándormadarak például ez alapján tájékozódnak. A macskák azonban egészen különleges lények, szinte képesek a Sötét Energiához kapcsolódni, amely az egész univerzumban jelen van.


Ez lenne a macskák titka? Képesek lennének tehát energiát közvetíteni feléd, amikor beteg vagy? Ezt a különleges energiát – amelyet elméletben és matematikailag is próbáltak igazolni már, ám még mindig nem jártak sikerrel, sokan kapcsolatba hozzák az Anya Istennő fogalmával. Az ókori Egyiptomban nem véletlenül tisztelték a macskát annyira, a macska volt ugyanis az univerzális női istenség szimbóluma.


No de mi is a gyakorlati haszna mindennek?


Egyrészt a macska sokszor fejlettebb, intelligensebb és érzékenyebb, mint sokszor egy érzelmileg instabil ember. Éppen ezért tartsd tiszteletben az állatot és így a macska is bizalommal közeledik feléd majd. Figyeld meg az állat viselkedését és általa megtanulhatod érzékelni a szellemvilágot, olyan dimenziókat, amelyek az emberek számára egyébként nem érzékelhetőek.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Dörzsöld meg a cica harmadik szemét!

Dörzsöld meg a cica harmadik szemét!

A macskák önállóak, igazi egyéniségek, és főként, nem következetesek. Abban is hasonlítanak egymásra, hogy imádják, ha a gazdi masszírozza őket. De hogyan lehet megmasszírozni egy macskát? Megmutatjuk.

Tovább »
Ugyanannak a cipőnek a mindennapi viselete egészségügyi kockázatot rejt - Tudd meg, mit tehetsz ellene

Ugyanannak a cipőnek a mindennapi viselete egészségügyi kockázatot rejt - Tudd meg, mit tehetsz ellene

Ha rátalálsz álmaid lábbelijére, valószínűleg le sem akarod venni többé a lábadról. Ám ennek - noha nem is gondolnád - bizony vannak hátrányai, már persze, ha nem teszed tönkre őket még ezelőtt. Ha ugyanazt a lábbelit viseled naponta, akkor ennek sajnos egészségügyi kockázatai is lehetnek.

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

Ez a lap a váratlan változások hírnöke. Lehet, hogy keresztülhúzza terveinket egy előre nem látható fordulat, vagy ellentétes érdekek, esetleg egy hirtelen ötlet felbukkanása hoz váratlan fordulatot életünkben.

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép