2018. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A macskák nagyon empatikus lények és elősegítik a fizikai és lelki gyógyulást!

Az ókori Egyiptomban úgy hitték, hogy a macska képes érzékelni a halottak szellemeit, emellett nagyon sok legenda fűződött ezekhez az impozáns állatokhoz. Minden macskatulajdonos tapasztalhatta már azt, hogy az állat olykor felnéz és dühösen fúj egyet, holott előtte békésen pihent. Valószínűleg olyasmit érzékelt tehát, amit az emberi szem nem láthat.

Az a képesség, hogy a macskák képesek érzékelni olyan jelenségeket, amelyeket az emberi szem nem lát, könnyen igazolható, ha érzékenyebb digitális eszközöket használsz. Ilyenkor látszanak a felvételeken a fénygömbök vagy éppen más energialények. Több olyan fotó is létezik, amely azt bizonyítja, hogy a macska éppen az ember számára nem látható fénygömb felé bámul.


Mindez vajon hogyan lehetséges?


Ha valamilyen szennyeződés okozza az optikai hibát, akkor az nyilván nem releváns. Ám mi történik akkor, ha valóban különféle entitásokat érzékel az állat, amit az emberi szem nem láthat? Tudományos szempontból még ma sem létezik pontos és racionális magyarázat arra, hogy adott rezgések és energiaállapotok miképpen érzékelhetők. Ez a különleges érzékenység teszi lehetővé a macskák számára, hogy olyan energialényeket és jelenségeket érzékelhessenek, amelyeket az emberi szem már nem láthat. Ám csak azért, amiért a tudomány jelenleg még nem talált minderre magyarázatot vagy éppen maga a jelenség nem figyelhető meg tökéletesen, még nem jelenti azt, hogy mindez nem is létezik.


A macskák rengeteg különleges képességgel bírnak


Ilyen például az empátia. Ha macskatulajdonos vagy, akkor bizonyára tapasztaltad már azt, hogy amikor nem vagy a legjobb fizikai vagy lelki állapotban, a kis kedvenced valahogyan „megérzi" mindezt, és megpróbál számodra energiát közvetíteni. Legyen szó gyomorfájásról vagy éppen bélrendszeri rendellenességekről, ahová a macska bújik, hihetetlen melegség és megnyugvás önti el a tested.


Nem véletlenül alkalmazzák a különböző pszichés betegségek gyógyítására a Házi Állat Terápiát, hiszen a kis kedvenceid rengeteg energiával képesek feltölteni. A macska egyébként egyedülálló a többi emlős között is, ugyanis az úgynevezett Hartmann csomópontokra fekszik, amely a Föld mágneses vonalainak olyan metszéspontjai, amelyek az egész bolygót behálózzák.


Ha az ember túl hosszú időt töltene el egy ilyen csomóponton, akkor hirtelen fáradtságérzet öntené el, ám a macskák számára ezek a metszéspontok kifejezetten megnyugtatóak. Ezeket a csomópontokat minden más állat kerüli. No de miért lehet ez? A mágneses energiát egyébként sok más állat is érzékeli, a vándormadarak például ez alapján tájékozódnak. A macskák azonban egészen különleges lények, szinte képesek a Sötét Energiához kapcsolódni, amely az egész univerzumban jelen van.


Ez lenne a macskák titka? Képesek lennének tehát energiát közvetíteni feléd, amikor beteg vagy? Ezt a különleges energiát – amelyet elméletben és matematikailag is próbáltak igazolni már, ám még mindig nem jártak sikerrel, sokan kapcsolatba hozzák az Anya Istennő fogalmával. Az ókori Egyiptomban nem véletlenül tisztelték a macskát annyira, a macska volt ugyanis az univerzális női istenség szimbóluma.


No de mi is a gyakorlati haszna mindennek?


Egyrészt a macska sokszor fejlettebb, intelligensebb és érzékenyebb, mint sokszor egy érzelmileg instabil ember. Éppen ezért tartsd tiszteletben az állatot és így a macska is bizalommal közeledik feléd majd. Figyeld meg az állat viselkedését és általa megtanulhatod érzékelni a szellemvilágot, olyan dimenziókat, amelyek az emberek számára egyébként nem érzékelhetőek.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

Gondoltad volna, hogy a hálóban elhelyezett nagyméretű tükör növeli a takarításra fordított időt, netán azt, hogy a sötét árnyalatú lámpabúra közvetve növeli az áramszámlát? Rengeteg minden van a lakásban, amihez már észrevétlenül hozzászoktál, ám az igazság az, hogy gyakorta kellemetlen légkör és káosz alakul ki. Érdemes megfogadni tippjeinket, ha valóban rendezett és harmonikus otthont szeretnél!

Tovább »
Megtalálod mind a 12 rejtett állatot a képeken?

Megtalálod mind a 12 rejtett állatot a képeken?

Jól tudjuk, hogy az állatok az álcázás nagymesterei. Ez az evolúció műve, hogy azzal segíti a benne élőket, hogy olyan külső adottságokkal ruházta fel őket, hogy képesek legyen beleolvadni a természetbe és hogy tökéletesen álcázhassák magukat. De vajon sikerült nekik olyan jól, hogy még egy éles, gyakorlott szempár se legyen képes kiszúrni őket?

Tovább »
Melyik a legerősebb állat szerinted? - Választásod feltárja, milyen ember vagy valójában

Melyik a legerősebb állat szerinted? - Választásod feltárja, milyen ember vagy valójában

Választásaink, döntéseink nemcsak a sorsunkat határozzák meg, hanem árulkodnak a személyiségünkről. Az alábbi teszt megmutatja, hogyan gondolkodsz az életről és milyen a személyiséged. Könnyen lehet, hogy sok mindennel még te is csak most szembesülsz először, ezért mindenképpen teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép