SZÓRAKOZÁS

Itt az év legjobban várt regénye - Megjelent a Nő az ablakban

Szerző:
Szabó Anna
Három hónap alatt több mint egymillió eladott példány, nyitás a The New York Times bestsellerlistájának dobogóján, a regény jogait 40 országban értékesítették, míg a filmes jogokat a 20th Century Fox vette meg, a kötetet pedig többek között Stephen King és Gillian Flynn, a Holtodiglan szerzője méltatta – túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ritka az ilyen debütálás. Magyar nyelven az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg az elsőkönyves A. J. Finn felkavaró lélektani drámája, az év egyik legjobban várt könyve.

Anna Fox egyedül él New York-i otthonában, egy üresen kongó nagy házban, ami egykor boldog családi élete színtere volt. Férje és lánya nincsenek már vele, agorafóbiával küzd, napjait azzal tölti, hogy idegenekkel csetel a laptopján, régi  filmeket néz, túl sokat iszik,
és a szomszédjait figyeli. Amikor Russellék beköltöznek a szemközti házba, még inkább felerősödik benne a vágy, hogy újra együtt legyen szeretteivel. Aztán Anna meglát valamit az ablakból, amitől ingatag világa omladozni kezd.


Tényleg látott valamit, vagy csak a képzelete játszott vele? És milyen következményekkel jár, ha megvádolja új szomszédjait?

A Nő az ablakban feszült és fordulatos hitchcocki thriller a Hátsó ablak stílusában. Agyafúrt és csavaros, összetett karaktereivel, elegánsan megírt történetével az utolsó pillanatig izgalomban tartja az olvasót.

 

 Rendeld meg itt online >>>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL