MÁGIA

Az angyalok teljesítik minden kívánságodat! - Varázslat a mágikus Angyalkártya segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Van otthon egy csomag angyalkártyád? Tudtad, hogy nem csak jóslásra és útmutatásra alkalmas, hanem akár varázslásra is? Bármire is legyen szükséged, csak meg kell idézned a rajta szereplő angyalt, hogy a segítségedre legyen! Gyógyulj meg, tegyél szert védelemre, kérj útmutatást, jelet vagy szerencsét, az angyaloknak egyik sem akadály! Ráadásul gyorsan és könnyen elvégezheted ezt a varázslatot!

 

Használhatod Doreen Virtue bármely angyalkártyáját. Minden csomagja telis tele van segítőszándékú angyalokkal és arkangyalokkal, akik nem csak utat mutathatnak és megjósolhatják az előttünk álló nap eseményeit, de akár egy kis varázslattal teljesíthetik is a vágyunkat, hiszen mindenben támogatnak bennünket, amiben csak tudnak! Az illusztrációk és az angyalokról és feladatkörükről szóló leírás segít kiválasztani a legtökéletesebb angyalt, aki a segítségedre lehet. Mivel hagyják, hogy a szabad akaratunkkal éljünk, ezért csak akkor foglalkoznak kívánságainkkal, ha arra kérjük őket. Ne aggódj, ez a kis varázslat egyáltalán nem zavarja őket, nekik csak az számít, hogy valamilyen módszer segítségével hozzájuk fordulj, márpedig ha az egyszerűbb, de persze ugyanolyan hatásos ima vagy meditáció helyett a varázslatod választod, akkor a segítségedre fognak sietni!

Kellékek

1 csomag angyalkártya

A választott angyal vagy kép uralkodó színéhez illő gyertya

Szantálfüstölő

Egyéb kellékek (amik a lapon is szerepelnek)

A varázslat menete

Növő vagy teli hold idején kell végezni a varázslatot, méghozzá a kívánság megfelelési napján. Hogy melyik fogalomhoz (álmok, szerelem, jelek, pénz, egészség), melyik nap illik, arról itt olvashatsz.

Válaszd ki az angyalt, akit megkívánsz idézni vagy azt a lapot, amelyiknek a tartalmára vágysz. Ehhez persze nem elég pusztán a képet nézni, célszerű a jelentését is ismerni.

Még a varázslat napja előtt válassz egy lapot és nézd meg alaposan. Mit látsz rajta? Bőségszarut? Virágokat? Egy galambot? Egy jelenetet? Egy angyalt? Hogy néz ki az angyal? Mit csinál a képen?

Amit látsz rajta és úgy véled, hogy jelképesen megtudod jeleníteni az oltárodon, akkor szerezd be és tedd ki. Mindenből elég egy keveset, a lényeg, hogy jelképesen ott legyenek. Mintha csak kiraknád a lap tartalmát. Ezzel a szimbolikával fogod megidézni a vágyaid tárgyát.

A szertartás napján mikor készen állsz, gyújtsd meg a megfelelő színű gyertyát és a füstölőt. Előbb ürítsd ki az elmédet, nyugtasd meg a lelkedet. Majd vedd a kezedbe a választott lapot és nézd meg alaposan. Figyeld addig, míg teljesen meg nem jegyzed, hogy behunyt szemmel is tökéletesen emlékezz rá.

Utána hunyd le a szemedet. Idézd fel részletesen magadban a kártyalapot. Gondold át mit kívánsz vele elérni, mire vágysz az életedben. Képzeld el, hogy a rajta található jelentbe csöppensz vagy hogy megjelenik az angyal, akinek a segítségét kéred.

Ezután tedd jobb a kezedet a lapra, a balt a mellkasodra és mond el az igézetet:

„Hívom X angyalt (vagy ha nincs angyala a lapnak, akkor az „őrangyalomat”) megnyitom a mágikus X (a lap megnevezése) lap világát,
Hogy megidézhessem róla, mindazt, mit kívánok.
X angyal/Őrangyalom, keltsd életre azt,
Ami ma még csak kép egy lapon,
És legyen életem része az X lap tartalma,
Váljon valósággá még ma kérésem!"

Csukd be a szemedet és képzeld el, ahogy a lapon egy ajtó nyílik, belépsz a csodálatos világába és megkapod, mindazt, amire vágysz. Ott sétálsz benne és megtörténik veled az, ami rajta van. Vagy együtt sétálsz a választott angyallal egy mesés környezetben, érzed az erejét, a jelenlétét. Engedd el a fantáziádat, hadd tegye veled, amit jónak lát. Találkozz a segítségével az új kedveseddel, leld meg a jeledet, éld át a gyógyulásodat. Merülj el ebben a világban és érezd magadénak mindazt, ami benne van.

Végül mondj köszönetet a választott angyalnak és hagyd meg 7 napig az oltárdíszedet rajta a választott kártyalappal együtt.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL