2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az angyalok teljesítik minden kívánságodat! - Varázslat a mágikus Angyalkártya segítségével

Wadolowska Balogh Orsolya

Van otthon egy csomag angyalkártyád? Tudtad, hogy nem csak jóslásra és útmutatásra alkalmas, hanem akár varázslásra is? Bármire is legyen szükséged, csak meg kell idézned a rajta szereplő angyalt, hogy a segítségedre legyen! Gyógyulj meg, tegyél szert védelemre, kérj útmutatást, jelet vagy szerencsét, az angyaloknak egyik sem akadály! Ráadásul gyorsan és könnyen elvégezheted ezt a varázslatot!

 

Használhatod Doreen Virtue bármely angyalkártyáját. Minden csomagja telis tele van segítőszándékú angyalokkal és arkangyalokkal, akik nem csak utat mutathatnak és megjósolhatják az előttünk álló nap eseményeit, de akár egy kis varázslattal teljesíthetik is a vágyunkat, hiszen mindenben támogatnak bennünket, amiben csak tudnak! Az illusztrációk és az angyalokról és feladatkörükről szóló leírás segít kiválasztani a legtökéletesebb angyalt, aki a segítségedre lehet. Mivel hagyják, hogy a szabad akaratunkkal éljünk, ezért csak akkor foglalkoznak kívánságainkkal, ha arra kérjük őket. Ne aggódj, ez a kis varázslat egyáltalán nem zavarja őket, nekik csak az számít, hogy valamilyen módszer segítségével hozzájuk fordulj, márpedig ha az egyszerűbb, de persze ugyanolyan hatásos ima vagy meditáció helyett a varázslatod választod, akkor a segítségedre fognak sietni!

Kellékek

1 csomag angyalkártya

A választott angyal vagy kép uralkodó színéhez illő gyertya

Szantálfüstölő

Egyéb kellékek (amik a lapon is szerepelnek)

A varázslat menete

Növő vagy teli hold idején kell végezni a varázslatot, méghozzá a kívánság megfelelési napján. Hogy melyik fogalomhoz (álmok, szerelem, jelek, pénz, egészség), melyik nap illik, arról itt olvashatsz.

Válaszd ki az angyalt, akit megkívánsz idézni vagy azt a lapot, amelyiknek a tartalmára vágysz. Ehhez persze nem elég pusztán a képet nézni, célszerű a jelentését is ismerni.

Még a varázslat napja előtt válassz egy lapot és nézd meg alaposan. Mit látsz rajta? Bőségszarut? Virágokat? Egy galambot? Egy jelenetet? Egy angyalt? Hogy néz ki az angyal? Mit csinál a képen?

Amit látsz rajta és úgy véled, hogy jelképesen megtudod jeleníteni az oltárodon, akkor szerezd be és tedd ki. Mindenből elég egy keveset, a lényeg, hogy jelképesen ott legyenek. Mintha csak kiraknád a lap tartalmát. Ezzel a szimbolikával fogod megidézni a vágyaid tárgyát.

A szertartás napján mikor készen állsz, gyújtsd meg a megfelelő színű gyertyát és a füstölőt. Előbb ürítsd ki az elmédet, nyugtasd meg a lelkedet. Majd vedd a kezedbe a választott lapot és nézd meg alaposan. Figyeld addig, míg teljesen meg nem jegyzed, hogy behunyt szemmel is tökéletesen emlékezz rá.

Utána hunyd le a szemedet. Idézd fel részletesen magadban a kártyalapot. Gondold át mit kívánsz vele elérni, mire vágysz az életedben. Képzeld el, hogy a rajta található jelentbe csöppensz vagy hogy megjelenik az angyal, akinek a segítségét kéred.

Ezután tedd jobb a kezedet a lapra, a balt a mellkasodra és mond el az igézetet:

„Hívom X angyalt (vagy ha nincs angyala a lapnak, akkor az „őrangyalomat”) megnyitom a mágikus X (a lap megnevezése) lap világát,
Hogy megidézhessem róla, mindazt, mit kívánok.
X angyal/Őrangyalom, keltsd életre azt,
Ami ma még csak kép egy lapon,
És legyen életem része az X lap tartalma,
Váljon valósággá még ma kérésem!"

Csukd be a szemedet és képzeld el, ahogy a lapon egy ajtó nyílik, belépsz a csodálatos világába és megkapod, mindazt, amire vágysz. Ott sétálsz benne és megtörténik veled az, ami rajta van. Vagy együtt sétálsz a választott angyallal egy mesés környezetben, érzed az erejét, a jelenlétét. Engedd el a fantáziádat, hadd tegye veled, amit jónak lát. Találkozz a segítségével az új kedveseddel, leld meg a jeledet, éld át a gyógyulásodat. Merülj el ebben a világban és érezd magadénak mindazt, ami benne van.

Végül mondj köszönetet a választott angyalnak és hagyd meg 7 napig az oltárdíszedet rajta a választott kártyalappal együtt.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

Testünk nagyrésze víz, ezáltal minden egyes szervünk tartalmaz vizet. Azonban időnként megesik, hogy a szervezet túl sok vizet tart vissza, és ez káros mind az egészségre, mint a szépségre. Ha túl sok víz van a szervezetben, azt vízvisszatartásnak nevezzük.

Tovább »
Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »
Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos desszertekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy muffint, amelyet szívesen fogyasztanál el a szerelmeddel, és máris megtudod, melyik szerelmi típusba tartozol. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan juthatsz túl a legkönnyebben egy szakításon.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép