2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az angyalok teljesítik minden kívánságodat! - Varázslat a mágikus Angyalkártya segítségével

Wadolowska Balogh Orsolya

Van otthon egy csomag angyalkártyád? Tudtad, hogy nem csak jóslásra és útmutatásra alkalmas, hanem akár varázslásra is? Bármire is legyen szükséged, csak meg kell idézned a rajta szereplő angyalt, hogy a segítségedre legyen! Gyógyulj meg, tegyél szert védelemre, kérj útmutatást, jelet vagy szerencsét, az angyaloknak egyik sem akadály! Ráadásul gyorsan és könnyen elvégezheted ezt a varázslatot!

 

Használhatod Doreen Virtue bármely angyalkártyáját. Minden csomagja telis tele van segítőszándékú angyalokkal és arkangyalokkal, akik nem csak utat mutathatnak és megjósolhatják az előttünk álló nap eseményeit, de akár egy kis varázslattal teljesíthetik is a vágyunkat, hiszen mindenben támogatnak bennünket, amiben csak tudnak! Az illusztrációk és az angyalokról és feladatkörükről szóló leírás segít kiválasztani a legtökéletesebb angyalt, aki a segítségedre lehet. Mivel hagyják, hogy a szabad akaratunkkal éljünk, ezért csak akkor foglalkoznak kívánságainkkal, ha arra kérjük őket. Ne aggódj, ez a kis varázslat egyáltalán nem zavarja őket, nekik csak az számít, hogy valamilyen módszer segítségével hozzájuk fordulj, márpedig ha az egyszerűbb, de persze ugyanolyan hatásos ima vagy meditáció helyett a varázslatod választod, akkor a segítségedre fognak sietni!

Kellékek

1 csomag angyalkártya

A választott angyal vagy kép uralkodó színéhez illő gyertya

Szantálfüstölő

Egyéb kellékek (amik a lapon is szerepelnek)

A varázslat menete

Növő vagy teli hold idején kell végezni a varázslatot, méghozzá a kívánság megfelelési napján. Hogy melyik fogalomhoz (álmok, szerelem, jelek, pénz, egészség), melyik nap illik, arról itt olvashatsz.

Válaszd ki az angyalt, akit megkívánsz idézni vagy azt a lapot, amelyiknek a tartalmára vágysz. Ehhez persze nem elég pusztán a képet nézni, célszerű a jelentését is ismerni.

Még a varázslat napja előtt válassz egy lapot és nézd meg alaposan. Mit látsz rajta? Bőségszarut? Virágokat? Egy galambot? Egy jelenetet? Egy angyalt? Hogy néz ki az angyal? Mit csinál a képen?

Amit látsz rajta és úgy véled, hogy jelképesen megtudod jeleníteni az oltárodon, akkor szerezd be és tedd ki. Mindenből elég egy keveset, a lényeg, hogy jelképesen ott legyenek. Mintha csak kiraknád a lap tartalmát. Ezzel a szimbolikával fogod megidézni a vágyaid tárgyát.

A szertartás napján mikor készen állsz, gyújtsd meg a megfelelő színű gyertyát és a füstölőt. Előbb ürítsd ki az elmédet, nyugtasd meg a lelkedet. Majd vedd a kezedbe a választott lapot és nézd meg alaposan. Figyeld addig, míg teljesen meg nem jegyzed, hogy behunyt szemmel is tökéletesen emlékezz rá.

Utána hunyd le a szemedet. Idézd fel részletesen magadban a kártyalapot. Gondold át mit kívánsz vele elérni, mire vágysz az életedben. Képzeld el, hogy a rajta található jelentbe csöppensz vagy hogy megjelenik az angyal, akinek a segítségét kéred.

Ezután tedd jobb a kezedet a lapra, a balt a mellkasodra és mond el az igézetet:

„Hívom X angyalt (vagy ha nincs angyala a lapnak, akkor az „őrangyalomat”) megnyitom a mágikus X (a lap megnevezése) lap világát,
Hogy megidézhessem róla, mindazt, mit kívánok.
X angyal/Őrangyalom, keltsd életre azt,
Ami ma még csak kép egy lapon,
És legyen életem része az X lap tartalma,
Váljon valósággá még ma kérésem!"

Csukd be a szemedet és képzeld el, ahogy a lapon egy ajtó nyílik, belépsz a csodálatos világába és megkapod, mindazt, amire vágysz. Ott sétálsz benne és megtörténik veled az, ami rajta van. Vagy együtt sétálsz a választott angyallal egy mesés környezetben, érzed az erejét, a jelenlétét. Engedd el a fantáziádat, hadd tegye veled, amit jónak lát. Találkozz a segítségével az új kedveseddel, leld meg a jeledet, éld át a gyógyulásodat. Merülj el ebben a világban és érezd magadénak mindazt, ami benne van.

Végül mondj köszönetet a választott angyalnak és hagyd meg 7 napig az oltárdíszedet rajta a választott kártyalappal együtt.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

15 kép, amitől tutira elfog a nosztalgia

15 kép, amitől tutira elfog a nosztalgia

A legtöbb ember számára a gyerekkor mágikus idő volt. Éppen ezért hajlamosak vagyunk mindent megtartani, ami a szívünkhöz közel áll és szép emlékeket idéz. Nem számít, hogy milyen évtizedben nőttél fel, ez a cikk biztosan olyan emlékeket juttat majd eszedbe, amelyek felmelegítik a lelkedet.

Tovább »
Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Mindenki követ el hibákat, ez teljesen természetes, hiszen azokból tanulunk, általunk fejlődhetünk. Ezért nem szabad ostorozni magunkat, mikor hibát vétünk, hanem örülni kell a lehetőségnek, hogy tanulhatunk, és így kevesebb lesz az esélye annak, hogy legközelebb is elkövetjük. Vajon a csillagjegyed alapján te könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból?

Tovább »
5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

Minden kapcsolatban utalnak bizonyos jelek arra, hogy az ikerlángoddal vagy éppen a lelkitársaddal találkoztál, ahogyan arra is, hogy a találkozás karmikus volt-e, vagy csak megtörtént magától. Ha párkapcsolatodban felismered ezt az 5 jelet, akkor nagy a valószínűsége, hogy az nem véletlenül alakult ki, hanem előre el volt rendelve.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép