2018. október 15. - Teréz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. október 15. - Teréz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Úgy érzed, hogy te egy jó képességű, okos ember vagy? Lehet, hogy nem vagy egy zseni, de azért vág az eszed? Akkor itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, ugyanis ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek van egy kis sütnivalójuk! Hidd el, nem fogsz csalódni, nagyszerűen fogsz szórakozni, amíg elmerengsz a 4 feladat fölött!

Játékunk középpontjában Charles áll:

 

Ő a legkülönösebb ember a földön. Élete nehézségekkel és kihívásokkal teli volt, melyekkel bátran megküzdött.

Charles gyermekként nagyon tehetséges fiú volt, de a tanárok már meg voltak a kedvenc diákjaik, így ő mindig a legbonyolultabb feladatokat kapta, ám mindig sikerült megoldania a rejtvényeket.

Feladat: Ezt a matematikai egyenletet ki kell javítanod anélkül, hogy bármit is hozzáírnál vagy elmozgatnád a számokat.

 

2.

Tinédzser korát főleg egyedül töltötte. Egyszer egy erdőben beleesett egy kútba. A kút mélysége 30 méter volt. Ahhoz, hogy kiszálljon, 3 métert kellett felmásznia a csúszós falon, de éjszaka, amikor nagyon fáradt volt, 2 métert mindig visszaesett, de csak sikerült kijönnie.

Kérdés: Hány napig tartott, hogy kijusson a kútból?

 

3.

20 éves volt, amikor barátai úgy döntöttek, hogy különös játékot űznek vele: elrabolták, levetkőzték őt, és elvitték egy elhagyatott épületbe, ahol nem volt ablak és zárva volt az ajtó. A falon talált egy papírt, amin a kijutás feltételei voltak. A szoba közepén volt egy cső, amely a betonpadlóból nyúlt (átmérője közel 2 hüvelyk volt, hossza 3 láb). A cső alján egy ping-pong labda volt. Lehetetlennek tűnt, hogy a labdát eszköz nélkül megszerezze, de nem volt más tárgy a közelében, mégis sikerült.

Kérdés: Hogyan szerezte meg Charles a labdát?

 

4.

Amikor barátaival a karrierjüket kezdték építeni, Charles meggazdagodott és beleszeretett egy Irene nevű lányba. Összeházasodtak, de kiderült, hogy csak a pénze miatt hozzá. Később megpróbálta megmérgezni, hogy elnyerje az örökségét. De Charles időben tudomást szerzett erről, és elkerülte a mérgezett ételeket. Aztán a feleség felajánlott neki egy almát. Azt mondta: "Csak akkor eszem meg, ha megeszed a feléd." Irene ketté vágta az almát, megette a felét és semmi sem történt vele. Amikor a férje az alma felét elfogyasztotta, 24 órára kómába esett. E gyilkossági kísérlet után Irene börtönbe került, de Charles túlélte.

Kérdés: Hogyan élte túl Irene a férjét, ha nem alkalmazott semmilyen antiszérumot? És hogy élte túl Charles?

Megoldás

1. Csak meg kell fordítanod a táblát fejjel lefelé, hogy megkapd a helyes matematikai egyenletet.

2. Charles-nak 28 napra volt szüksége. Még szerencse, hogy vitt magával ételt, mikor elindult az erdőbe. 1 nap 1 métert mászott fel. 27 nap alatt érte el a 29 métert, de éjjelleesett 2 méterrel (27 méterre). A 28. napon felmászott 3 métert és már kint is volt.

3. Mivel a ping-pong labdák valóban könnyűek, Charlesnak enyhítenie kellett magán, méghozzá a csőbe, így a ping-pong labda fel jött a felszínre…

4. Mivel Charles mindent tudott, és minden reggel egy nagy adag antiszérumot vett be. De ez a méreg nagyon erős volt, ezért egy ideig kómába esett. Maga a méreg a kés egyik oldalán volt, amelyet Irene az alma vágására használt.  Charles-nak adta az alma azon felét, amelyen a méreg volt.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 alapvető dolog, amitől egy nő "igazinak" számít a férfiak szemében - Pasitanácsok első kézből

9 alapvető dolog, amitől egy nő "igazinak" számít a férfiak szemében - Pasitanácsok első kézből

A társadalom gyakran túl nagy követelményeket támaszt a nőkkel szemben: legyenek remek anyák, jó barátok, csodás szeretők, és kiváló főnökök… A túlzott elvárások hatalmas terhet rónak rátok, Drága Hölgyeim, ezért érdemes figyelmen kívül hagyni őket. Sokkal fontosabb, hogy életetek párja az igazinak tartson benneteket, ezért mutatok 9 dolgot, ami lehet, hogy megváltoztatja az életeteket.

Tovább »
Hogy alakul az anyagi helyzeted az év hátralevő részében? - A Fáraó Kincseinek jóslatából megtudod

Hogy alakul az anyagi helyzeted az év hátralevő részében? - A Fáraó Kincseinek jóslatából megtudod

Vess egy pillantást a Fáraó pompás és varázslatos kincseire, mert képesek megjósolni neked azt, hogyan alakul az év hátralevő részében az anyagi helyzeted! Nyerj egy kis bepillantást a jövődbe és tudd meg, mire számíthatsz, jólétre és bőségre vagy pedig össze kell-e húznod a nadrágodat!

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Főpapnő - Ez a lap a számunkra szükséges és elérhető tudás lapja. Ez a tudás túlmutat a logikán.

Tovább »

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép