2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Úgy érzed, hogy te egy jó képességű, okos ember vagy? Lehet, hogy nem vagy egy zseni, de azért vág az eszed? Akkor itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, ugyanis ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek van egy kis sütnivalójuk! Hidd el, nem fogsz csalódni, nagyszerűen fogsz szórakozni, amíg elmerengsz a 4 feladat fölött!

Játékunk középpontjában Charles áll:

 

Ő a legkülönösebb ember a földön. Élete nehézségekkel és kihívásokkal teli volt, melyekkel bátran megküzdött.

Charles gyermekként nagyon tehetséges fiú volt, de a tanárok már meg voltak a kedvenc diákjaik, így ő mindig a legbonyolultabb feladatokat kapta, ám mindig sikerült megoldania a rejtvényeket.

Feladat: Ezt a matematikai egyenletet ki kell javítanod anélkül, hogy bármit is hozzáírnál vagy elmozgatnád a számokat.

 

2.

Tinédzser korát főleg egyedül töltötte. Egyszer egy erdőben beleesett egy kútba. A kút mélysége 30 méter volt. Ahhoz, hogy kiszálljon, 3 métert kellett felmásznia a csúszós falon, de éjszaka, amikor nagyon fáradt volt, 2 métert mindig visszaesett, de csak sikerült kijönnie.

Kérdés: Hány napig tartott, hogy kijusson a kútból?

 

3.

20 éves volt, amikor barátai úgy döntöttek, hogy különös játékot űznek vele: elrabolták, levetkőzték őt, és elvitték egy elhagyatott épületbe, ahol nem volt ablak és zárva volt az ajtó. A falon talált egy papírt, amin a kijutás feltételei voltak. A szoba közepén volt egy cső, amely a betonpadlóból nyúlt (átmérője közel 2 hüvelyk volt, hossza 3 láb). A cső alján egy ping-pong labda volt. Lehetetlennek tűnt, hogy a labdát eszköz nélkül megszerezze, de nem volt más tárgy a közelében, mégis sikerült.

Kérdés: Hogyan szerezte meg Charles a labdát?

 

4.

Amikor barátaival a karrierjüket kezdték építeni, Charles meggazdagodott és beleszeretett egy Irene nevű lányba. Összeházasodtak, de kiderült, hogy csak a pénze miatt hozzá. Később megpróbálta megmérgezni, hogy elnyerje az örökségét. De Charles időben tudomást szerzett erről, és elkerülte a mérgezett ételeket. Aztán a feleség felajánlott neki egy almát. Azt mondta: "Csak akkor eszem meg, ha megeszed a feléd." Irene ketté vágta az almát, megette a felét és semmi sem történt vele. Amikor a férje az alma felét elfogyasztotta, 24 órára kómába esett. E gyilkossági kísérlet után Irene börtönbe került, de Charles túlélte.

Kérdés: Hogyan élte túl Irene a férjét, ha nem alkalmazott semmilyen antiszérumot? És hogy élte túl Charles?

Megoldás

1. Csak meg kell fordítanod a táblát fejjel lefelé, hogy megkapd a helyes matematikai egyenletet.

2. Charles-nak 28 napra volt szüksége. Még szerencse, hogy vitt magával ételt, mikor elindult az erdőbe. 1 nap 1 métert mászott fel. 27 nap alatt érte el a 29 métert, de éjjelleesett 2 méterrel (27 méterre). A 28. napon felmászott 3 métert és már kint is volt.

3. Mivel a ping-pong labdák valóban könnyűek, Charlesnak enyhítenie kellett magán, méghozzá a csőbe, így a ping-pong labda fel jött a felszínre…

4. Mivel Charles mindent tudott, és minden reggel egy nagy adag antiszérumot vett be. De ez a méreg nagyon erős volt, ezért egy ideig kómába esett. Maga a méreg a kés egyik oldalán volt, amelyet Irene az alma vágására használt.  Charles-nak adta az alma azon felét, amelyen a méreg volt.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ha megtudod, milyen jó hatással van rád a maszturbáció, még ma éjjel nekikezdesz!

Ha megtudod, milyen jó hatással van rád a maszturbáció, még ma éjjel nekikezdesz!

Köztudott, hogy önkielégítést végezni remek érzés, de gondoltad volna, hogy az egészségre is kiváló hatással van? Nézzük, mire jó, ha maszturbálsz!

Tovább »
2 amatőr detektíveknek való fejtörő! - Lássuk, hogy birkózol meg velük!

2 amatőr detektíveknek való fejtörő! - Lássuk, hogy birkózol meg velük!

Nem csak úgy tudod jó kondiban tartani az agyadat, hogy örökösen csak osztol meg szorzol vagy memóriajátékokat játszol. Úgyis csinálhatod, mint a profik, a nagy detektívek, akik gondolkodással, logikázással tréningezik az elméjüket! Hoztunk már két ilyen fejtörőt, amiből mindjárt ki is fog derülni, milyen detektív lennél!

Tovább »
Mely érzelem hat rád mostanában? - A virágnyelvből kiderül

Mely érzelem hat rád mostanában? - A virágnyelvből kiderül

A virágokat évszázadok óta érzelmeink közvetítőjeként használjuk. Társunknak, családtagjainknak, barátainknak egy-egy szál virággal mondjuk el, hogy fontosak a számunkra. Azonban vannak pillanatok, amikor nem vagyunk egészen tisztában azzal, hogy milyen folyamatok is zajlanak bennünk, ilyenkor az a virág, amelyik igazán vonzz, rámutathat valódi érzéseinkre.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép