2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szabadulj meg az összes negatív energiától és tegyél szert új erőre - Csakratisztító rituálé

A csakra az energia központja, amelyből hét is van a testen. A csakrák segítenek abban, hogy a test és a lélek kiegyensúlyozott legyen. Ám ha túl sok negativitás ér bennünket, elzáródhatnak és diszharmonikus működés esetén megbetegedhetünk és más kellemetlenségek is érhetnek. Ezért kell rendszeresen elvégezni a csakratisztítást, hogy megszabadulj a negatív energiától és tiszta, új energiákra tehess szert!

 

Minden csakra más-más területet szolgál szervi és mentális szinten is. Ha a csakra kiegyensúlyozatlan, akkor tudhatjuk, hogy túl sok negatív energiát cipelünk, amik károsan hat a testi és lelki jólétünkre egyaránt. A kristályok segítik a csakrák tisztulását, harmonizálását és összehangolását úgy, hogy a különböző csakrapontokra tesszük őket. Ha tartósan beteg, gyenge, fáradt vagy depressziós vagy, akkor feltétlenül végezd el a csakratisztítást, mert lehet, hogy dolgoznak rajtad a negatív energiák. Ám ha tünetmentes vagy, akkor is célszerű lehet, hogy megelőzhesd a bajt!

Kellékek

Ásványok a csakrákhoz:

Muladhara / gyökér csakra: gránát, vörös korall, vörös jáspis, fekete ónix

Svadhishthana / szakrális csakra: tigris szem, napkő, kalcit, karneol

Manipura / napfonat csakra: pirit, sárga jade, citrin, borostyán

Anahata / szív csakra: malachit, zöld kalcit, amazonit, aventurin, rózsakvarc

Vishuddha / torok csakra: akvamarin, szodalit, kalcedon

Ajna/ harmadik szem csakra: fluorit, ametiszt, angelit,

Sahasrara / korona csakra: ametiszt, hegyi kristály

1 piros gyertya (gyökér csakra)

1 sárga gyertya (szakrális csakra)

1 narancsszínű gyertya (napfonat csakra)

1 zöld gyertya (szív csakra)

1 kék gyertya (torok csakra)

1 lila gyertya (harmadik szem csakra)

1 fehér gyertya (korona csakra)

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Rajzold le a testedet és rá a csakra pontokat. Írd rá a nevedet, hogy az te vagy. A megfelelő helyekre tedd a gyertyákat. Gyújtsd meg őket és a füstölőt.

Előzetesen már megtisztítottad és megszenteld a köveket. Feküdj le, helyezkedj el kényelmesen és a választott ásványokat tedd a megfelelő csakra pontjaidra.

Relaxálj. Érezd, ahogy a kövek melegíteni kezdenek. Hogy a csakrád bizseregnek, működésbe lépnek. Akár vizualizálhatod is, hogy forognak, örvénylenek, hatalmasak és erősek.

Mikor kellően ellazultál, mond el az igét: „Érzem, ahogy eltávozik mind a hét csakrámból a negatív erő, a mágikus köveknek köszönhetően érzem, ahogy megtisztulok és megújul a testem és a lelkem.”

Legalább 10 percet kell fekve maradnod és ahol erős nyomást érzel, ott valószínűleg blokk, diszharmonikus működés van. Mond ki, amit gondolsz. Mond ki bátran, hogy megszabadulsz a félelmeidtől, a stressztől, az aggályaidtól. Ha valami kikívánkozik belőled, mint ki hangosan, azzal is tisztulsz. Képzeld el, hogy a kövek sugároznak, feltöltenek, hogy energiával telítődsz.

Hagyd, hogy a kövek tegyék a dolgukat és új energiával lássanak el.

A rituálét követően folyóvíz alatt tisztítsd meg a köveket és rakd őket biztos helyre a többi kellékkel együtt és végezd el rendszeresen a tisztítást.

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Az egyiptomi Tefnut az eső, a víz, a harmat, a földön található minden nedvesség, és általuk a termékenység istennője, aki ezúttal azt jövendöli meg, ha tudni szeretnéd, hogy mit fog elmosni a közelgő őszi eső az életedben. Talán a bánatot, a rossz időszakot vagy a régi dolgokat? Húzz egy lapot, és kiderül!

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Fedezd fel a múlttal, az otthonnal, az anyával, az élet rejtélyeivel, Hekaté, az Ősi Holdistennő bölcsességével kapcsolatos mély érzéseidet.

Tovább »
A hétfői nap angyalüzenete

A hétfői nap angyalüzenete

A mélykék tenger a lelkedhez szól, meggyógyítván és megnyugtatván téged. Ha csak elképzeled, ahogyan alámerülsz gyógyító erejű méhébe, már az is majdhogynem képes meghozni a kívánt eredményt. Sőt még jobb, ha fizikailag is eltöltesz némi időt az óceán közelében. Hagyd, hogy ereje és szépsége elmossa minden bajodat és gondodat.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép