2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Te kitudod nyomozni a bűntényt? - Lángelméknek való játékos feladat!

Ha egy igazi lángelmének tartod magad, vagy csak imádod a bűntényeket fejtegetni, akkor ez egy neked való feladat! De természetesen mindenki másnak érdemes megpróbálkoznia vele, hiszen ez egy készségfejlesztő játék. Két gaztett is vár kivizsgálásra és a te dolgod lesz az, hogy a tények alapján kinyomozd, hogy mi történhetett! Szükséged lesz a különleges képességeidre, amelyekkel a nyomozók is rendelkeznek!

 

A kazetta

Képzelj el egy jelenetet. Egy embert holtan találtak, a pisztolya a kezében volt és mellette egy kazettás magnó. A detektív megnyomta a "Play" gombot és meghallgatta az üzenetet: "Belefáradtam az életbe, és úgy döntöttem, hogy kiszállok, mert meguntam a fájdalmat és szenvedést", majd egy lövés következik. Valahogy a nyomozó mégsem hiszi, hogy ez öngyilkosság történt.

Kérdés: Miért gondolja a nyomozó, hogy gyilkosság volt?

 

Karácsonyi misztérium

A karácsonyi ünnepek alatt egy detektív szolgálatban volt, és december 25-én reggel egy hívást kapott. Kiment a helyszínre, csengetett és egy perccel később az álmos tulajdonos nyitott ajtót. A detektív azt mondta: "A szomszédja azt mondja, hogy tegnap karácsony estén átjött Önhöz egy partira és Ön betört a házába, amíg itt volt, és ellopott néhány értékes tárgyat."

A tulajdonos így válaszolt: "Ez nem igaz. A család a Karácsony estét a barátaival töltötte. Alig volt időnk a karácsonyfa díszítésére.

A nyomozó azt mondta: "Ne aggódjon, teljesen nyilvánvaló számomra, hogy a szomszédja hazudik.”

Kérdés: Honnan tudta a nyomozó?

 

Megoldás

1. Ha az ember tényleg megölte magát, hogyan pörgette vissza a kazettát az elejére?

2. Valóban hiányosan volt feldíszítve a fa és az össze izzó sem működött a fényfüzéren.  A detektív számára nyilvánvaló volt, hogy a tulajdonos az igazat mondja. Gyorsan díszítette a fát és nem maradt ideje ezekre a részletekre odafigyelni.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Miért érzünk időnként megmagyarázhatatlan fájdalmat a testünkben? - Így orvosolhatod a fájdalmat!

Miért érzünk időnként megmagyarázhatatlan fájdalmat a testünkben? - Így orvosolhatod a fájdalmat!

A fibromialgia, más néven fibromialgia szindróma (FMS) egy krónikus állapot, amely fájdalmat okoz az izmokban és a csontokban. Nehéz diagnosztizálni, nincs különösebb oka a kialakulásának, a tünetek fokozatosan jelennek meg. Most megtudhatod, hogy miről is ismerheted fel ezt a betegséget, és hogyan orvosolhatod a fájdalmat.

Tovább »
Trükkös matematikai feladványok, amik lázba hozzák az elmédet

Trükkös matematikai feladványok, amik lázba hozzák az elmédet

Nagy Sudoku bajnok vagy? Oda vagy azokért a feladatokért, amiken kicsit – vagy nagyon – töprengened kell? Nagyon helyes, jó, ha szereted a kihívásokat, az ilyesfajta játékokat, amik nem csak kikapcsolják az embert, hanem egyenesen lázba hozzák az elmét és működésre sarkallják. Ezúttal 6 matematikai feladvány vár arra, hogy átláss rajtuk!

Tovább »
Melyik angyal védelmét választanád? - Megmutatja, mit rejt a valódi személyiséged!

Melyik angyal védelmét választanád? - Megmutatja, mit rejt a valódi személyiséged!

Mindenkinek más-más őrangyala van, hiszen a személyiségedhez leginkább közelálló őrangyal vigyáz rád. Néhány angyal jelenléte eléggé intenzív, ugyanis szeretik közölni, hogy mindig melletted állnak. Léteznek azonban szelídebb őrangyalok, akik inkább a háttérben maradnak, arra várva, hogy te hívd őket. Attól függően, hogy melyik őrangyalt választod védelmezőül, sokat elárul rólad.

Tovább »

Kalkulátor

Illóolajok kalendáriuma

Nem muszáj egyből a gyógyszeres szekrényhez nyúlni, ha fáj valamid, emésztési problémáid vannak, vagy egyszerűen csak nyugtalan vagy. Néhány csepp illóolaj csodákra képes, hidd el!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép