2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Te kitudod nyomozni a bűntényt? - Lángelméknek való játékos feladat!

Ha egy igazi lángelmének tartod magad, vagy csak imádod a bűntényeket fejtegetni, akkor ez egy neked való feladat! De természetesen mindenki másnak érdemes megpróbálkoznia vele, hiszen ez egy készségfejlesztő játék. Két gaztett is vár kivizsgálásra és a te dolgod lesz az, hogy a tények alapján kinyomozd, hogy mi történhetett! Szükséged lesz a különleges képességeidre, amelyekkel a nyomozók is rendelkeznek!

 

A kazetta

Képzelj el egy jelenetet. Egy embert holtan találtak, a pisztolya a kezében volt és mellette egy kazettás magnó. A detektív megnyomta a "Play" gombot és meghallgatta az üzenetet: "Belefáradtam az életbe, és úgy döntöttem, hogy kiszállok, mert meguntam a fájdalmat és szenvedést", majd egy lövés következik. Valahogy a nyomozó mégsem hiszi, hogy ez öngyilkosság történt.

Kérdés: Miért gondolja a nyomozó, hogy gyilkosság volt?

 

Karácsonyi misztérium

A karácsonyi ünnepek alatt egy detektív szolgálatban volt, és december 25-én reggel egy hívást kapott. Kiment a helyszínre, csengetett és egy perccel később az álmos tulajdonos nyitott ajtót. A detektív azt mondta: "A szomszédja azt mondja, hogy tegnap karácsony estén átjött Önhöz egy partira és Ön betört a házába, amíg itt volt, és ellopott néhány értékes tárgyat."

A tulajdonos így válaszolt: "Ez nem igaz. A család a Karácsony estét a barátaival töltötte. Alig volt időnk a karácsonyfa díszítésére.

A nyomozó azt mondta: "Ne aggódjon, teljesen nyilvánvaló számomra, hogy a szomszédja hazudik.”

Kérdés: Honnan tudta a nyomozó?

 

Megoldás

1. Ha az ember tényleg megölte magát, hogyan pörgette vissza a kazettát az elejére?

2. Valóban hiányosan volt feldíszítve a fa és az össze izzó sem működött a fényfüzéren.  A detektív számára nyilvánvaló volt, hogy a tulajdonos az igazat mondja. Gyorsan díszítette a fát és nem maradt ideje ezekre a részletekre odafigyelni.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyennek látnak a pasik? A számok ezt is elárulják!

Milyennek látnak a pasik? A számok ezt is elárulják!

Ezúttal nem az ideális alakról lesz szó, és nem is a legújabb divatról. Inkább arról, hogy mindenkiben van valami vonzó, amivel felhívhatja magára a figyelmet. Hívjuk hát segítségül a számmisztikát és azonnal kiderül, milyennek is látnak bennünket a férfiak.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Nyílj meg arra a benned lévő képességre, hogy világra tudsz hozni dolgokat. Az őstojás repedezni kezd. Új élet és új kezdet van kialakulóban.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is.

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép