MÁGIA

Ezzel a varázslattal megszabadulhatsz az adósságaidtól

Szerző:
Szabó Anna
Tartozásod van egy barátod vagy rokonod felé? Netán a banknak lógsz kölcsönnel? Ez a varázslat akkor nagy segítségedre lesz, mert eléri, hogy mielőbb letudd a tartozásodat! Mégis hogy képes erre egy varázslat? Nehéz megmondani, hiszen a saját útját járja, de bizonyára megteremti neked a lehetőséget, hogy mielőbb letudd és megszabadulj a tartozásodtól. Semmit veszthetsz, ha kipróbálod ezt a könnyű és hatásos varázslatot!

 

Mindegy, hogy kinek és mivel tartozol, ez a varázslat mindenkinek segít. Persze nem biztos, hogy egy zsák pénzt tesz valaki az ajtód elé, hogy kifizethesd a hiteledet, hiszen mindenkinek egyedi módon segít a varázslat. Megtalálja a módját, hogy mielőbb letudhasd a tartozást, akár azzal, hogy lehetőséget kínál plusz munkára vagy sikerül eladnod valamit, amiből kitudod fizetni. Számos módja lehet annak, hogy pénz álljon a házhoz és segíthess magadon. Még az is lehet, hogy mérséklik a tartozásodat. Ez a szép az egészben, hogy bármi megtörténhet, neked csak hinned kell a varázslat erejében! Végezd el és bízz a legjobbakban, hogy a mágia segít megváltoztatni az életedet!

 

Kellékek

Toll és papír

Hosszú fehér gyertya

Következő illóolajok bármelyike: pacsuli, tömjén, mirha, szantálfa, ylang ylang, bergamot

A varázslat menete

Érdemes fogyó hold idején, csütörtöki napon kezdeni el a varázslatot.

Először is írd le a papírra, hogy pontosan mivel, és kinek tartozol. Majd karcold be a gyertyába is, amit utána kenj be a választott olaj egyikével.

Ezt követően ülj le kényelmesen és nézd a gyertya lángját. Vizualizáld, hogy megszabadulsz az adósságtól, hogy tehermentes vagy. Képzeld el a pillanatot, mikor visszaadod a kölcsönt. Lásd, hogy utána sokkal könnyebb és boldogabb az életed. Közben tudd, hogy a gyertya lángja felégeti az adósságodat.

Mikor lélekben felkészültél, mond el az igét: „XY (a neve annak akinek tartozol vagy mond, hogy „bank”) most még tartozom neked, de úton van a segítség, amivel ennek a kapcsolatnak véget vethetek. A hatalmas Univerzum az én megmentőm mely megsegít engem és rövidesen visszafizetem a kölcsönömet és újra szabad leszek! Ahogy ég a gyertya lángja, úgy kerülök egyre közelebb a szabadsághoz! Univerzum, adj nekem pénzt (vagy amire szükséged van) hogy kiválthassam a lelki nyugalmamat!”

Ezután égesd el a cetlit és szórd szét a hamvakat a szélben. Ismételd meg a varázslatot mindennap a következő csütörtökig, legalábbis a vizualizálást, az igézetmondás és a cetli égetés részét. Ez idő alatt igyekezz teljesen leégetni a gyertyát és így szép lassan oldani fogod a tartozást.

Innentől kezdve kelj úgy és feküdj le azzal a tudattal, mintha már nem is lenne tartozásod és már letudtad volna.

Mellette pedig légy figyelemmel, mert az Univerzum mozgásba fog lendülni, hogy teljesítse a kérésedet olyan formában, amilyenre szükséged van.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL