2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ezzel a varázslattal megszabadulhatsz az adósságaidtól

Wadolowska Balogh Orsolya

Tartozásod van egy barátod vagy rokonod felé? Netán a banknak lógsz kölcsönnel? Ez a varázslat akkor nagy segítségedre lesz, mert eléri, hogy mielőbb letudd a tartozásodat! Mégis hogy képes erre egy varázslat? Nehéz megmondani, hiszen a saját útját járja, de bizonyára megteremti neked a lehetőséget, hogy mielőbb letudd és megszabadulj a tartozásodtól. Semmit veszthetsz, ha kipróbálod ezt a könnyű és hatásos varázslatot!

 

Mindegy, hogy kinek és mivel tartozol, ez a varázslat mindenkinek segít. Persze nem biztos, hogy egy zsák pénzt tesz valaki az ajtód elé, hogy kifizethesd a hiteledet, hiszen mindenkinek egyedi módon segít a varázslat. Megtalálja a módját, hogy mielőbb letudhasd a tartozást, akár azzal, hogy lehetőséget kínál plusz munkára vagy sikerül eladnod valamit, amiből kitudod fizetni. Számos módja lehet annak, hogy pénz álljon a házhoz és segíthess magadon. Még az is lehet, hogy mérséklik a tartozásodat. Ez a szép az egészben, hogy bármi megtörténhet, neked csak hinned kell a varázslat erejében! Végezd el és bízz a legjobbakban, hogy a mágia segít megváltoztatni az életedet!

 

Kellékek

Toll és papír

Hosszú fehér gyertya

Következő illóolajok bármelyike: pacsuli, tömjén, mirha, szantálfa, ylang ylang, bergamot

A varázslat menete

Érdemes fogyó hold idején, csütörtöki napon kezdeni el a varázslatot.

Először is írd le a papírra, hogy pontosan mivel, és kinek tartozol. Majd karcold be a gyertyába is, amit utána kenj be a választott olaj egyikével.

Ezt követően ülj le kényelmesen és nézd a gyertya lángját. Vizualizáld, hogy megszabadulsz az adósságtól, hogy tehermentes vagy. Képzeld el a pillanatot, mikor visszaadod a kölcsönt. Lásd, hogy utána sokkal könnyebb és boldogabb az életed. Közben tudd, hogy a gyertya lángja felégeti az adósságodat.

Mikor lélekben felkészültél, mond el az igét: „XY (a neve annak akinek tartozol vagy mond, hogy „bank”) most még tartozom neked, de úton van a segítség, amivel ennek a kapcsolatnak véget vethetek. A hatalmas Univerzum az én megmentőm mely megsegít engem és rövidesen visszafizetem a kölcsönömet és újra szabad leszek! Ahogy ég a gyertya lángja, úgy kerülök egyre közelebb a szabadsághoz! Univerzum, adj nekem pénzt (vagy amire szükséged van) hogy kiválthassam a lelki nyugalmamat!”

Ezután égesd el a cetlit és szórd szét a hamvakat a szélben. Ismételd meg a varázslatot mindennap a következő csütörtökig, legalábbis a vizualizálást, az igézetmondás és a cetli égetés részét. Ez idő alatt igyekezz teljesen leégetni a gyertyát és így szép lassan oldani fogod a tartozást.

Innentől kezdve kelj úgy és feküdj le azzal a tudattal, mintha már nem is lenne tartozásod és már letudtad volna.

Mellette pedig légy figyelemmel, mert az Univerzum mozgásba fog lendülni, hogy teljesítse a kérésedet olyan formában, amilyenre szükséged van.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 nyom, ami megoldott vagy tovább fokozott egy misztikus rejtélyt

10 nyom, ami megoldott vagy tovább fokozott egy misztikus rejtélyt

Kitartóan folynak a kutatások a világban, hogy jobban megismerhessük a történelmünket és hogy végre lehulljon a lepel a rejtélyekről. De az is igaz, hogy ez nem mindig így történik, mert akad itt 10 olyan rejtély, ami esetén az újonnan felfedezett nyomok nem feltétlenül a megoldáshoz vezettek, hanem még misztikusabbá tették a rejtélyt!

 

Tovább »
A szerelem és a számok kapcsolata - Tudd meg mit árul el rólad a szerelmi számod a romantika terén!

A szerelem és a számok kapcsolata - Tudd meg mit árul el rólad a szerelmi számod a romantika terén!

A számmisztikában minden egyes számnak kiemelt jelentősége van, segítségével pedig jobban megértheted saját magad és a viselkedésedet. Ám a számmisztika nem csak ebben segít, hanem a szerelmi életedről is árulkodik. Ehhez nincs is másra szükség, mint a születésnapodra.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Az Uralkodónő felbukkanása a földi világgal, valósággal való éppen aktuális kapcsolatunkra utal. Bölcsessége azt sugallja, hogy mindennek lejön a maga ideje, mint ahogy a természetnek is megvan a maga megbízható, örök körforgása.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép