2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ezzel a varázslattal megszabadulhatsz az adósságaidtól

Wadolowska Balogh Orsolya

Tartozásod van egy barátod vagy rokonod felé? Netán a banknak lógsz kölcsönnel? Ez a varázslat akkor nagy segítségedre lesz, mert eléri, hogy mielőbb letudd a tartozásodat! Mégis hogy képes erre egy varázslat? Nehéz megmondani, hiszen a saját útját járja, de bizonyára megteremti neked a lehetőséget, hogy mielőbb letudd és megszabadulj a tartozásodtól. Semmit veszthetsz, ha kipróbálod ezt a könnyű és hatásos varázslatot!

 

Mindegy, hogy kinek és mivel tartozol, ez a varázslat mindenkinek segít. Persze nem biztos, hogy egy zsák pénzt tesz valaki az ajtód elé, hogy kifizethesd a hiteledet, hiszen mindenkinek egyedi módon segít a varázslat. Megtalálja a módját, hogy mielőbb letudhasd a tartozást, akár azzal, hogy lehetőséget kínál plusz munkára vagy sikerül eladnod valamit, amiből kitudod fizetni. Számos módja lehet annak, hogy pénz álljon a házhoz és segíthess magadon. Még az is lehet, hogy mérséklik a tartozásodat. Ez a szép az egészben, hogy bármi megtörténhet, neked csak hinned kell a varázslat erejében! Végezd el és bízz a legjobbakban, hogy a mágia segít megváltoztatni az életedet!

 

Kellékek

Toll és papír

Hosszú fehér gyertya

Következő illóolajok bármelyike: pacsuli, tömjén, mirha, szantálfa, ylang ylang, bergamot

A varázslat menete

Érdemes fogyó hold idején, csütörtöki napon kezdeni el a varázslatot.

Először is írd le a papírra, hogy pontosan mivel, és kinek tartozol. Majd karcold be a gyertyába is, amit utána kenj be a választott olaj egyikével.

Ezt követően ülj le kényelmesen és nézd a gyertya lángját. Vizualizáld, hogy megszabadulsz az adósságtól, hogy tehermentes vagy. Képzeld el a pillanatot, mikor visszaadod a kölcsönt. Lásd, hogy utána sokkal könnyebb és boldogabb az életed. Közben tudd, hogy a gyertya lángja felégeti az adósságodat.

Mikor lélekben felkészültél, mond el az igét: „XY (a neve annak akinek tartozol vagy mond, hogy „bank”) most még tartozom neked, de úton van a segítség, amivel ennek a kapcsolatnak véget vethetek. A hatalmas Univerzum az én megmentőm mely megsegít engem és rövidesen visszafizetem a kölcsönömet és újra szabad leszek! Ahogy ég a gyertya lángja, úgy kerülök egyre közelebb a szabadsághoz! Univerzum, adj nekem pénzt (vagy amire szükséged van) hogy kiválthassam a lelki nyugalmamat!”

Ezután égesd el a cetlit és szórd szét a hamvakat a szélben. Ismételd meg a varázslatot mindennap a következő csütörtökig, legalábbis a vizualizálást, az igézetmondás és a cetli égetés részét. Ez idő alatt igyekezz teljesen leégetni a gyertyát és így szép lassan oldani fogod a tartozást.

Innentől kezdve kelj úgy és feküdj le azzal a tudattal, mintha már nem is lenne tartozásod és már letudtad volna.

Mellette pedig légy figyelemmel, mert az Univerzum mozgásba fog lendülni, hogy teljesítse a kérésedet olyan formában, amilyenre szükséged van.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Zöld pötty teszt - Mennyire uralja életedet a féltékenység és az irigység?

Zöld pötty teszt - Mennyire uralja életedet a féltékenység és az irigység?

Vajon az az ember vagy, aki folyamatosan gyanakszik, és partnerében hűtlenséget vél felfedezni, vagy inkább nyugodt típus, aki nem gondol ilyesmire? Csak a szerelmi kapcsolataidat uralja a féltékenység, vagy a barátaiddal, ismerőseiddel kapcsolatban is ilyen a hozzáállásod? Ebből a képes tesztből minden kiderül!

Tovább »
7 jel, ami arra utal, hogy csemetéd emlékszik az előző életére

7 jel, ami arra utal, hogy csemetéd emlékszik az előző életére

Úgy tartják, hogy a gyerekek kb. 3-4 éves korukig képesek emlékezni korábbi inkarnációikra, és ha jobban odafigyelünk, kaphatunk tőlük olyan információt, mely tényként tárja elénk, hogy csemeténk nem a jelenről mesél. Emlékképeik valósággal való összevetése igencsak problémás, ugyanis egy olyan élet mozaikját látják, mely akár évszázadokkal korábban zajlott le.

Tovább »
Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonban egészen mások, ugyanis a muffin formára csak azért van szükség, hogy elkészíthessük az ételek mini variációját, ami rendkívül gusztusos látvány. Mutatjuk a 4 legfinomabbat, melyek minket azonnal levettek a lábunkról.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép