2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ezzel a varázslattal megszabadulhatsz az adósságaidtól

Wadolowska Balogh Orsolya

Tartozásod van egy barátod vagy rokonod felé? Netán a banknak lógsz kölcsönnel? Ez a varázslat akkor nagy segítségedre lesz, mert eléri, hogy mielőbb letudd a tartozásodat! Mégis hogy képes erre egy varázslat? Nehéz megmondani, hiszen a saját útját járja, de bizonyára megteremti neked a lehetőséget, hogy mielőbb letudd és megszabadulj a tartozásodtól. Semmit veszthetsz, ha kipróbálod ezt a könnyű és hatásos varázslatot!

 

Mindegy, hogy kinek és mivel tartozol, ez a varázslat mindenkinek segít. Persze nem biztos, hogy egy zsák pénzt tesz valaki az ajtód elé, hogy kifizethesd a hiteledet, hiszen mindenkinek egyedi módon segít a varázslat. Megtalálja a módját, hogy mielőbb letudhasd a tartozást, akár azzal, hogy lehetőséget kínál plusz munkára vagy sikerül eladnod valamit, amiből kitudod fizetni. Számos módja lehet annak, hogy pénz álljon a házhoz és segíthess magadon. Még az is lehet, hogy mérséklik a tartozásodat. Ez a szép az egészben, hogy bármi megtörténhet, neked csak hinned kell a varázslat erejében! Végezd el és bízz a legjobbakban, hogy a mágia segít megváltoztatni az életedet!

 

Kellékek

Toll és papír

Hosszú fehér gyertya

Következő illóolajok bármelyike: pacsuli, tömjén, mirha, szantálfa, ylang ylang, bergamot

A varázslat menete

Érdemes fogyó hold idején, csütörtöki napon kezdeni el a varázslatot.

Először is írd le a papírra, hogy pontosan mivel, és kinek tartozol. Majd karcold be a gyertyába is, amit utána kenj be a választott olaj egyikével.

Ezt követően ülj le kényelmesen és nézd a gyertya lángját. Vizualizáld, hogy megszabadulsz az adósságtól, hogy tehermentes vagy. Képzeld el a pillanatot, mikor visszaadod a kölcsönt. Lásd, hogy utána sokkal könnyebb és boldogabb az életed. Közben tudd, hogy a gyertya lángja felégeti az adósságodat.

Mikor lélekben felkészültél, mond el az igét: „XY (a neve annak akinek tartozol vagy mond, hogy „bank”) most még tartozom neked, de úton van a segítség, amivel ennek a kapcsolatnak véget vethetek. A hatalmas Univerzum az én megmentőm mely megsegít engem és rövidesen visszafizetem a kölcsönömet és újra szabad leszek! Ahogy ég a gyertya lángja, úgy kerülök egyre közelebb a szabadsághoz! Univerzum, adj nekem pénzt (vagy amire szükséged van) hogy kiválthassam a lelki nyugalmamat!”

Ezután égesd el a cetlit és szórd szét a hamvakat a szélben. Ismételd meg a varázslatot mindennap a következő csütörtökig, legalábbis a vizualizálást, az igézetmondás és a cetli égetés részét. Ez idő alatt igyekezz teljesen leégetni a gyertyát és így szép lassan oldani fogod a tartozást.

Innentől kezdve kelj úgy és feküdj le azzal a tudattal, mintha már nem is lenne tartozásod és már letudtad volna.

Mellette pedig légy figyelemmel, mert az Univerzum mozgásba fog lendülni, hogy teljesítse a kérésedet olyan formában, amilyenre szükséged van.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Tudtad, hogy minden fog problémája, egy adott szerv betegségére utal? Valójában nagyon szoros kapcsolat áll fent fogaink és belsőszerveink állapota között. Például a felső és alsó metszők a vesékhez, a húgyhólyaghoz és a fülekhez kapcsolódnak; a szemfog a májhoz és az epehólyaghoz.

Tovább »
Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Úgy érzed, hogy te egy jó képességű, okos ember vagy? Lehet, hogy nem vagy egy zseni, de azért vág az eszed? Akkor itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, ugyanis ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek van egy kis sütnivalójuk! Hidd el, nem fogsz csalódni, nagyszerűen fogsz szórakozni, amíg elmerengsz a 4 feladat fölött!

Tovább »
Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Mindenki szeretné tudni, hogy pontosan merre is tart az életben vagy éppen mi is az életcélja. Szerencséd van, ha te is kíváncsi vagy, mert az alábbi vizuális teszt képet adhat minderről. Nem kell mást tenned, mint hallgatni a belső hangodra, és kiválasztani a galaxisból a neked szánt ködfoltot.

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép