HOROSZKÓP

A Nap a Kosban van, ami rengeteg változást hoz az életedbe - Tudd meg, mire számíthatsz!

Szerző:
Szabó Anna
A Nap a galaxisunk központja, minden körülötte kering. Ez a központiság a Nap energiáira is jellemző, hiszen mindenre kihatással van. A Nap energiái befolyásolják a vezetői képességed, a személyiséged, az anyagcserét, de akár még az akaraterőt vagy éppen a motiváltságot. Vajon hogyan alakul az életed a Nap energiának köszönhetően a következő hónapokban?

 

A holdfázisok és a zodiákus jegyek között sokszor vizsgálják az összefüggéseket, de kevés figyelmet fordítanak sokan arra, hogy a Nap is kihat az állatövi jegyekre. A csillagjegyek egyik markáns jellemzője, hogy a Nap a saját csillagképedben állt a születésedkor. Ez azonban nem csupán a születési dátumodra vonatkozik, hanem kihat a további életedre is, mivel befolyásolja, hogy milyen energiákkal bírsz.


Ha például április 26-án születtél, akkor a Nap a Bika csillagképben állt. Jelenleg azonban a Kos csillagképen halad áll. Emiatt a Kos energiái is kihatással lesznek rád. 

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL