Oroszlán

 

„Mert mindenkinek cselekedetei szerint fog megfizetni: azoknak, akik állhatatosan jót cselekedve törekszenek dicsőségre, megbecsülésre és halhatatlanságra, örök életet ad; azoknak pedig, akik viszálykodók, akik ellenállnak az igazságnak, és a hamisságot követik, haraggal és bosszúállással fizet majd.” (Pál levele a rómaiakhoz 2, 6-10.)

Kerüld a tartós haragvást, a bosszúállást vagy hogy földi javakért sötét utakra tévedj. Légy becsületes, tisztességes és segíts másoknak ott, ahol tudsz. Mert pontosan azt kapod vissza te is, amit adsz. Már csak azért is megéri jót cselekedni, nem igaz? És hidd el, nem csak a következő életben köszönnek vissza a tetteid, hanem már most is. Ezért is függ a boldogságod attól, hogy miként cselekszel. Cselekedj sok jó dolgot szívből, igyekezz igaz emberként élni, akire fellehet nézni és rátalálsz a vágyott boldogságra!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL