SZÓRAKOZÁS

Miért és kinek jó a távmunka? - Olvass, és kiderül!

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd, ha több tehetséges embert tudnál fölvenni, csökkenne a fluktuáció, kevesebb ingatlanra lenne szükség a tevékenységedhez, és könnyebben tudnál működni, akár több időzónában is? Ha átállsz a távmunkára, azzal lehetővé teszed a legtehetségesebb embereidnek, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák függetlenül attól, hol laknak.

A REMOTE meggyőző érvekkel bizonyítja, hogy a „telephelyen kívüli" munkavégzés előnyei gyakran bőven meghaladják a hátrányokat.

Akár vállalati vezető vagy, akinek az a gondja, hogyan kezelje azokat a beosztottjait, akik el akarják hagyni az irodát, akár dolgozó, aki szeretne kellemesebben élni úgy, hogy közben azért a szakmájában is a csúcson legyen, ez a könyv mindenképpen nélkülözhetetlen útmutatót jelent.

Ha érdekel a lehetőség, hogy áttérj a távmunkára, de megvannak a magad kétségei, a REMOTE választ ad a kérdéseidre.

A távmunka azt jelenti, hogy megadod a csapatod tagjainak a szabadságot, hogy a legjobb teljesítményüket nyújthassák, akárhol legyenek is.

A „nincs szükség irodára" nem egyszerűen a jövő, hanem már a jelen. És most neked is megvan az esélyed arra, hogy felvedd a ritmust.

Az új luxus a szabadság és az idő luxusa.
Ha egyszer belekóstoltál ebbe az életbe, nincs az a sarokiroda vagy divatos főszakács, aki vissza tudna rángatni.

Próbáld ki!

 

 

Rendeld meg itt >>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL