FOGYÓKÚRA

A 3 napos katonai diéta, mellyel akár 10 kilótól is megszabadulhatsz - Újra fitt és karcsú lehetsz!

Szerző:
Szabó Anna
A katonai diéta egy rövidtávú étrendváltás, amely segítségével akár 10 kilótól is megszabadulhatsz. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a fogyás első helyen áll az újévi fogadalmak listáján. Ha te is részese vagy ennek a statisztikának, akkor érdemes kipróbálni az alábbi étrendet, hogy megszabadulhass a súlyfeleslegtől! Íme, a háromnapos katonai diéta.
Miért is olyan népszerű?


A katonai diéta egyik legvonzóbb szabálya, hogy csupán 3 napig tart. Bizony, akár tíz kilót is leadhatsz igen rövid idő alatt! Ám csak akkor érhetsz el látványos eredményeket, ha pontosan követed az alábbi étkezési tervet.


A másik nagy előnye ennek az étrendnek az, hogy nagyon könnyű követni. Nem kell kalóriákat számolgatni és drága étrend kiegészítőkre sem lesz szükség. Minden olyan élelmiszer megtalálható a boltokban, amely a katonai diétához szükséges.


A fogyás gyorsan beindul, mivel a katonai diéta az anyagcsere felgyorsításán alapszik. A kalóriabevitel csökken, te pedig könnyedén megszabadulhatsz a felhalmozott zsírfölöslegtől. Éhezned azonban egyáltalán nem kell. Noha alacsonyabb kalóriatartalmú ételeket viszel be a szervezetedbe, de mégis jut elegendő energia a tested számára. A katonai étrend egészséges zsírokat, megfelelő mennyiségű szénhidrátot és fehérjét tartalmaz.

1. nap


Reggeli: egy csésze forró ital (kávé vagy tea), egy szelet pirítós (még jobb, ha teljes kiőrlésű), 2 evőkanál mogyoróvaj, fél grapefruit.
Ebéd: egy csésze forró ital (kávé vagy tea), egy szelet pirítós, fél csésze tonhal.
Vacsora: kb. 85 gramm hús (forró vízben főtt vagy párolt), egy csésze zöldbab, egy fél banán, némi alma, emellett egy csésze vanília fagylaltot is elfogyaszthatsz (hát nem csodálatos ez a diéta?)


2. nap


Reggeli: egy szelet pirítós (teljes egészben), egy db kemény főtt tojás, egy banán fele.
Ebéd: egy kemény főtt tojás, egy kevés só, egy csésze túró.
Vacsora: 2 hot-dog, zsemle nélkül, egy fél csésze sárgarépa, egy csésze brokkoli, egy fél banán, amit feldobhatsz egy csésze vanília fagylalttal (mert megérdemled!)


3. nap


Reggeli: csipet só és cheddar sajt, mindez némi almával.
Ebéd: egy pirítós szelet (a teljes kiőrlésű szintén jobb választás), egy tojás (ami így igazán könnyű ebédnek minősül).
Vacsora: egy csésze tonhal és a kedvenc vacsorád ismét – egy fél banán és egy csésze vanília fagylalt.

 


Néhány jó tanács


Ha még jobb eredményeket szeretnél elérni. kövesd a fenti étrendet 3 napon át, majd állj vissza a normál étrendre az azt követő 4 napban. Ám ügyelj arra, hogy ne egyél túl sokat a 4 napban sem. Megismételheted a katonai diétát néhány héten át, amíg el nem éred a kívánt súlyt. Érdemes egy hónapig folytatni ezt az étrendet.


Mindig figyelj arra, hogy egy pohár vízzel induljon a nap. A másik két étkezés előtt két pohár vizet érdemes meginni. A víz megtelít és csökkenti az éhségérzetet, emellett a teltségérzést is növeli. A következő 4 napban, amikor már visszatérsz a normál étrendre, akkor is ügyelj mindig arra, hogy elegendő folyadékot vigyél be a szervezetbe.


Keress a diétához és az életmódváltásoz olyan partnert, akivel segítetek egymásnak és motiváljátok a másikat! Ha így cselekedsz, sokkal könnyebb lesz betartanod a szabályokat.


Persze a nagyon korlátozott számú kalóriabevitel nem mindenki számára megfelelő, ezért mindig konzultálj az orvosoddal, mielőtt belevágnál bármilyen életmódváltásba és a fenti étrendbe. Csakis szakember tudja megmondani biztosan, hogy alkalmas vagy-e a fenti diétára.

 

fogyókúra diéta étrend súlyfelesleg karcsúság fittség zsírégetés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL