Napi horoszkóp - 2018-04-08

Kos

Kedves Kos! Dilemmád tán magától megoldódik: olyan jelzéseket kaphatsz, amiből kiderül, hogy járt utat kár volna otthagyni a járatlanért. Elégedetten veheted tudomásul, hogy nagyra értékelnek, anyagilag sem veszítesz semmit, ha visszamondod a kecsegtető ajánlatot. Ettől rögtön jobb lesz a kedved is.

Bika

Kedves Bika! Egy különös beszélgetés a lelked mélyéig felkavar. Olyan dolgokra vetül fény, melyek eddig sötétben lapultak, és magadat is reflektorfényben látod. Rossz tulajdonságaid előtérbe kerülnek. Elhatározod, hogy ezentúl jobban figyelsz önmagadra. Úgy kellene tenned, hogy másokra is jusson időd.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ezer magyarázatot vagy képes kiagyalni arra, hogy miért nem vagy képes bármit tenni ma, de erre semmi szükség. A fáradtság elegendő indok. Jólesik a semmittevés a nyughatatlan Ikreknek is, pedig a következmény az lesz, hogy a nyugalom után nagyobb erővel tör elő kiapadhatatlan tettvágyuk.

Rák

Kedves Rák! Partnered megunta, hogy mostanában alig törődsz vele. Fellázadt a mellőztetés miatt. Eleinte értetlenül figyeled kitöréseit, majd rájössz, hogy valóban igaza van. Persze te sem ismernél magadra, ha nem tudnál rögvest hosszas magyarázkodásba fogni és végül sikeresen elsimítani az egészet.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha úgy érzed, hogy összekuszáltad magánéleted szálait, ne próbáld haraggal kibogozni. Inkább légy óvatos és békülékeny. Néha játszadozás közben is sebeket ejtesz a másikon, és észre sem veszed. Ahogy azt sem, hogy hiú természeted folytán féltékenységi jelenetekre ragadtatod magad.

Szűz

Kedves Szűz! Jól áll a szénád, nem panaszkodhatsz. Különleges, soha vissza nem térő lehetőséget kapsz. Képtelen vagy egyedül döntést hozni, szükséged lesz szeretteid tanácsaira. Töltsd velük a napot, és kérd ki véleményüket. Úgyis neheztelnek rád, hogy a fontos dolgokban kész tények elé állítod őket.

Mérleg

Kedves Mérleg! Akik a közeledben élnek, nem árt, ha kötélből vannak az idegei. Kedélyállapotod óránként változik, ötleteid lefárasztják szeretteidet. Nehéz lesz elviselni téged, de aki kibírja egész estig, az inkább szórakozik, mint bosszankodik hangulatváltozásaidon. Ma olyan vagy, mint az időjárás.

Skorpió

Kedves Skorpió! A pácban olyan tulajdonságaid kerülnek elő, melyekről magad sem tudtál, vagy csak homályos megérzéseid voltak. Reakciód barátaidat is meglepi, hát még ellenfeleidet, akik úgy gondolták, könnyű zsákmányra lelnek benned. Kapd össze magad, keményítsd meg szívedet. Ha ellágyul, veszítesz.

Nyilas

Kedves Nyilas! Bal lábbal keltél. Felhúzod magad apróságokon, bolhából elefántot csinálsz. Úgy érzed, a tárgyak össze fogtak ellened. Semmi nem sikerül. Elképzeléseid sorra csődöt mondanak. Bosszankodsz, átkozódsz. Lobbanékonyságodat ismerve nem meglepő, ha kedved délutánra az ellenkezőjére fordul.

Bak

Kedves Bak! Emeld fel tekintetedet a földről! Szellemi erőd alkalmassá tesz arra, hogy szárnyalj. Igyekezz eljutni koncertre, moziba, lapozz bele a legújabb könyvsikerekbe. Ritkán vagy ilyen oldott állapotban, használd ki maximálisan. Ha meghatódsz egy szerelmi történeten, ne átallj könnyeket ejteni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Családod szerető gondoskodása vesz körül. Ennek örülsz, hiszen gondolataid annyira lefoglalnak, hogy képtelen vagy másra figyelni. Magányos emberként ma elsődleges szükségleteidről is megfeledkezel, nem jut eszedbe, hogy enni, aludni is kell. Ez főként az utolsó dekád szülötteire igaz.

Halak

Kedves Halak! Elesett, fáradt, meggyötört vagy. A homlokodat tapogatod, de lázmérőzni nem mersz. Félsz a bizonyosságtól. Hol meleged van, hol fázol. Mi a csoda lehet ez? Magadnak sem mered bevallani, hogy minek vagy a betege: a hétfőnek, a keddnek, meg a szerdának…pedig elcsitultak már a hullámok.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL