2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Védelmi szertartás újszülöttre és kisbabákra - Védd meg minden rossztól!

Minden szülő, édesanya szeretné gyermekét megóvni a világ összes gonoszságától, akár lelki, akár testi fenyegetést jelentsen a gyermekére és akár látható vagy éppen láthatatlan veszélyről legyen szó. Azon kívül, hogy a puszta kezünkkel, a szeretetünkkel és minden létező módon megtesszük, bevethetünk egy kis mágiát is annak érdekében, hogy a gyermekünk teljes körű védelmet élvezhessen!

 

Akár újszülött, akár csecsemő legyen, nem késő őt teljesen bevédeni, hogy ne érhesse sem testi, sem lelki bántalom és hogy a fizikai világ veszélyforrásai és a láthatatlan világ entitásai ne juthassanak a gyermek közelébe. Persze százszázalékos védelmet nem ígér a varázslat, de nem is veszíthetsz vele semmit, ellenben azt nyerheted, hogy gyermeked egészségben, boldogságban fog felnőni úgy, hogy közben védelem alatt áll.

Kellékek

1 fehér gyertya

Nyírfaág vagy fügefa ága

Fűzfaágak

Egy csokor levendula

Védelmező amulett

Olló

Kötöző anyag

Ragasztó

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Szerdai napon, növő holdkor vagy pedig teli holdkor kell elkészíteni a védelmező seprűt. A „sörtéket” tartó ágnak vagyis a seprűnyélnek nyírfa vagy fügefa ágból kell lennie. A „sörtéknek” fűzfaágból, amiket érdemes egyforma hosszúságúra vágni. Akár ragasztópisztollyal, akár kötőző anyaggal, de erősítsd őket egymáshoz.

A kész seprűhöz erősíts egy csokor levendulát, illetve egy általad választott védelmező szimbólumot, amulettet.

Ezután meg kell tisztítanod és fel kell töltened a seprűt. Gyújtsd meg a fehér gyertyát és a füstölőt. Vedd a kezedbe a seprűt és vizualizáld a vágyadat, hogy a seprű mágikus hatalommal bír és minden rosszat elűz és teljes védelem alatt át a gyereked.

Ezt követően fogd a seprűt és tartsd a füstölő fölé miközben azt mondod: „Levegő, víz, tűz és föld, töltsd fel ezt a seprűt. Fonódjon össze a négy elem, tartsa távol a gonoszt, hogy ez a gyermek, akit megérintek vele, abszolút védelmet élvezzen.”

Ölts magadra fehér ruhát és mielőbb menj a gyermekhez, akit a seprűvel óvatosan meg kell cirógatnod tetőtől-talpig úgy, hogy közben e szavakat mondod: „Messzire űzöm tőled a gonoszt, messzire űzöm a betegségeket, a testi és a lelki bántalmakat. A gonosz erők birtokosai soha nem juthatnak közeledbe, hozzád nem érhetnek, mert gonoszságuk visszaszáll a fejükre. Teljes körű védelmet élvezel, háromszoros védelem őriz téged. Légy áldott!”

Már csak annyi maradt hátra, hogy a gyermek szobájának ajtajára ki tedd a seprűt, de legalábbis egy központi helyre. Egy évvel később leveheted és eláshatod, ha szeretnéd.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép