2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Védelmi szertartás újszülöttre és kisbabákra - Védd meg minden rossztól!

Minden szülő, édesanya szeretné gyermekét megóvni a világ összes gonoszságától, akár lelki, akár testi fenyegetést jelentsen a gyermekére és akár látható vagy éppen láthatatlan veszélyről legyen szó. Azon kívül, hogy a puszta kezünkkel, a szeretetünkkel és minden létező módon megtesszük, bevethetünk egy kis mágiát is annak érdekében, hogy a gyermekünk teljes körű védelmet élvezhessen!

 

Akár újszülött, akár csecsemő legyen, nem késő őt teljesen bevédeni, hogy ne érhesse sem testi, sem lelki bántalom és hogy a fizikai világ veszélyforrásai és a láthatatlan világ entitásai ne juthassanak a gyermek közelébe. Persze százszázalékos védelmet nem ígér a varázslat, de nem is veszíthetsz vele semmit, ellenben azt nyerheted, hogy gyermeked egészségben, boldogságban fog felnőni úgy, hogy közben védelem alatt áll.

Kellékek

1 fehér gyertya

Nyírfaág vagy fügefa ága

Fűzfaágak

Egy csokor levendula

Védelmező amulett

Olló

Kötöző anyag

Ragasztó

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Szerdai napon, növő holdkor vagy pedig teli holdkor kell elkészíteni a védelmező seprűt. A „sörtéket” tartó ágnak vagyis a seprűnyélnek nyírfa vagy fügefa ágból kell lennie. A „sörtéknek” fűzfaágból, amiket érdemes egyforma hosszúságúra vágni. Akár ragasztópisztollyal, akár kötőző anyaggal, de erősítsd őket egymáshoz.

A kész seprűhöz erősíts egy csokor levendulát, illetve egy általad választott védelmező szimbólumot, amulettet.

Ezután meg kell tisztítanod és fel kell töltened a seprűt. Gyújtsd meg a fehér gyertyát és a füstölőt. Vedd a kezedbe a seprűt és vizualizáld a vágyadat, hogy a seprű mágikus hatalommal bír és minden rosszat elűz és teljes védelem alatt át a gyereked.

Ezt követően fogd a seprűt és tartsd a füstölő fölé miközben azt mondod: „Levegő, víz, tűz és föld, töltsd fel ezt a seprűt. Fonódjon össze a négy elem, tartsa távol a gonoszt, hogy ez a gyermek, akit megérintek vele, abszolút védelmet élvezzen.”

Ölts magadra fehér ruhát és mielőbb menj a gyermekhez, akit a seprűvel óvatosan meg kell cirógatnod tetőtől-talpig úgy, hogy közben e szavakat mondod: „Messzire űzöm tőled a gonoszt, messzire űzöm a betegségeket, a testi és a lelki bántalmakat. A gonosz erők birtokosai soha nem juthatnak közeledbe, hozzád nem érhetnek, mert gonoszságuk visszaszáll a fejükre. Teljes körű védelmet élvezel, háromszoros védelem őriz téged. Légy áldott!”

Már csak annyi maradt hátra, hogy a gyermek szobájának ajtajára ki tedd a seprűt, de legalábbis egy központi helyre. Egy évvel később leveheted és eláshatod, ha szeretnéd.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tudd meg, mi történik a testeddel, ha egy hétig sok zellerszárat eszel

Tudd meg, mi történik a testeddel, ha egy hétig sok zellerszárat eszel

A friss, ropogós zeller rudak majdnem 95%-a víz, és a testre gyakorolt hatásuk csodálatos. Talán itt az ideje, hogy beilleszd az étrendedbe. Most megtudhatod, milyen egészséges is a zeller, ahogy azt is, hogy mi történik a testeddel, ha rendszeresen fogyasztod.

Tovább »
Segíts Mr. Wilsonnak elkapni a tiszteletlen gyerekeket! - Játékos teszt

Segíts Mr. Wilsonnak elkapni a tiszteletlen gyerekeket! - Játékos teszt

Ezek a fiúk azt hiszik, hogy büntetlenül átugorhatnak az öreg Mr. Wilson udvarán, lerövidítve az iskola felé az útjukat, miközben letapossák a virágokat. Már többször kérte őket Mr. Wilson, hogy ne tegyék, de a tiszteletlen fiúkat nem érdekelte. Most viszont igazán begurult, ezért hívja a közelben járőröző rendőrt, hogy kapja el őket! Segíts Mr. Wilsonnak megtalálni a rendőrt, hogy végre legyen, aki tiszteletre neveli a gyerekeket!

Tovább »
Melyik a leggyönyörűbb nő szerinted? - Választásod rámutat, mi a legvonzóbb benned mások számára

Melyik a leggyönyörűbb nő szerinted? - Választásod rámutat, mi a legvonzóbb benned mások számára

Ha kiválasztod a számodra legszebb nőt az alábbiak közül, máris megtudhatod, hogy mások hogyan vélekednek rólad. Próbáld ki az alábbi tesztet és tudd meg, mi a legvonzóbb benned!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép