2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Védelmi szertartás újszülöttre és kisbabákra - Védd meg minden rossztól!

Minden szülő, édesanya szeretné gyermekét megóvni a világ összes gonoszságától, akár lelki, akár testi fenyegetést jelentsen a gyermekére és akár látható vagy éppen láthatatlan veszélyről legyen szó. Azon kívül, hogy a puszta kezünkkel, a szeretetünkkel és minden létező módon megtesszük, bevethetünk egy kis mágiát is annak érdekében, hogy a gyermekünk teljes körű védelmet élvezhessen!

 

Akár újszülött, akár csecsemő legyen, nem késő őt teljesen bevédeni, hogy ne érhesse sem testi, sem lelki bántalom és hogy a fizikai világ veszélyforrásai és a láthatatlan világ entitásai ne juthassanak a gyermek közelébe. Persze százszázalékos védelmet nem ígér a varázslat, de nem is veszíthetsz vele semmit, ellenben azt nyerheted, hogy gyermeked egészségben, boldogságban fog felnőni úgy, hogy közben védelem alatt áll.

Kellékek

1 fehér gyertya

Nyírfaág vagy fügefa ága

Fűzfaágak

Egy csokor levendula

Védelmező amulett

Olló

Kötöző anyag

Ragasztó

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Szerdai napon, növő holdkor vagy pedig teli holdkor kell elkészíteni a védelmező seprűt. A „sörtéket” tartó ágnak vagyis a seprűnyélnek nyírfa vagy fügefa ágból kell lennie. A „sörtéknek” fűzfaágból, amiket érdemes egyforma hosszúságúra vágni. Akár ragasztópisztollyal, akár kötőző anyaggal, de erősítsd őket egymáshoz.

A kész seprűhöz erősíts egy csokor levendulát, illetve egy általad választott védelmező szimbólumot, amulettet.

Ezután meg kell tisztítanod és fel kell töltened a seprűt. Gyújtsd meg a fehér gyertyát és a füstölőt. Vedd a kezedbe a seprűt és vizualizáld a vágyadat, hogy a seprű mágikus hatalommal bír és minden rosszat elűz és teljes védelem alatt át a gyereked.

Ezt követően fogd a seprűt és tartsd a füstölő fölé miközben azt mondod: „Levegő, víz, tűz és föld, töltsd fel ezt a seprűt. Fonódjon össze a négy elem, tartsa távol a gonoszt, hogy ez a gyermek, akit megérintek vele, abszolút védelmet élvezzen.”

Ölts magadra fehér ruhát és mielőbb menj a gyermekhez, akit a seprűvel óvatosan meg kell cirógatnod tetőtől-talpig úgy, hogy közben e szavakat mondod: „Messzire űzöm tőled a gonoszt, messzire űzöm a betegségeket, a testi és a lelki bántalmakat. A gonosz erők birtokosai soha nem juthatnak közeledbe, hozzád nem érhetnek, mert gonoszságuk visszaszáll a fejükre. Teljes körű védelmet élvezel, háromszoros védelem őriz téged. Légy áldott!”

Már csak annyi maradt hátra, hogy a gyermek szobájának ajtajára ki tedd a seprűt, de legalábbis egy központi helyre. Egy évvel később leveheted és eláshatod, ha szeretnéd.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyennek látnak a pasik? A számok ezt is elárulják!

Milyennek látnak a pasik? A számok ezt is elárulják!

Ezúttal nem az ideális alakról lesz szó, és nem is a legújabb divatról. Inkább arról, hogy mindenkiben van valami vonzó, amivel felhívhatja magára a figyelmet. Hívjuk hát segítségül a számmisztikát és azonnal kiderül, milyennek is látnak bennünket a férfiak.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Nyílj meg arra a benned lévő képességre, hogy világra tudsz hozni dolgokat. Az őstojás repedezni kezd. Új élet és új kezdet van kialakulóban.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép