SZÓRAKOZÁS

A bőség és a jólét korlátlanul rendelkezésedre áll

Szerző:
Szabó Anna
Kezedben a módszer, amivel minden vágyadat valóra válthatod! Megérdemled, hogy életed megteljen minden széppel és jóval. A tudatos teremtés egy KÉPESSÉG, TE PEDIG készen állsz rá, hogy HASZNÁLD!

Sokan látták A Titok című filmet, vagy olvasták a könyvet, és hisznek benne, hogy bármilyen kívánt anyagi dolgot kérhetünk a világegyetemtől, amelyet aztán a Vonzás Törvénye elhoz nekünk. De persze ez nem ilyen egyszerű. Ha szeretnénk megváltoztatni a világunkat, meg kell változtatnunk gondolkodásmódunkat. E különleges könyvben Esther és Jerry Hicks megismertet bennünket a titokkal, amely a Vonzás Törvénye hátterében áll. Világosan elmagyarázzák, hogyan összpontosítsuk energiánkat a jólét megvalósításához.

Tanulj meg bőséget teremteni azáltal, hogy - arra összpontosítasz, amit kívánsz, és nem arra, hogy mi hiányzik az életedből.

- gazdagnak, nem pedig szegénynek látod magad.

- elképzeled magadat, amint örömödet leled a célban vagy életmódban, amelyről álmodsz – látod magadat örömmel élni a vágyott házban, vagy a kívánt kocsit vezetve.

Abraham hatékony módszerei megtanítanak rá, hogy mi is valójában a jólét, és hogyan hozhatod el ezt az energiát az életedbe a Vonzás Törvényének felhasználásával.

Mindenkinek jut elég. Mindnyájatok esetében az a lényeg, hogy lássátok és akarjátok – és akkor vonzani fogjátok. Tudjátok, hogy hatalmatokban áll vonzani bármit, amire csak vágytok. Jelentsétek ki határozottan, hogy a pénz könnyedén áramlik hozzátok, és a bőség és a jólét korlátlanul a rendelkezésetekre áll.

Rendeld meg itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL