2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

10 rövid és extra gyorsan ható varázsige a mindennapokra

Wadolowska Balogh Orsolya

Van olyan, hogy azonnali segítség kell. Ha esetleg szükségünk lenne egy jelre, szerencsére, égi támogatásra, vagy éppen erőre. Olyankor nem árt, ha kéznél van egy rövidke, de mágikus varázsige, vagy ha úgy tetszik mantra, aminek elmondásával akár azonnali hatást érhetünk el! Próbáld csak ki, hiszen veszíteni semmit, ellenben nyerni, rengeteget nyerhetsz vele!

 

Már az ókorban is léteztek varázsigék, amiket a mágusok és hétköznapi emberek a mindennapokban használtak. Ezek lehettek néhány soros, de akár mondatos, mágikus töltettel rendelkező varázsszavak. A varázsigék, illetve mantrák, természetesen önmagukban is hatásosak, de minél több hittel mondjuk, annál nagyobb lesz! Persze csodát egyik sem ígér, de mivel veszélytelenek és csak nyerni lehet velük, kár lenne kihagyni őket!

Kellékek

1 fehér gyertya

Füstölő

Papír

Fémtálka

A varázslat menete

Igazából ezeket az igéket a nap bármely szakában elmondhatod, bármikor. Ha van rá lehetőséged vagy neked úgy kellemesebb, gyújts hozzá egy fehér gyertyát vagy füstölőt, a mondjuk kántálod addig, ameddig jól esik.

De akár kis celitre is felírhatod, amit elégetsz majd szétszóród a hamvakat.

Ám ha egyikre sincs időd, vagy lehetőséged, elég, ha csak veszel egy mély levegőt, kitisztítod az elmédet és átadod magadat a szövegnek. Mikor mondod, maximális higgy benne, szinte tudd, hogy úgy is lesz, ahogy mondod:

Jel kérése

Égiek, mutassatok nekem utat, vezessetek kézen fogva, küldjetek nekem egy tiszta és érthető jelet, amiből megtudom, mit kell tennem.

Jó nap elé nézz

Jó reggelt Nap, aranyozd be éltető sugaraiddal napomat, hogy bármi is történjék ma örömmel a lelkemben és mosollyal az arcomon fogadjam!

Szerencse kérése

Fortuna, mosolyogj rám, mert bizony szükségem lenne rá, hogy ebben a pillanatban megszórj aranyhamvaiddal és az események kedvezően alakuljanak.

Teherbeesésért

Halld meg Nagy Anya a sóhajom, minden vágyam, hogy anya legyek, adj hát új életet a méhemnek és engedj egy lelket megszületni bennem.

Erő kérése

Adj Istenem hatalmas erőt lelkemnek és testemnek, hogy kibírjak mindent, ami rám vár. Adj erőt ma és mindennap, hogy a leckéimet megtanuljam és örömmel a szívemben álljam a sarat.

Gyógyulásért

Mindennappal egyre erősebbek leszek, míg végül a harcot a kórsággal szemben én nyerem, mert engem az angyalok védelmeznek és gyógyítják testemet és lelkemet.

Álmok eléréséért

Őrangyalom szívből kérlek, vezess engem utamon ma és mindörökké, segíts közelebb kerülnöm álmaimhoz, adj erőt és bátorságot, hogy mikor lehetőségem lesz, megvalósíthassam őket.

Pénz kérése

Univerzum, halld szavam, mert meg vagyok szorulva. Pénzre lenne szükségem, küld hát el nekem azt a tiszta lehetőséget, amellyel a leggyorsabban megszerezhetem!

Lelki társ/Pár megtalálása

Egyedül ébredtem az ágyban, de ez bármelyik nap megváltozhat. Küld el nekem szerelem istennője a lelki társamat, azt, akivel kiegészítjük egymást, hogy ágyam többé ne legyen hideg, mikor álomra hajtom a fejem.

Lelki békéért

A balzsamos szavak megnyugtatják háborgó lelkemet, elmúlik a feszültség és rend terem, harmóniában állok önmagammal és a világgal, és ne legyen, mi ebből az állapotból kibillenthet.

 

Már csak arra kell figyelned, hogy amikor teljesült a vágyad, akkor mindenképpen mondj köszönetet annak, akihez fordultál!

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép