2018. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

10 rövid és extra gyorsan ható varázsige a mindennapokra

Wadolowska Balogh Orsolya

Van olyan, hogy azonnali segítség kell. Ha esetleg szükségünk lenne egy jelre, szerencsére, égi támogatásra, vagy éppen erőre. Olyankor nem árt, ha kéznél van egy rövidke, de mágikus varázsige, vagy ha úgy tetszik mantra, aminek elmondásával akár azonnali hatást érhetünk el! Próbáld csak ki, hiszen veszíteni semmit, ellenben nyerni, rengeteget nyerhetsz vele!

 

Már az ókorban is léteztek varázsigék, amiket a mágusok és hétköznapi emberek a mindennapokban használtak. Ezek lehettek néhány soros, de akár mondatos, mágikus töltettel rendelkező varázsszavak. A varázsigék, illetve mantrák, természetesen önmagukban is hatásosak, de minél több hittel mondjuk, annál nagyobb lesz! Persze csodát egyik sem ígér, de mivel veszélytelenek és csak nyerni lehet velük, kár lenne kihagyni őket!

Kellékek

1 fehér gyertya

Füstölő

Papír

Fémtálka

A varázslat menete

Igazából ezeket az igéket a nap bármely szakában elmondhatod, bármikor. Ha van rá lehetőséged vagy neked úgy kellemesebb, gyújts hozzá egy fehér gyertyát vagy füstölőt, a mondjuk kántálod addig, ameddig jól esik.

De akár kis celitre is felírhatod, amit elégetsz majd szétszóród a hamvakat.

Ám ha egyikre sincs időd, vagy lehetőséged, elég, ha csak veszel egy mély levegőt, kitisztítod az elmédet és átadod magadat a szövegnek. Mikor mondod, maximális higgy benne, szinte tudd, hogy úgy is lesz, ahogy mondod:

Jel kérése

Égiek, mutassatok nekem utat, vezessetek kézen fogva, küldjetek nekem egy tiszta és érthető jelet, amiből megtudom, mit kell tennem.

Jó nap elé nézz

Jó reggelt Nap, aranyozd be éltető sugaraiddal napomat, hogy bármi is történjék ma örömmel a lelkemben és mosollyal az arcomon fogadjam!

Szerencse kérése

Fortuna, mosolyogj rám, mert bizony szükségem lenne rá, hogy ebben a pillanatban megszórj aranyhamvaiddal és az események kedvezően alakuljanak.

Teherbeesésért

Halld meg Nagy Anya a sóhajom, minden vágyam, hogy anya legyek, adj hát új életet a méhemnek és engedj egy lelket megszületni bennem.

Erő kérése

Adj Istenem hatalmas erőt lelkemnek és testemnek, hogy kibírjak mindent, ami rám vár. Adj erőt ma és mindennap, hogy a leckéimet megtanuljam és örömmel a szívemben álljam a sarat.

Gyógyulásért

Mindennappal egyre erősebbek leszek, míg végül a harcot a kórsággal szemben én nyerem, mert engem az angyalok védelmeznek és gyógyítják testemet és lelkemet.

Álmok eléréséért

Őrangyalom szívből kérlek, vezess engem utamon ma és mindörökké, segíts közelebb kerülnöm álmaimhoz, adj erőt és bátorságot, hogy mikor lehetőségem lesz, megvalósíthassam őket.

Pénz kérése

Univerzum, halld szavam, mert meg vagyok szorulva. Pénzre lenne szükségem, küld hát el nekem azt a tiszta lehetőséget, amellyel a leggyorsabban megszerezhetem!

Lelki társ/Pár megtalálása

Egyedül ébredtem az ágyban, de ez bármelyik nap megváltozhat. Küld el nekem szerelem istennője a lelki társamat, azt, akivel kiegészítjük egymást, hogy ágyam többé ne legyen hideg, mikor álomra hajtom a fejem.

Lelki békéért

A balzsamos szavak megnyugtatják háborgó lelkemet, elmúlik a feszültség és rend terem, harmóniában állok önmagammal és a világgal, és ne legyen, mi ebből az állapotból kibillenthet.

 

Már csak arra kell figyelned, hogy amikor teljesült a vágyad, akkor mindenképpen mondj köszönetet annak, akihez fordultál!

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tudd meg, mi történik a testeddel, ha egy hétig sok zellerszárat eszel

Tudd meg, mi történik a testeddel, ha egy hétig sok zellerszárat eszel

A friss, ropogós zeller rudak majdnem 95%-a víz, és a testre gyakorolt hatásuk csodálatos. Talán itt az ideje, hogy beilleszd az étrendedbe. Most megtudhatod, milyen egészséges is a zeller, ahogy azt is, hogy mi történik a testeddel, ha rendszeresen fogyasztod.

Tovább »
Segíts Mr. Wilsonnak elkapni a tiszteletlen gyerekeket! - Játékos teszt

Segíts Mr. Wilsonnak elkapni a tiszteletlen gyerekeket! - Játékos teszt

Ezek a fiúk azt hiszik, hogy büntetlenül átugorhatnak az öreg Mr. Wilson udvarán, lerövidítve az iskola felé az útjukat, miközben letapossák a virágokat. Már többször kérte őket Mr. Wilson, hogy ne tegyék, de a tiszteletlen fiúkat nem érdekelte. Most viszont igazán begurult, ezért hívja a közelben járőröző rendőrt, hogy kapja el őket! Segíts Mr. Wilsonnak megtalálni a rendőrt, hogy végre legyen, aki tiszteletre neveli a gyerekeket!

Tovább »
Melyik a leggyönyörűbb nő szerinted? - Választásod rámutat, mi a legvonzóbb benned mások számára

Melyik a leggyönyörűbb nő szerinted? - Választásod rámutat, mi a legvonzóbb benned mások számára

Ha kiválasztod a számodra legszebb nőt az alábbiak közül, máris megtudhatod, hogy mások hogyan vélekednek rólad. Próbáld ki az alábbi tesztet és tudd meg, mi a legvonzóbb benned!

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép