2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

10 rövid és extra gyorsan ható varázsige a mindennapokra

Wadolowska Balogh Orsolya

Van olyan, hogy azonnali segítség kell. Ha esetleg szükségünk lenne egy jelre, szerencsére, égi támogatásra, vagy éppen erőre. Olyankor nem árt, ha kéznél van egy rövidke, de mágikus varázsige, vagy ha úgy tetszik mantra, aminek elmondásával akár azonnali hatást érhetünk el! Próbáld csak ki, hiszen veszíteni semmit, ellenben nyerni, rengeteget nyerhetsz vele!

 

Már az ókorban is léteztek varázsigék, amiket a mágusok és hétköznapi emberek a mindennapokban használtak. Ezek lehettek néhány soros, de akár mondatos, mágikus töltettel rendelkező varázsszavak. A varázsigék, illetve mantrák, természetesen önmagukban is hatásosak, de minél több hittel mondjuk, annál nagyobb lesz! Persze csodát egyik sem ígér, de mivel veszélytelenek és csak nyerni lehet velük, kár lenne kihagyni őket!

Kellékek

1 fehér gyertya

Füstölő

Papír

Fémtálka

A varázslat menete

Igazából ezeket az igéket a nap bármely szakában elmondhatod, bármikor. Ha van rá lehetőséged vagy neked úgy kellemesebb, gyújts hozzá egy fehér gyertyát vagy füstölőt, a mondjuk kántálod addig, ameddig jól esik.

De akár kis celitre is felírhatod, amit elégetsz majd szétszóród a hamvakat.

Ám ha egyikre sincs időd, vagy lehetőséged, elég, ha csak veszel egy mély levegőt, kitisztítod az elmédet és átadod magadat a szövegnek. Mikor mondod, maximális higgy benne, szinte tudd, hogy úgy is lesz, ahogy mondod:

Jel kérése

Égiek, mutassatok nekem utat, vezessetek kézen fogva, küldjetek nekem egy tiszta és érthető jelet, amiből megtudom, mit kell tennem.

Jó nap elé nézz

Jó reggelt Nap, aranyozd be éltető sugaraiddal napomat, hogy bármi is történjék ma örömmel a lelkemben és mosollyal az arcomon fogadjam!

Szerencse kérése

Fortuna, mosolyogj rám, mert bizony szükségem lenne rá, hogy ebben a pillanatban megszórj aranyhamvaiddal és az események kedvezően alakuljanak.

Teherbeesésért

Halld meg Nagy Anya a sóhajom, minden vágyam, hogy anya legyek, adj hát új életet a méhemnek és engedj egy lelket megszületni bennem.

Erő kérése

Adj Istenem hatalmas erőt lelkemnek és testemnek, hogy kibírjak mindent, ami rám vár. Adj erőt ma és mindennap, hogy a leckéimet megtanuljam és örömmel a szívemben álljam a sarat.

Gyógyulásért

Mindennappal egyre erősebbek leszek, míg végül a harcot a kórsággal szemben én nyerem, mert engem az angyalok védelmeznek és gyógyítják testemet és lelkemet.

Álmok eléréséért

Őrangyalom szívből kérlek, vezess engem utamon ma és mindörökké, segíts közelebb kerülnöm álmaimhoz, adj erőt és bátorságot, hogy mikor lehetőségem lesz, megvalósíthassam őket.

Pénz kérése

Univerzum, halld szavam, mert meg vagyok szorulva. Pénzre lenne szükségem, küld hát el nekem azt a tiszta lehetőséget, amellyel a leggyorsabban megszerezhetem!

Lelki társ/Pár megtalálása

Egyedül ébredtem az ágyban, de ez bármelyik nap megváltozhat. Küld el nekem szerelem istennője a lelki társamat, azt, akivel kiegészítjük egymást, hogy ágyam többé ne legyen hideg, mikor álomra hajtom a fejem.

Lelki békéért

A balzsamos szavak megnyugtatják háborgó lelkemet, elmúlik a feszültség és rend terem, harmóniában állok önmagammal és a világgal, és ne legyen, mi ebből az állapotból kibillenthet.

 

Már csak arra kell figyelned, hogy amikor teljesült a vágyad, akkor mindenképpen mondj köszönetet annak, akihez fordultál!

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Tudtad, hogy minden fog problémája, egy adott szerv betegségére utal? Valójában nagyon szoros kapcsolat áll fent fogaink és belsőszerveink állapota között. Például a felső és alsó metszők a vesékhez, a húgyhólyaghoz és a fülekhez kapcsolódnak; a szemfog a májhoz és az epehólyaghoz.

Tovább »
Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Úgy érzed, hogy te egy jó képességű, okos ember vagy? Lehet, hogy nem vagy egy zseni, de azért vág az eszed? Akkor itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, ugyanis ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek van egy kis sütnivalójuk! Hidd el, nem fogsz csalódni, nagyszerűen fogsz szórakozni, amíg elmerengsz a 4 feladat fölött!

Tovább »
Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Mindenki szeretné tudni, hogy pontosan merre is tart az életben vagy éppen mi is az életcélja. Szerencséd van, ha te is kíváncsi vagy, mert az alábbi vizuális teszt képet adhat minderről. Nem kell mást tenned, mint hallgatni a belső hangodra, és kiválasztani a galaxisból a neked szánt ködfoltot.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép