2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Milyen előző életbeli sérelem van hatással a szerelmi életedre? - Válassz egy szívet és fedd fel!

Herceg Petra

Ha ugyanazokat az ismétlődő mintákat tapasztalod a kapcsolataidban, akkor könnyen lehet, hogy mindennek köze van a korábbi életedben felgyűlt sérelmekhez. No de hogyan teheted rendbe a jelenlegi kapcsolatodat? Csupán annyit kell tenned, hogy válassz az alábbi szívekből egyet, amelyik leginkább megfog és olvasd el a hozzátartozó üzenetet.

 

Ha ugyanazok a minták ismétlődnek az egyes kapcsolataidban, akkor könnyen megeshet, hogy mindennek köze van bizonyos sérelmekhez, amelyeket a korábbi életeidben halmoztál fel. Sok kapcsolatban felmerülő probléma összefügg a múltbéli tapasztalatokkal, és ezeket a sérelmeket vagy berögzült mintákat érdemes megérteni, valamint a gyógyulás is elengedhetetlen. Így lehet ismét békében a lelked. Jó tudni azt, hogy sokszor nem a te erőfeszítéseiddel van gond a kapcsolatodban, és képes vagy fejlődni a korábbi életekben felhalmozott tapasztalatoktól.

Csak azért, mert bizonyos dolgok ismétlődnek az életedben, még nem jelenti azt, hogy szenvedned is kell mindettől és sohasem tudsz ezen változtatni. Minél inkább megérted, mi zajlik benned, annál könnyebben leszel képes szembenézni ezekkel a kihívásokkal.

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, és válaszd ki azt a szívszimbólumot, amely a leginkább megragadj a tekintetedet! Fontos, hogy figyelj befelé, hallgass a belső megérzéseidre.

  

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyen sötét erők közelednek feléd és milyen formában? - A Mágikus Varjak Tarot kártyája elárulja

Milyen sötét erők közelednek feléd és milyen formában? - A Mágikus Varjak Tarot kártyája elárulja

Ha választhatnál, hogy csak bekövetkezzen egy kellemetlen esemény, vagy inkább tudj róla előre, hogy felkészülhess, mit választanál? A Mágikus Varjak Tarot kártyája képes felfedni előtted a közelgő negatív eseményt, ha valóban tudni szeretnéd. Nem kell mindjárt szörnyen baljós dolgokra gondolni, de így akár még egy kisebb bosszúságot is elkerülhetsz! Ha kíváncsi vagy, akkor húzz egy lapot!

Tovább »
10 szörnyű haláleset, amiket a szellemek számlájára írtak

10 szörnyű haláleset, amiket a szellemek számlájára írtak

Egy szellem halálra rémített egy terhes nőt, míg egy másik egy kisgyermeket. Egy nyughatatlan kísértet pedig megfojtja azokat, akik a sírköve közelébe mentek. Több olyan rejtélyes eset is történt, ahol annyit tudhatunk biztosan, hogy egy szellemet kapcsolnak a misztikus gyilkosságokhoz és balesetekhez. Máig nem került pont ennek a 10 szörnyű halálesetnek a végére.

 

Tovább »
Mi vár rád a zodiákus ciklus második felében? - Megmondja a személyes éved száma

Mi vár rád a zodiákus ciklus második felében? - Megmondja a személyes éved száma

Szeptember az a hónap, amikor a 12 zodiákus feléhez érkezünk, és erőteljesen uralkodik a 9-es szám vibrációja. A számmisztika szerint ez az egyetlen hónap, amikor fokozottak az energiáink. Igen ám, de mi történik ezt követően? Hiszen ha a zodiákust vesszük alapul, még csak a ciklus felénél járunk. Tudd meg, mi vár rád a ciklus második felében!

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép