2018. július 17. - Endre, Elek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 17. - Endre, Elek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Milyen előző életbeli sérelem van hatással a szerelmi életedre? - Válassz egy szívet és fedd fel!

Herceg Petra

Ha ugyanazokat az ismétlődő mintákat tapasztalod a kapcsolataidban, akkor könnyen lehet, hogy mindennek köze van a korábbi életedben felgyűlt sérelmekhez. No de hogyan teheted rendbe a jelenlegi kapcsolatodat? Csupán annyit kell tenned, hogy válassz az alábbi szívekből egyet, amelyik leginkább megfog és olvasd el a hozzátartozó üzenetet.

 

Ha ugyanazok a minták ismétlődnek az egyes kapcsolataidban, akkor könnyen megeshet, hogy mindennek köze van bizonyos sérelmekhez, amelyeket a korábbi életeidben halmoztál fel. Sok kapcsolatban felmerülő probléma összefügg a múltbéli tapasztalatokkal, és ezeket a sérelmeket vagy berögzült mintákat érdemes megérteni, valamint a gyógyulás is elengedhetetlen. Így lehet ismét békében a lelked. Jó tudni azt, hogy sokszor nem a te erőfeszítéseiddel van gond a kapcsolatodban, és képes vagy fejlődni a korábbi életekben felhalmozott tapasztalatoktól.

Csak azért, mert bizonyos dolgok ismétlődnek az életedben, még nem jelenti azt, hogy szenvedned is kell mindettől és sohasem tudsz ezen változtatni. Minél inkább megérted, mi zajlik benned, annál könnyebben leszel képes szembenézni ezekkel a kihívásokkal.

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, és válaszd ki azt a szívszimbólumot, amely a leginkább megragadj a tekintetedet! Fontos, hogy figyelj befelé, hallgass a belső megérzéseidre.

  

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Bosszantó papillómák és szemölcsök - Így távolíthatod el egyszer s mindenkorra!

Bosszantó papillómák és szemölcsök - Így távolíthatod el egyszer s mindenkorra!

Papillómák és szemölcsök már évezredek óta érintik az embereket. 3000 éves múmiákon is találtak, illetve Shakespeare is említést tett róluk a szonettjeiben. A szemölcsök kerek alakú képződmények a bőrön, és a humán papillomavírus (HPV) okozza. Általában ártalmatlanok, de lehetnek nagyon csúnyák és fertőzők is. Íme, néhány módszer, mely segíthet a növekedés és a terjedés megszüntetésében.

Tovább »
Felismered a madarakat képeken? - Játékos teszt

Felismered a madarakat képeken? - Játékos teszt

Mit gondolsz, milyen ornitológus válna belőled? Persze ha annak vagy erdésznek készültél, esetleg csak nagy természetjáró és állatbarát vagy, akkor jó eséllyel felfogod ismerni a képeken látható madarakat. Ámde, ha világ életedben a városban laktál, kerülted a természetet, vagy madárfóbiád van, akkor neked nagyobb kihívást jelenthet ez a játékos feladat!

Tovább »
Mit veszel észre először a képen? - Feltárja, mit keresel az életben

Mit veszel észre először a képen? - Feltárja, mit keresel az életben

A szem csodálatos eszköz, általa felfedezhetjük a körülöttünk lévő világot és segít abban, hogy megtaláljuk azt, amit akarunk az életben. Amit a szemünk érzékel, azt befolyásolhatják a gondolataink, a meggyőződéseink, valamint a hasonló tárgyakkal kapcsolatos korábbi tapasztalataink. Azonban az elme ad értelmet annak, amit látunk, de meg kell értenünk, hogy mindezt a jellemünk egyes részei is befolyásolhatják.

Tovább »

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép