MÁGIA

Húsvéti bőségkosár készítése az egész éves jólétért - Varázsolj magadnak pénzt!

Szerző:
Szabó Anna
Magadnak, illetve szeretteidnek, mert látni fogod, hogy a bőségkosár az egész családodnak szólhat. Csupán néhány dologra lesz szükséged, de ha amúgy is tervezted otthonod díszítését, akkor a nagyja már meg is lesz a varázslathoz! Ha szeretnéd, hogy az egész éved jólétben teljen, ne keljen hiányt szenvedned semmiből és elegendő pénzed legyen, akkor ki ne hagyd a Húsvéti bőségkosár elkészítésének lehetőségét!

Húsvét idején szokás termékenységgel, bőséggel, illetve megtisztulással kapcsolatos varázslatot végezni. Érdemes ilyenkor rituális fürdőt venni és megtisztulni a lelki terheinktől és a negatív energiáktól, illetve a fürdés, a locsolás, mind-mind a növekedést szimbolizálja. Használd ki ezt a rendkívül mágikus két napot és készítsd el vasárnap a Húsvéti bőségkosarat, amelynek segítségével pénzre, jólétre, bőségre tehetsz szert, illetve az egész családod, ha úgy kívánod!

Kellékek

3 darab aranyszínű gyertya

Egy kis kosár

Húsvéti motívumok: bárány, csibe, nyúl, tojás (legyen köztük egy piros és egy aranyszínű festett tojás)

Pénz

Kis üvegben bor vagy akár egy egész

Kis darab kenyér vagy sütemény

Alma, különféle gyümölcsök

Zöld papír

Piros toll

A varázslat menete

Vasárnap az esti órákban érdemes elvégezni a varázslatot. Fogj egy kis kosárkát és helyezd bele a bort, a süteményt, a gyümölcsöket, a húsvéti motívumokat, és a zöld papír cetliket, amiken piros tollal azoknak a neve szerepel, akiknek bőséget és jólétet kívánsz. Majd tégy a kosárba papírpénzt és érméket is. Ha gondolod, még tovább díszítheted, fontos, hogy elnyerje a tetszésedet és minél jobban tükrözzön téged.

Mikor ezzel elkészültél, hunyd be a szemedet. Vizualizáld a vágyadat, képzeld el, hogy beáramlik a bőség és a jólét az életedbe, illetve életetekbe. Amint felkészültél lélekben, vedd kezedbe a kosárkát és mond el az igét:

Van borom és kenyerem, zizeg a papírpénz és csörög az érme, nem hiányzik semmi sem. A szapora nyúl hozzon nekem még több bőséget, a tyúk tojjon aranytojásokat, hogy soha ki ne fogyjak a jóból. Bőségkosaram most telve van, ezért kérem az égieket, hogy áldják meg és még tízszer ennyi legyen a vagyonom, mit megoszthatok szeretteimmel.”

Ezzel maga a varázslat kész is van. Aki esetleg úgy látja jónak, az megáldathatja a helyi pappal is, de így is működni fog a varázs.

Másnap pedig lehetőség szerint, add át a szeretteidnek a névre szóló cetlijüket és egy kis pénzérmét is és kérd meg az illetőt, hogy ő is adjon neked egy jelképes összeget. Így indítod majd be a bőség áramlását az életetekben.

A borról és a süteményről dönthetsz, hogy megosztod a szeretteiddel, hogy mindenki fogyasszon belőle vagy esetleg egy rászorulónak adod.

A kosár maradék tartalmát, a díszítést az ünnepek után elpakolhatod a saját neveddel ellátott cetlivel együtt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL