2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Húsvéti bőségkosár készítése az egész éves jólétért - Varázsolj magadnak pénzt!

Wadolowska Balogh Orsolya

Magadnak, illetve szeretteidnek, mert látni fogod, hogy a bőségkosár az egész családodnak szólhat. Csupán néhány dologra lesz szükséged, de ha amúgy is tervezted otthonod díszítését, akkor a nagyja már meg is lesz a varázslathoz! Ha szeretnéd, hogy az egész éved jólétben teljen, ne keljen hiányt szenvedned semmiből és elegendő pénzed legyen, akkor ki ne hagyd a Húsvéti bőségkosár elkészítésének lehetőségét!

Húsvét idején szokás termékenységgel, bőséggel, illetve megtisztulással kapcsolatos varázslatot végezni. Érdemes ilyenkor rituális fürdőt venni és megtisztulni a lelki terheinktől és a negatív energiáktól, illetve a fürdés, a locsolás, mind-mind a növekedést szimbolizálja. Használd ki ezt a rendkívül mágikus két napot és készítsd el vasárnap a Húsvéti bőségkosarat, amelynek segítségével pénzre, jólétre, bőségre tehetsz szert, illetve az egész családod, ha úgy kívánod!

Kellékek

3 darab aranyszínű gyertya

Egy kis kosár

Húsvéti motívumok: bárány, csibe, nyúl, tojás (legyen köztük egy piros és egy aranyszínű festett tojás)

Pénz

Kis üvegben bor vagy akár egy egész

Kis darab kenyér vagy sütemény

Alma, különféle gyümölcsök

Zöld papír

Piros toll

A varázslat menete

Vasárnap az esti órákban érdemes elvégezni a varázslatot. Fogj egy kis kosárkát és helyezd bele a bort, a süteményt, a gyümölcsöket, a húsvéti motívumokat, és a zöld papír cetliket, amiken piros tollal azoknak a neve szerepel, akiknek bőséget és jólétet kívánsz. Majd tégy a kosárba papírpénzt és érméket is. Ha gondolod, még tovább díszítheted, fontos, hogy elnyerje a tetszésedet és minél jobban tükrözzön téged.

Mikor ezzel elkészültél, hunyd be a szemedet. Vizualizáld a vágyadat, képzeld el, hogy beáramlik a bőség és a jólét az életedbe, illetve életetekbe. Amint felkészültél lélekben, vedd kezedbe a kosárkát és mond el az igét:

Van borom és kenyerem, zizeg a papírpénz és csörög az érme, nem hiányzik semmi sem. A szapora nyúl hozzon nekem még több bőséget, a tyúk tojjon aranytojásokat, hogy soha ki ne fogyjak a jóból. Bőségkosaram most telve van, ezért kérem az égieket, hogy áldják meg és még tízszer ennyi legyen a vagyonom, mit megoszthatok szeretteimmel.”

Ezzel maga a varázslat kész is van. Aki esetleg úgy látja jónak, az megáldathatja a helyi pappal is, de így is működni fog a varázs.

Másnap pedig lehetőség szerint, add át a szeretteidnek a névre szóló cetlijüket és egy kis pénzérmét is és kérd meg az illetőt, hogy ő is adjon neked egy jelképes összeget. Így indítod majd be a bőség áramlását az életetekben.

A borról és a süteményről dönthetsz, hogy megosztod a szeretteiddel, hogy mindenki fogyasszon belőle vagy esetleg egy rászorulónak adod.

A kosár maradék tartalmát, a díszítést az ünnepek után elpakolhatod a saját neveddel ellátott cetlivel együtt.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Tudtad, hogy minden fog problémája, egy adott szerv betegségére utal? Valójában nagyon szoros kapcsolat áll fent fogaink és belsőszerveink állapota között. Például a felső és alsó metszők a vesékhez, a húgyhólyaghoz és a fülekhez kapcsolódnak; a szemfog a májhoz és az epehólyaghoz.

Tovább »
Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Úgy érzed, hogy te egy jó képességű, okos ember vagy? Lehet, hogy nem vagy egy zseni, de azért vág az eszed? Akkor itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, ugyanis ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek van egy kis sütnivalójuk! Hidd el, nem fogsz csalódni, nagyszerűen fogsz szórakozni, amíg elmerengsz a 4 feladat fölött!

Tovább »
Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Mindenki szeretné tudni, hogy pontosan merre is tart az életben vagy éppen mi is az életcélja. Szerencséd van, ha te is kíváncsi vagy, mert az alábbi vizuális teszt képet adhat minderről. Nem kell mást tenned, mint hallgatni a belső hangodra, és kiválasztani a galaxisból a neked szánt ködfoltot.

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép