2018. szeptember 20. - Friderika
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 20. - Friderika
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Húsvéti bőségkosár készítése az egész éves jólétért - Varázsolj magadnak pénzt!

Wadolowska Balogh Orsolya

Magadnak, illetve szeretteidnek, mert látni fogod, hogy a bőségkosár az egész családodnak szólhat. Csupán néhány dologra lesz szükséged, de ha amúgy is tervezted otthonod díszítését, akkor a nagyja már meg is lesz a varázslathoz! Ha szeretnéd, hogy az egész éved jólétben teljen, ne keljen hiányt szenvedned semmiből és elegendő pénzed legyen, akkor ki ne hagyd a Húsvéti bőségkosár elkészítésének lehetőségét!

Húsvét idején szokás termékenységgel, bőséggel, illetve megtisztulással kapcsolatos varázslatot végezni. Érdemes ilyenkor rituális fürdőt venni és megtisztulni a lelki terheinktől és a negatív energiáktól, illetve a fürdés, a locsolás, mind-mind a növekedést szimbolizálja. Használd ki ezt a rendkívül mágikus két napot és készítsd el vasárnap a Húsvéti bőségkosarat, amelynek segítségével pénzre, jólétre, bőségre tehetsz szert, illetve az egész családod, ha úgy kívánod!

Kellékek

3 darab aranyszínű gyertya

Egy kis kosár

Húsvéti motívumok: bárány, csibe, nyúl, tojás (legyen köztük egy piros és egy aranyszínű festett tojás)

Pénz

Kis üvegben bor vagy akár egy egész

Kis darab kenyér vagy sütemény

Alma, különféle gyümölcsök

Zöld papír

Piros toll

A varázslat menete

Vasárnap az esti órákban érdemes elvégezni a varázslatot. Fogj egy kis kosárkát és helyezd bele a bort, a süteményt, a gyümölcsöket, a húsvéti motívumokat, és a zöld papír cetliket, amiken piros tollal azoknak a neve szerepel, akiknek bőséget és jólétet kívánsz. Majd tégy a kosárba papírpénzt és érméket is. Ha gondolod, még tovább díszítheted, fontos, hogy elnyerje a tetszésedet és minél jobban tükrözzön téged.

Mikor ezzel elkészültél, hunyd be a szemedet. Vizualizáld a vágyadat, képzeld el, hogy beáramlik a bőség és a jólét az életedbe, illetve életetekbe. Amint felkészültél lélekben, vedd kezedbe a kosárkát és mond el az igét:

Van borom és kenyerem, zizeg a papírpénz és csörög az érme, nem hiányzik semmi sem. A szapora nyúl hozzon nekem még több bőséget, a tyúk tojjon aranytojásokat, hogy soha ki ne fogyjak a jóból. Bőségkosaram most telve van, ezért kérem az égieket, hogy áldják meg és még tízszer ennyi legyen a vagyonom, mit megoszthatok szeretteimmel.”

Ezzel maga a varázslat kész is van. Aki esetleg úgy látja jónak, az megáldathatja a helyi pappal is, de így is működni fog a varázs.

Másnap pedig lehetőség szerint, add át a szeretteidnek a névre szóló cetlijüket és egy kis pénzérmét is és kérd meg az illetőt, hogy ő is adjon neked egy jelképes összeget. Így indítod majd be a bőség áramlását az életetekben.

A borról és a süteményről dönthetsz, hogy megosztod a szeretteiddel, hogy mindenki fogyasszon belőle vagy esetleg egy rászorulónak adod.

A kosár maradék tartalmát, a díszítést az ünnepek után elpakolhatod a saját neveddel ellátott cetlivel együtt.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép