2018. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Húsvéti bőségkosár készítése az egész éves jólétért - Varázsolj magadnak pénzt!

Wadolowska Balogh Orsolya

Magadnak, illetve szeretteidnek, mert látni fogod, hogy a bőségkosár az egész családodnak szólhat. Csupán néhány dologra lesz szükséged, de ha amúgy is tervezted otthonod díszítését, akkor a nagyja már meg is lesz a varázslathoz! Ha szeretnéd, hogy az egész éved jólétben teljen, ne keljen hiányt szenvedned semmiből és elegendő pénzed legyen, akkor ki ne hagyd a Húsvéti bőségkosár elkészítésének lehetőségét!

Húsvét idején szokás termékenységgel, bőséggel, illetve megtisztulással kapcsolatos varázslatot végezni. Érdemes ilyenkor rituális fürdőt venni és megtisztulni a lelki terheinktől és a negatív energiáktól, illetve a fürdés, a locsolás, mind-mind a növekedést szimbolizálja. Használd ki ezt a rendkívül mágikus két napot és készítsd el vasárnap a Húsvéti bőségkosarat, amelynek segítségével pénzre, jólétre, bőségre tehetsz szert, illetve az egész családod, ha úgy kívánod!

Kellékek

3 darab aranyszínű gyertya

Egy kis kosár

Húsvéti motívumok: bárány, csibe, nyúl, tojás (legyen köztük egy piros és egy aranyszínű festett tojás)

Pénz

Kis üvegben bor vagy akár egy egész

Kis darab kenyér vagy sütemény

Alma, különféle gyümölcsök

Zöld papír

Piros toll

A varázslat menete

Vasárnap az esti órákban érdemes elvégezni a varázslatot. Fogj egy kis kosárkát és helyezd bele a bort, a süteményt, a gyümölcsöket, a húsvéti motívumokat, és a zöld papír cetliket, amiken piros tollal azoknak a neve szerepel, akiknek bőséget és jólétet kívánsz. Majd tégy a kosárba papírpénzt és érméket is. Ha gondolod, még tovább díszítheted, fontos, hogy elnyerje a tetszésedet és minél jobban tükrözzön téged.

Mikor ezzel elkészültél, hunyd be a szemedet. Vizualizáld a vágyadat, képzeld el, hogy beáramlik a bőség és a jólét az életedbe, illetve életetekbe. Amint felkészültél lélekben, vedd kezedbe a kosárkát és mond el az igét:

Van borom és kenyerem, zizeg a papírpénz és csörög az érme, nem hiányzik semmi sem. A szapora nyúl hozzon nekem még több bőséget, a tyúk tojjon aranytojásokat, hogy soha ki ne fogyjak a jóból. Bőségkosaram most telve van, ezért kérem az égieket, hogy áldják meg és még tízszer ennyi legyen a vagyonom, mit megoszthatok szeretteimmel.”

Ezzel maga a varázslat kész is van. Aki esetleg úgy látja jónak, az megáldathatja a helyi pappal is, de így is működni fog a varázs.

Másnap pedig lehetőség szerint, add át a szeretteidnek a névre szóló cetlijüket és egy kis pénzérmét is és kérd meg az illetőt, hogy ő is adjon neked egy jelképes összeget. Így indítod majd be a bőség áramlását az életetekben.

A borról és a süteményről dönthetsz, hogy megosztod a szeretteiddel, hogy mindenki fogyasszon belőle vagy esetleg egy rászorulónak adod.

A kosár maradék tartalmát, a díszítést az ünnepek után elpakolhatod a saját neveddel ellátott cetlivel együtt.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tudd meg, mi történik a testeddel, ha egy hétig sok zellerszárat eszel

Tudd meg, mi történik a testeddel, ha egy hétig sok zellerszárat eszel

A friss, ropogós zeller rudak majdnem 95%-a víz, és a testre gyakorolt hatásuk csodálatos. Talán itt az ideje, hogy beilleszd az étrendedbe. Most megtudhatod, milyen egészséges is a zeller, ahogy azt is, hogy mi történik a testeddel, ha rendszeresen fogyasztod.

Tovább »
Segíts Mr. Wilsonnak elkapni a tiszteletlen gyerekeket! - Játékos teszt

Segíts Mr. Wilsonnak elkapni a tiszteletlen gyerekeket! - Játékos teszt

Ezek a fiúk azt hiszik, hogy büntetlenül átugorhatnak az öreg Mr. Wilson udvarán, lerövidítve az iskola felé az útjukat, miközben letapossák a virágokat. Már többször kérte őket Mr. Wilson, hogy ne tegyék, de a tiszteletlen fiúkat nem érdekelte. Most viszont igazán begurult, ezért hívja a közelben járőröző rendőrt, hogy kapja el őket! Segíts Mr. Wilsonnak megtalálni a rendőrt, hogy végre legyen, aki tiszteletre neveli a gyerekeket!

Tovább »
Melyik a leggyönyörűbb nő szerinted? - Választásod rámutat, mi a legvonzóbb benned mások számára

Melyik a leggyönyörűbb nő szerinted? - Választásod rámutat, mi a legvonzóbb benned mások számára

Ha kiválasztod a számodra legszebb nőt az alábbiak közül, máris megtudhatod, hogy mások hogyan vélekednek rólad. Próbáld ki az alábbi tesztet és tudd meg, mi a legvonzóbb benned!

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép