Holló

 

Vajon miért ihlette meg a híres amerikai költőt éppen a holló, aki a „Nevermore” című művet írta? Talán azért, mert ezek a madarak a halálhoz és az éjszakához kapcsolódnak, hiszen éjfekete tolluk az éjszakát idézi. A pusztítás és a halál szimbólumai, ugyanakkor rendkívül intelligens madarak.

Edgar Allen Poe tökéletesen tudta, hogy miért is választotta éppen a hollót a múzsájává. A hollókhoz mindig is a sötét ősi múltat és a halált kapcsolták, de a hunok történelmében is jelentős szimbólumnak számítottak. Intelligens madarak, akik képesek az emberi hangot utánozni és rendkívül alkalmazkodóak. Vajon miért éppen a holló ragadott meg?

A személyiséged éppen olyan misztikus, akár a hollóké. Olyan ember vagy, aki a sötét oldalát elrejti. Remek megfigyelő vagy és szinte belelátsz az emberek fejébe és gondolataiba. Látod azt a fajta sötétséget, amely egyes emberek szívében lakozik. Csakúgy, mint a holló, te is mindig kivárod a megfelelő pillanatot az adott cselekvésre. Alkalmazkodsz és változtatsz a terveiden, ha a helyzet úgy kívánja. Kitartóan törekszel arra, hogy elérd a céljaid. A hollóhoz hasonlóan te sem bántasz senkit, ameddig nem provokál más. Ám amikor kivívják a haragodat, bizony kőkeményen bosszút állsz, de mindig igazságosan cselekszel.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL