Fekete özvegy pók

 

A fekete özvegy a kannibalizmusáról ismert és a mérges harapásáról. Titokzatos és sötét lények, amelyek mindig kivárják, míg az áldozat belesétál a csapdájukba, s azután előmerészkednek a hálójukból. Miután belegabalyodik az áldozat a hálóba, máris mérget fecskendeznek a testükbe. Amikor mindez megtörtént, szép lassan elfogyasztja azt. Hihetetlen módon sötét lények, veszélyesek és halálosak. Érdemes elkerülni őket, ha egy mód van rá.

Ha a fekete özvegyet választottad, akkor bizony azt jelenti, hogy ha valaki provokál téged és kellemetlen helyzetbe hoz, nem marad más lehetőség számodra, mint elővillantani a halálos oldalad. Hagyod, hogy az áldozat biztonságban higgye magát, és akkor támadsz. Mindig megérzed ösztönösen azt, hogy ha valaki ellened forral valamit, és aki rád feni a fogát, megbánja a végén. Tele vagy haraggal és a szelíd külső ellenére belül forrongsz.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL