Denevér

 

A denevér olyan állat, amelyről rengeteg karaktert formáztak, például Drakulát és Batmant is. Ahogy a Nap felkel, a denevérek is eltűnnek a sötétben. Ez azért van, mert ösztönösen a sötétben érzik otthonosan magukat. A barlangok árnyaiban lógnak fejjel lefelé. A világot is így szemlélik.

Amennyiben ez az állat fogott meg, akkor nagyon összetett a személyiséged. Nagyon sokoldalú vagy, és pontosan tudod, hogy a világ nem fekete-fehér, az arany középutat választod általában. Nem korlátoz semmilyen társadalmi norma – sosem akarsz megfelelni senkinek. Az a szemszög, ahogyan szemléled a világot, teljesen eltérő másokétól. A humorod is sötétebb, ami tükrözi a fanyar természeted. Mindez valóban különlegessé tesz az emberek között. Szkeptikus vagy, aki nem bízik meg egykönnyen másokban.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL