LELKIPATIKA

7 dolog, amit biztosan nem tudtál a karmáról

Szerző:
Szabó Anna
A Karma egy spirituális tétel, de egyben egyetemes törvény is, melyet Newton a cselekvés és reakció törvényeként említett. Tulajdonképpen ez a törvény nem más, mint reakció arra, amit már megtettünk, gondoltunk, vagy éreztünk.  Vessünk most egy pillantást néhány érdekességre, amelyeket valószínűleg nem tudtál a Karmikus Törvényről.

Hogyan is működik pontosan a Karma?

Több ezer éven át élünk, akár ebben a birodalomban, akár másutt, számos eseményt aktiválunk, akárcsak egy láncreakció. Minden pillanatban, amikor belélegzünk, cselekszünk, gondolunk és érzünk, megváltozik az asztrális és a fizikai sík. Ez az energiaváltozás később – vagy azonnal – átalakul olyan tényekké, amelyek valósággá válnak. Más szavakkal, amit most valóságnak nevezünk, az csupán a jelen és múltbéli cselekedeteink, gondolataink átka és áldása. Nos, nézzük, mi az a 7 dolog, amit biztosan nem tudtál a karmáról.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL