2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Így állíthatod helyre otthonod egyensúlyát - Megkönnyíti az életedet!

A Feng Shui öt eleme a víz, a fa, a tűz és a föld. Minden elemnek megvan a saját tulajdonsága, és ha egyensúlyban vannak, akkor egy boldog, egészséges otthon építőkövei lehetnek. Azonban az emberek hajlamosak 2 vagy 3 elemre összpontosítani. Minden elemnek pozitív tulajdonsága van, ám ha túlzásba visszük, akkor felborul az egyensúly és aggodalmat, feszültséget kelt.

Ha belépve a bejárati ajtón, rögtön bezárva és boldogtalanul érzed magad, akkor itt az ideje helyreállítani az egyensúlyt. De honnan tudhatod, hogy otthonod kiegyensúlyozott vagy sem? Könnyű kideríteni. Megérzed.


Például volt egy hölgy, aki csak fehér, szürke és fémes tárgyakkal díszítette a lakását. Ennek olyan üzenete van, hogy az illető túlságosan törtető ember, aki krónikus stressztől szenved és elégedetlen a kapcsolataiban. És láss csodát, a hölgy valóban azóta stresszes, amióta ide költözött, és valójában sohasem tudott pihenni az otthonában.


A szakember azt javasolta neki, hogy a tűz és a víz eleme is kapjon helyet az otthonában. Vett néhány gyertyát, erősebb villanykörtéket és néhány háromszögletű kiegészítőt. A víz elem növelésére pedig egy szoba szökőkutat és egy tengerpartot ábrázoló festményt. Sokkal kellemesebbé vált élete, nyitottabb lett, a munkája se okozott már annyi stresszt.


Tehát, milyen elemek hiányoznak az otthonodból?


Ez nem mindig olyan nyilvánvaló. Például, ha sok a faburkolat, a zöld szín, a juta szőnyeg és a virágos minták, akkor túlsúlyba került a fa elem. Ilyenkor a személy figyelme túlságosan szerteágazó. Ez azt jelenti, hogy sok új projektbe vág bele, de egyiket sem fejezi be. Ebben az esetben több fém és tűz elemre van szükség. Ezt akár magunkon is viselhetjük, rúzs formájában.


Kezdjük el a kiegyensúlyozást!


A fa a nyitottságot és az újkezdeteket képviseli


Költöztess az otthonodba buja növényeket, virágos mintákat, zöld színt és függőleges formákat, így máris jelen lesz a fa elem.


A tűz a szenvedélyt és a lelkesedést jelképezi


A tűz elemet erős világítással, gyertyákkal, háromszög alakú tárgyakkal, bőrrel és szőrmével, állatokat és embereket ábrázoló képekkel, valamint a piros, a narancs és a burgundi színekkel csempészheted be az otthonodba.


A föld növekedést és stabilitást jelent


A föld elemet a négyzet alakú tárgyak, a kerámiák, és a föld színei, mint például a sárga, a krémszín és cserszín képviselik.


A fém a tervezést és a hatékonyságot jelképezi


A fém elem akkor lesz jelen az otthonodban, ha kerek vagy ovális formákkal, fém kiegészítőkkel, kövekkel és fehér, szürke vagy ezüstszínekkel dekorálod azt.


A víz a bölcsességet és az igazságot képviseli


A víz elemet egy szép szökőkúttal, óceánt ábrázoló festményekkel, fekete és fényes tárgyakkal, hullámos, íves formákkal csempészheted be az otthonodba.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A napi jóslat Számodra - Csütörtök

A napi jóslat Számodra - Csütörtök

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »
A csütörtöki nap angyalüzenete

A csütörtöki nap angyalüzenete

Minden bántódástól védve vagy. A legrosszabb már mögötted van. Végre megpihenhetsz, és biztonságban érezheted magad.

Tovább »
Csütörtöki csillagjóslat

Csütörtöki csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép