2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Így állíthatod helyre otthonod egyensúlyát - Megkönnyíti az életedet!

A Feng Shui öt eleme a víz, a fa, a tűz és a föld. Minden elemnek megvan a saját tulajdonsága, és ha egyensúlyban vannak, akkor egy boldog, egészséges otthon építőkövei lehetnek. Azonban az emberek hajlamosak 2 vagy 3 elemre összpontosítani. Minden elemnek pozitív tulajdonsága van, ám ha túlzásba visszük, akkor felborul az egyensúly és aggodalmat, feszültséget kelt.

Ha belépve a bejárati ajtón, rögtön bezárva és boldogtalanul érzed magad, akkor itt az ideje helyreállítani az egyensúlyt. De honnan tudhatod, hogy otthonod kiegyensúlyozott vagy sem? Könnyű kideríteni. Megérzed.


Például volt egy hölgy, aki csak fehér, szürke és fémes tárgyakkal díszítette a lakását. Ennek olyan üzenete van, hogy az illető túlságosan törtető ember, aki krónikus stressztől szenved és elégedetlen a kapcsolataiban. És láss csodát, a hölgy valóban azóta stresszes, amióta ide költözött, és valójában sohasem tudott pihenni az otthonában.


A szakember azt javasolta neki, hogy a tűz és a víz eleme is kapjon helyet az otthonában. Vett néhány gyertyát, erősebb villanykörtéket és néhány háromszögletű kiegészítőt. A víz elem növelésére pedig egy szoba szökőkutat és egy tengerpartot ábrázoló festményt. Sokkal kellemesebbé vált élete, nyitottabb lett, a munkája se okozott már annyi stresszt.


Tehát, milyen elemek hiányoznak az otthonodból?


Ez nem mindig olyan nyilvánvaló. Például, ha sok a faburkolat, a zöld szín, a juta szőnyeg és a virágos minták, akkor túlsúlyba került a fa elem. Ilyenkor a személy figyelme túlságosan szerteágazó. Ez azt jelenti, hogy sok új projektbe vág bele, de egyiket sem fejezi be. Ebben az esetben több fém és tűz elemre van szükség. Ezt akár magunkon is viselhetjük, rúzs formájában.


Kezdjük el a kiegyensúlyozást!


A fa a nyitottságot és az újkezdeteket képviseli


Költöztess az otthonodba buja növényeket, virágos mintákat, zöld színt és függőleges formákat, így máris jelen lesz a fa elem.


A tűz a szenvedélyt és a lelkesedést jelképezi


A tűz elemet erős világítással, gyertyákkal, háromszög alakú tárgyakkal, bőrrel és szőrmével, állatokat és embereket ábrázoló képekkel, valamint a piros, a narancs és a burgundi színekkel csempészheted be az otthonodba.


A föld növekedést és stabilitást jelent


A föld elemet a négyzet alakú tárgyak, a kerámiák, és a föld színei, mint például a sárga, a krémszín és cserszín képviselik.


A fém a tervezést és a hatékonyságot jelképezi


A fém elem akkor lesz jelen az otthonodban, ha kerek vagy ovális formákkal, fém kiegészítőkkel, kövekkel és fehér, szürke vagy ezüstszínekkel dekorálod azt.


A víz a bölcsességet és az igazságot képviseli


A víz elemet egy szép szökőkúttal, óceánt ábrázoló festményekkel, fekete és fényes tárgyakkal, hullámos, íves formákkal csempészheted be az otthonodba.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyennek látnak a pasik? A számok ezt is elárulják!

Milyennek látnak a pasik? A számok ezt is elárulják!

Ezúttal nem az ideális alakról lesz szó, és nem is a legújabb divatról. Inkább arról, hogy mindenkiben van valami vonzó, amivel felhívhatja magára a figyelmet. Hívjuk hát segítségül a számmisztikát és azonnal kiderül, milyennek is látnak bennünket a férfiak.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Nyílj meg arra a benned lévő képességre, hogy világra tudsz hozni dolgokat. Az őstojás repedezni kezd. Új élet és új kezdet van kialakulóban.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is.

Tovább »

Kalkulátor

Vitaminok és ásványi anyagok kalendáriuma

A szervezet egészségének megtartásához rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szükség. Ha valamiből hiányállapot lép fel, azt igencsak megérezzük. Válaszd ki, milyen problémáid vannak, és gondolkozz el, hátha hiánybetegséged van.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép