2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Így állíthatod helyre otthonod egyensúlyát - Megkönnyíti az életedet!

A Feng Shui öt eleme a víz, a fa, a tűz és a föld. Minden elemnek megvan a saját tulajdonsága, és ha egyensúlyban vannak, akkor egy boldog, egészséges otthon építőkövei lehetnek. Azonban az emberek hajlamosak 2 vagy 3 elemre összpontosítani. Minden elemnek pozitív tulajdonsága van, ám ha túlzásba visszük, akkor felborul az egyensúly és aggodalmat, feszültséget kelt.

Ha belépve a bejárati ajtón, rögtön bezárva és boldogtalanul érzed magad, akkor itt az ideje helyreállítani az egyensúlyt. De honnan tudhatod, hogy otthonod kiegyensúlyozott vagy sem? Könnyű kideríteni. Megérzed.


Például volt egy hölgy, aki csak fehér, szürke és fémes tárgyakkal díszítette a lakását. Ennek olyan üzenete van, hogy az illető túlságosan törtető ember, aki krónikus stressztől szenved és elégedetlen a kapcsolataiban. És láss csodát, a hölgy valóban azóta stresszes, amióta ide költözött, és valójában sohasem tudott pihenni az otthonában.


A szakember azt javasolta neki, hogy a tűz és a víz eleme is kapjon helyet az otthonában. Vett néhány gyertyát, erősebb villanykörtéket és néhány háromszögletű kiegészítőt. A víz elem növelésére pedig egy szoba szökőkutat és egy tengerpartot ábrázoló festményt. Sokkal kellemesebbé vált élete, nyitottabb lett, a munkája se okozott már annyi stresszt.


Tehát, milyen elemek hiányoznak az otthonodból?


Ez nem mindig olyan nyilvánvaló. Például, ha sok a faburkolat, a zöld szín, a juta szőnyeg és a virágos minták, akkor túlsúlyba került a fa elem. Ilyenkor a személy figyelme túlságosan szerteágazó. Ez azt jelenti, hogy sok új projektbe vág bele, de egyiket sem fejezi be. Ebben az esetben több fém és tűz elemre van szükség. Ezt akár magunkon is viselhetjük, rúzs formájában.


Kezdjük el a kiegyensúlyozást!


A fa a nyitottságot és az újkezdeteket képviseli


Költöztess az otthonodba buja növényeket, virágos mintákat, zöld színt és függőleges formákat, így máris jelen lesz a fa elem.


A tűz a szenvedélyt és a lelkesedést jelképezi


A tűz elemet erős világítással, gyertyákkal, háromszög alakú tárgyakkal, bőrrel és szőrmével, állatokat és embereket ábrázoló képekkel, valamint a piros, a narancs és a burgundi színekkel csempészheted be az otthonodba.


A föld növekedést és stabilitást jelent


A föld elemet a négyzet alakú tárgyak, a kerámiák, és a föld színei, mint például a sárga, a krémszín és cserszín képviselik.


A fém a tervezést és a hatékonyságot jelképezi


A fém elem akkor lesz jelen az otthonodban, ha kerek vagy ovális formákkal, fém kiegészítőkkel, kövekkel és fehér, szürke vagy ezüstszínekkel dekorálod azt.


A víz a bölcsességet és az igazságot képviseli


A víz elemet egy szép szökőkúttal, óceánt ábrázoló festményekkel, fekete és fényes tárgyakkal, hullámos, íves formákkal csempészheted be az otthonodba.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Az ősz és a tél a betegségek szempontjából a meghűlések, különböző légúti megbetegedések időszaka. Az inhalálás – különösen, ha gyógynövény kivonattal történik – egyszerű és remek módja a kezelésnek. Íme, a helyes inhalálási technika, és néhány receptúra!

Tovább »
6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

Az iskolai évek nagy kihívást jelenthetnek egyes gyermekek számára, - pláne azoknak, akik utálnak tanulni vagy tanulási nehézségeik vannak – de nem csak nekik, hanem a szüleik számára is nehéz lehet, akik a gyermekükkel együtt tanulnak. Vajon emlékszel még arra, mit tanultál a gyermekeddel vagy mikor még te ültél az iskolapadban? Itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, mire emlékszel az iskolai tananyagból!

Tovább »
A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

Számos döntést hozunk az életben, némelyik komoly és meghatározó akár évtizedekre nézve, emellett természetesen van sok-sok apróság is. Azt viszont csak utólag tudjuk meg, hogy tényleg apróság volt-e. A varázslatos kelet a pálmafák, a nagy sivatagok, a tevék, a burnuszok és a kávé világa. Titkai vannak, amit szívesen megoszt veled.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép