SZÓRAKOZÁS

2008 legjobban kereső színésznői

Szerző:
Szabó Anna
Nem fenékig tejfel a sztárok élete, legalábbis míg be nem futnak. De akkor aztán dőlhet a lé, csak úgy repkednek a tíz milliók. Kíváncsi vagy ki kereste az elmúlt évben a legtöbbet közülük? Összeállításunkból megtudhatod.

 

10.
Angelina Jolie
14 millió dollár

Bár a 33 éves színésznő valamikor bevételi rekordokat döntögetett és rengeteget dolgozott, ma már azonban inkább családjának él. Tavaly csak három filmet forgatott, de így is sikerült 14 milliót összehoznia. Ez az jelenti, hogy filmenként 4,6 millió forintot keresett.

 

9.
Amy Adams
14,5 millió dollár

Ki hinné, hogy az igen fiatalnak tűnő színésznő már a 34 életévében jár és a tavalyi évben 14,5 millió dollárt sikerült keresnie. Amerikában ugyan már sokan ismerik nevét, itthon még csak Walt Disney produkciókban láthattad, köztük a bűbájban.

 

8.
Meryl Streep
16 millió dollár

Meryl Streep ugyan nagyon megválogatja már, milyen filmben vállal szerepet, de azt jó érzékkel teszi. Hiszen a Mamma Mia! a tavalyi év egyik legnagyobb sikere volt. És bár e mellett még két filmet forgatott, azért az ABBA musical hozott a konyhára jócskán.

 

7.
Sarah Jessica Parker
18 millió dollár

A drága cipők édes királynőjének szerepe jócskán hozott a konyhára tavaly is. Ám pénzét meglepő módon inkább luxusutakra költi. 

 

6.
Jodie Foster
23 millió dollár

A név kötelez, és Jodie Foster már születésekor beírta magát a történelembe. Ami mai napig érződik gázsiján, hiszen egy filmjével (A másik énnel) csak 15 milliót kaszált.

 

4.
Gwyneth Paltrow és Reese Witherspoon
25 millió dollár

 

Mind a ketten a szerencsés fajtába tartoznak, hiszen ha nem is forgatnak, akkor is jól keresnek reklámszerződéseikkel: Gwyneth az Estée Lauder, míg Reese az Avon arca. 

 

3.
Jennifer Aniston
27 millió dollár

Még mindig a Jóbarátok sztárjaként emlegetik, hiába záródott be a sorozat. Nem is nagyon keresik meg új szerepajánlatokkal, azonban a jogdíjakból és valamint a reklámszerződésekből még mindig jól él.

 

2.
Keira Knightley
32 millió dollár

Nála is inkább a reklám, mint a film a nyerő. Tavaly ő lett a Chanel hivatalos arca, és korábbi "kalózkodásai" is sikeresek... 

 

1.
Cameron Diaz
50 millió dollár

Színésznőből igazi üzletasszonnyá avanzsált az elmúlt években Cameron Diaz. Múlt évben 50 millió dollárt keresett tévészereplésekkel és reklámokkal.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL