Napi horoszkóp - 2018-03-18

Kos

Kedves Kos! Annyi esemény zúdul rád, hogy csak kapkodod a fejedet. Jó és rossz egyaránt. Képtelen vagy eligazodni közöttük. Idegesít a képmutatás is: akik eddig a legjobban fúrtak, most látványosan igyekeznek kedvedben járni. Siess haza, és felejtsd el az egészet. Az otthon melege a legjobb ilyenkor.

Bika

Kedves Bika! A szerencsénél, amely ér, talán csak a kihívás nagyobb, amelynek meg kell felelned. Abból a fajtából való, melyet mások életük nagy lehetőségének éreznek, te viszont legszívesebben megválaszolatlanul hagynád, ha nem szegődne rád annyi kérdő tekintet. Ebből a slamasztikából nehéz kimászni.

Ikrek

Kedves Ikrek! Mintha fát vágtál volna, olyan ólmos fáradtsággal kezded ezt a napot, pedig nem panaszkodhatsz, hogy kevés volna munkád. Sajnos – minden igyekezeted ellenére – elkövetsz egy csúnya hibát, amilyet még egy kezdőtől is zokon vennél. Figyelmeztető jel ez, melyet bizony komolyan kell venned.

Rák

Kedves Rák! Mindjárt itt a hónap vége, kapcsolataid kellemesek, élvezetesek a számodra. Egészségi állapotodat tekintve örülhetsz: régen érezted ilyen frissnek, kipihentnek magad. Belső nyugalmad is rendeződni látszik, lelki békédet legalább egy kis időre megtaláltad. Ma mindenkit meghódítasz környezetedben.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Az Oroszlán ritkán betegeskedik, talán mert nem szeret tétlenül ágyban feküdni. Különösen egyedül. Ezért egy kis hőemelkedést, náthát nem is veszel komolyan. Ha mégis kissé levertebbnek érzed magad, lehetőleg ne mássz fel a tetőre, általában óvakodj az erős fizikai megterhelésektől.

Szűz

Kedves Szűz! Jókedvűen ébredsz, és hamar munkához látsz. Könnyedén, gördülékenyen végzed a dolgodat, és ehhez az időjárás is hozzásegít. Próbáld meg délutánra úgy rendezni ügyeidet, hogy a szabadban tölthess egy kis időt partnereddel, gyermekeiddel. Mostanában elhanyagoltad őket, jogos a neheztelés.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ilyen csodálatosan még sosem érezted magad. Nehezedre esik a munkáddal törődni, élveznéd inkább az édes kalandozást. Ezen a napon kedvesed többször keres telefonon, és ha csak a hangját hallod, elönt a boldogság. Igen, ezt nevezik szerelemnek. Pedig ez a hónap nem is a szerelem hónapja.

Skorpió

Kedves Skorpió! Reményeid egy jövendő találkozásról ma valóra válhatnak. Erre ugyan lelkileg még nem készítetted fel magad, ezért váratlanul ér, de ne lepődj meg azon, hogy Őt is hasonló érzések kerítik hatalmukba. Mindketten tapasztalni fogjátok, hogy már az első percben megtaláljátok a közös hangot.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma újabb sikert söpörhetsz be megjelenéseddel, egyéniséged varázsával. Csak rajtad múlik – ha észreveszed a rajongó pillantásokat és adsz valamilyen visszajelzést -, hogy a másik továbbmegy-e a szemezésnél. Délután feltétlen hívd fel idős rokonodat, mert ma könnyen történhet vele valami.

Bak

Kedves Bak! Ne vállalj semmiféle kockázatot! Hajlamos vagy rá, hogy túlbecsüld erődet, és higgy megalapozatlan kijelentéseknek. Amit elgondolunk, nem biztos, hogy úgy is fog lezajlani. Ha viszont alkotói tevékenységet folytatsz, nem érvényesek ezek a kitétek. Ellenértékről akkor se ma köss egyezséget.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Látod, érdemes volt végre egyszer betartani a fogadalmakat: semmi alkohol, sok-sok búzacsíra, zabpehely, müzli, rengeteg mozgás. Nemcsak egészségesnek érzed magad, hanem rendkívül csinosnak. Az ellenkező neműek rendre megcsodálnak az utcán, a munkahelyen egyaránt. Ez igazán jól esik.

Halak

Kedves Halak! Már megint azok a túláradó érzelmek! Szuper érzékeny antennáid az alig érzékelhető jeleket is nyomban felfogják, és válogatás nélkül továbbítják. Csak győzd befogadni! Az tény, hogy néha napján jó lenne egy teknős vastag páncéljával körbe bástyázni magad, hogy védd magad a behatások elől.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL