Napi horoszkóp - 2018-03-17

Kos

Kedves Kos! A tavasz valósággal felpezsdíti a véredet, és ettől alaposan megjön az étvágyad a szerelmeskedésre is. Ma csúcsformában lehetsz. Ha nincs állandó partnered, könnyen engedsz a legelső csábításnak. Nagy a valószínűsége, hogy összefutsz azzal, aki tökéletesen megfelel elképzeléseidnek.

Bika

Kedves Bika! Ma igazán ráérzel a munka ízére. Nem veszel bele a részletekbe, a szélesebb összefüggések foglalkoztatnak. Arra is ráébredsz, ne restelld bevallani, hogy a munka milyen fontos neked. Felszabadultan tárgyalsz, gondolataid frissek, elevenek, viselkedésedben nincsen semmi nehézkesség.

Ikrek

Kedves Ikrek! Az elkövetkező napokban légy fokozottan óvatos, mert a csillagok igen szeszélyes időszakot jeleznek. Váratlan szerencse éppúgy érhet, mint kellemetlenségek sorozata. Otthon most nem kell bajoktól tartanod, de munkahelyeden és a közlekedésben légy elővigyázatos! Az sohasem árthat.

Rák

Kedves Rák! Nem törődsz a világgal. Másokat kissé zavarhat is ez a hangulatingadozás, de mit sem törődsz vele. Az a fő, hogy te pompásan érzed magad. Otthon kisebb fajta összezördülésre számíthatsz, bár ennek súlyát most még nem vagy képes igazán felmérni. Döntéshozatalra nem alkalmas az időszak.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A családszerető Oroszlánnak is próbára teszi türelmét néha a kötelező program, ami alól nem bújhat ki. Tanúsíts megértést, mosolyogva hallgasd végig a századszor előadott történetet. Szeretteidnek szükségük van rád, akkor is, ha csak hallgatólagosan veszel részt a beszélgetésben.

Szűz

Kedves Szűz! Ma kárpótlást kaphatsz minden kellemetlenségért. Rég volt már ilyen szép hétvégéd. Szerelmed fantasztikus ötlettel áll elő, és neked is tetszik a hosszú kirándulás gondolata. Pakoljatok gyorsan össze, és induljatok mielőbb! Kár minden percért. Hangulatodhoz leginkább a hegyvidék illene.

Mérleg

Kedves Mérleg! Csupa kellemes élmény egy napba sűrítve, kívánhatsz-e ennél többet? Sikeres vásárlások délelőtt, egy kellemes ebéd, majd egy remekbe szabott összejövetel délután. Habár az ilyenkor szokásos szerelmi kaland elmarad, mégis kitűnően érzed magad. Szükséged van néha az ilyen napokra.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem érted, mi történhetett, hiszen valaki megígérte, hogy felhív, vagy üzen. Azóta egyfolytában a telefont lesed. Felesleges aggódnod, hisz nem történt semmi baj. A késlekedés oka pedig nem egyéb, mint a szokásos feledékenység. Meddő várakozás helyett inkább törődj üzleti ügyeiddel.

Nyilas

Kedves Nyilas! Üzleti vállalkozáshoz anyagi vérátömlesztést kaphatsz. Ne légy kicsinyes, tegyél az „elsősegélynyújtónak” nagyvonalú ajánlatot. Azért azon érdemes elgondolkoznod, hogy olyanoktól kapsz mostanában segítséget, akikre talán nem is számítottál. Lelkileg derűs, kiegyensúlyozott vagy.

Bak

Kedves Bak! Igazán nem hiányzott, de otthonodban egyre-másra felmondja a szolgálatot a mosógép, a vízvezeték, a hűtő stb. Pont most, hétvégén. Gondjaiddal magadra maradsz. Minden elromlik, ami csak elromolhat. Bármennyire is siralmas a helyzet, jobb, ha erőt veszel magadon, és inkább intézkedsz.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Afféle se hús, se hal nap a mai. Szirénhangok hívnak-csábítanak új utakra, de fáradtnak, erőtlennek érzed magad ahhoz, hogy ismeretlen vizekre hajózz. Ráadásul nemcsak az új hív, a már megtapasztalt is marasztal. Járt utat a járatlanért el ne hagyd! – tanácsolja régi, jó öreg mondás.

Halak

Kedves Halak! Látod, mégis jobb a békesség. Akkor is, ha a nagyvilágból érkező hírek nem támasztják alá eme igazságot. Éppen ellenkezőleg: mindenhonnan ellenségeskedésről értesülsz. Legalább legszűkebb környezetedből száműzd a veszekedést, civakodást. Ha baj van, úgyis csak szeretteidre számíthatsz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL