2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Pénzeső varázslat az aranyvessző segítségével

Wadolowska Balogh Orsolya

Hamarosan csak-csak beköszönt a tavasz és kinyílnak a csodálatos, aranysárga színekben pompázó aranyvessző bokrok. Akkor jön el mindazok ideje is, akik szeretnének egy kis anyagi jólétre, plusz pénzre szert tenni! Végezd el azt az egyszerű és nagyon szép varázslatot, és a természet erejével vonzd be életedbe a bőséget és a pozitivitást! Jóformán nem is kell hozzá más, csak ez a gyönyörűséges virág!

 

Az aranyvessző a mágikus megfelelése szerint a bőséget, a pénzt, a boldogságot, a pozitivitást hozza. Önmagában is hatásos lehet, ha arra a rövid időre, amíg virágzik, otthonunkba költöztetjük, de ha egy kis varázslatot is alkalmazol hozzá, még inkább biztosíthatod, hogy aranyeső, illetve pénzeső hulljon a fejedre és az otthonodban élőkre.

Kellékek

Egy nagy csokor aranyeső

3 darab zöld színű gyertya

Arany vagy zöld színű batyu

Egy kis darab pirit

Fénykép rólad, esetleg a családodról

Cédrus füstölő

Fahéj rúd

A varázslat menete

Csütörtöki napon, növő holdkor helyezd a friss aranyvesszőket egy vázába az oltárodra. Támaszd a vázához a fényképedet vagy a családodét.

Gyújts meg a cédrusfüstölőt és a három zöld színű gyertyát háromszög alakban. Tedd középre a piritet és a batyut, meg a fahéj rudat.

Előbb vizualizáld a vágyadat, képzeld, hogy áramlik hozzád a pénz és a családodhoz, hogy bőségben, jólétben, boldogságban éltek és meg van mindenetek.

Ezután mond el az igét: „Kinyílottak már az aranyvessző virágai, pénz és jólét mostantól hozzám (és szeretteimhez) áramlik. Hulljon aranyeső szegény fejemre, annyi áldás szálljon rám, amennyivel megtömhetem zsebeimet. Mostantól egy évig nem kell nélkülöznöm és mikor a következő évben is virágba borul az aranyvessző, ismét elmondom a bőséget hozó igémet.”

Ha az egész családod kívánod a jólétet, akkor alakítsd át a szöveget többes számra.

Ezzel készen is van a varázslat első fele.

Innentől kezdve meg kell várnod, amíg a virág elvirágzik. Ahogy potyognak le a szirmai, úgy hullik majd a fejedre az áldást.

Mikor elegendő mennyiség leesett, ugyanúgy csütörtöki napon, gyújts meg ismét a gyertyákat és a füstölőt, tömd meg a kis batyut az aranyvessző elszáradt virágaival, a pirittel meg a fahéjjal, vedd a kezedbe és mond: „Ne legyen olyan nap, ami ne telne bőségben és boldogságban. Életem minden percében érzem az áldást, ami engem körbevesz. Úgy vonzom magamhoz a pénzt, ahogy a cipő talpa az út porát.”

Zárd le a batyut, amit akár magadnál is hordhatsz, de kiteheted otthonod központi részébe is.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Az ősz és a tél a betegségek szempontjából a meghűlések, különböző légúti megbetegedések időszaka. Az inhalálás – különösen, ha gyógynövény kivonattal történik – egyszerű és remek módja a kezelésnek. Íme, a helyes inhalálási technika, és néhány receptúra!

Tovább »
6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

Az iskolai évek nagy kihívást jelenthetnek egyes gyermekek számára, - pláne azoknak, akik utálnak tanulni vagy tanulási nehézségeik vannak – de nem csak nekik, hanem a szüleik számára is nehéz lehet, akik a gyermekükkel együtt tanulnak. Vajon emlékszel még arra, mit tanultál a gyermekeddel vagy mikor még te ültél az iskolapadban? Itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, mire emlékszel az iskolai tananyagból!

Tovább »
A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

Számos döntést hozunk az életben, némelyik komoly és meghatározó akár évtizedekre nézve, emellett természetesen van sok-sok apróság is. Azt viszont csak utólag tudjuk meg, hogy tényleg apróság volt-e. A varázslatos kelet a pálmafák, a nagy sivatagok, a tevék, a burnuszok és a kávé világa. Titkai vannak, amit szívesen megoszt veled.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Wilda Jósnő

Cigány, tarot kártya jós, átok-rontás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Wilda Jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép