2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Pénzeső varázslat az aranyvessző segítségével

Wadolowska Balogh Orsolya

Hamarosan csak-csak beköszönt a tavasz és kinyílnak a csodálatos, aranysárga színekben pompázó aranyvessző bokrok. Akkor jön el mindazok ideje is, akik szeretnének egy kis anyagi jólétre, plusz pénzre szert tenni! Végezd el azt az egyszerű és nagyon szép varázslatot, és a természet erejével vonzd be életedbe a bőséget és a pozitivitást! Jóformán nem is kell hozzá más, csak ez a gyönyörűséges virág!

 

Az aranyvessző a mágikus megfelelése szerint a bőséget, a pénzt, a boldogságot, a pozitivitást hozza. Önmagában is hatásos lehet, ha arra a rövid időre, amíg virágzik, otthonunkba költöztetjük, de ha egy kis varázslatot is alkalmazol hozzá, még inkább biztosíthatod, hogy aranyeső, illetve pénzeső hulljon a fejedre és az otthonodban élőkre.

Kellékek

Egy nagy csokor aranyeső

3 darab zöld színű gyertya

Arany vagy zöld színű batyu

Egy kis darab pirit

Fénykép rólad, esetleg a családodról

Cédrus füstölő

Fahéj rúd

A varázslat menete

Csütörtöki napon, növő holdkor helyezd a friss aranyvesszőket egy vázába az oltárodra. Támaszd a vázához a fényképedet vagy a családodét.

Gyújts meg a cédrusfüstölőt és a három zöld színű gyertyát háromszög alakban. Tedd középre a piritet és a batyut, meg a fahéj rudat.

Előbb vizualizáld a vágyadat, képzeld, hogy áramlik hozzád a pénz és a családodhoz, hogy bőségben, jólétben, boldogságban éltek és meg van mindenetek.

Ezután mond el az igét: „Kinyílottak már az aranyvessző virágai, pénz és jólét mostantól hozzám (és szeretteimhez) áramlik. Hulljon aranyeső szegény fejemre, annyi áldás szálljon rám, amennyivel megtömhetem zsebeimet. Mostantól egy évig nem kell nélkülöznöm és mikor a következő évben is virágba borul az aranyvessző, ismét elmondom a bőséget hozó igémet.”

Ha az egész családod kívánod a jólétet, akkor alakítsd át a szöveget többes számra.

Ezzel készen is van a varázslat első fele.

Innentől kezdve meg kell várnod, amíg a virág elvirágzik. Ahogy potyognak le a szirmai, úgy hullik majd a fejedre az áldást.

Mikor elegendő mennyiség leesett, ugyanúgy csütörtöki napon, gyújts meg ismét a gyertyákat és a füstölőt, tömd meg a kis batyut az aranyvessző elszáradt virágaival, a pirittel meg a fahéjjal, vedd a kezedbe és mond: „Ne legyen olyan nap, ami ne telne bőségben és boldogságban. Életem minden percében érzem az áldást, ami engem körbevesz. Úgy vonzom magamhoz a pénzt, ahogy a cipő talpa az út porát.”

Zárd le a batyut, amit akár magadnál is hordhatsz, de kiteheted otthonod központi részébe is.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

Testünk nagyrésze víz, ezáltal minden egyes szervünk tartalmaz vizet. Azonban időnként megesik, hogy a szervezet túl sok vizet tart vissza, és ez káros mind az egészségre, mint a szépségre. Ha túl sok víz van a szervezetben, azt vízvisszatartásnak nevezzük.

Tovább »
Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »
Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos desszertekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy muffint, amelyet szívesen fogyasztanál el a szerelmeddel, és máris megtudod, melyik szerelmi típusba tartozol. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan juthatsz túl a legkönnyebben egy szakításon.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép