2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Pénzeső varázslat az aranyvessző segítségével

Wadolowska Balogh Orsolya

Hamarosan csak-csak beköszönt a tavasz és kinyílnak a csodálatos, aranysárga színekben pompázó aranyvessző bokrok. Akkor jön el mindazok ideje is, akik szeretnének egy kis anyagi jólétre, plusz pénzre szert tenni! Végezd el azt az egyszerű és nagyon szép varázslatot, és a természet erejével vonzd be életedbe a bőséget és a pozitivitást! Jóformán nem is kell hozzá más, csak ez a gyönyörűséges virág!

 

Az aranyvessző a mágikus megfelelése szerint a bőséget, a pénzt, a boldogságot, a pozitivitást hozza. Önmagában is hatásos lehet, ha arra a rövid időre, amíg virágzik, otthonunkba költöztetjük, de ha egy kis varázslatot is alkalmazol hozzá, még inkább biztosíthatod, hogy aranyeső, illetve pénzeső hulljon a fejedre és az otthonodban élőkre.

Kellékek

Egy nagy csokor aranyeső

3 darab zöld színű gyertya

Arany vagy zöld színű batyu

Egy kis darab pirit

Fénykép rólad, esetleg a családodról

Cédrus füstölő

Fahéj rúd

A varázslat menete

Csütörtöki napon, növő holdkor helyezd a friss aranyvesszőket egy vázába az oltárodra. Támaszd a vázához a fényképedet vagy a családodét.

Gyújts meg a cédrusfüstölőt és a három zöld színű gyertyát háromszög alakban. Tedd középre a piritet és a batyut, meg a fahéj rudat.

Előbb vizualizáld a vágyadat, képzeld, hogy áramlik hozzád a pénz és a családodhoz, hogy bőségben, jólétben, boldogságban éltek és meg van mindenetek.

Ezután mond el az igét: „Kinyílottak már az aranyvessző virágai, pénz és jólét mostantól hozzám (és szeretteimhez) áramlik. Hulljon aranyeső szegény fejemre, annyi áldás szálljon rám, amennyivel megtömhetem zsebeimet. Mostantól egy évig nem kell nélkülöznöm és mikor a következő évben is virágba borul az aranyvessző, ismét elmondom a bőséget hozó igémet.”

Ha az egész családod kívánod a jólétet, akkor alakítsd át a szöveget többes számra.

Ezzel készen is van a varázslat első fele.

Innentől kezdve meg kell várnod, amíg a virág elvirágzik. Ahogy potyognak le a szirmai, úgy hullik majd a fejedre az áldást.

Mikor elegendő mennyiség leesett, ugyanúgy csütörtöki napon, gyújts meg ismét a gyertyákat és a füstölőt, tömd meg a kis batyut az aranyvessző elszáradt virágaival, a pirittel meg a fahéjjal, vedd a kezedbe és mond: „Ne legyen olyan nap, ami ne telne bőségben és boldogságban. Életem minden percében érzem az áldást, ami engem körbevesz. Úgy vonzom magamhoz a pénzt, ahogy a cipő talpa az út porát.”

Zárd le a batyut, amit akár magadnál is hordhatsz, de kiteheted otthonod központi részébe is.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Tudtad, hogy minden fog problémája, egy adott szerv betegségére utal? Valójában nagyon szoros kapcsolat áll fent fogaink és belsőszerveink állapota között. Például a felső és alsó metszők a vesékhez, a húgyhólyaghoz és a fülekhez kapcsolódnak; a szemfog a májhoz és az epehólyaghoz.

Tovább »
Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Úgy érzed, hogy te egy jó képességű, okos ember vagy? Lehet, hogy nem vagy egy zseni, de azért vág az eszed? Akkor itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, ugyanis ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek van egy kis sütnivalójuk! Hidd el, nem fogsz csalódni, nagyszerűen fogsz szórakozni, amíg elmerengsz a 4 feladat fölött!

Tovább »
Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Mindenki szeretné tudni, hogy pontosan merre is tart az életben vagy éppen mi is az életcélja. Szerencséd van, ha te is kíváncsi vagy, mert az alábbi vizuális teszt képet adhat minderről. Nem kell mást tenned, mint hallgatni a belső hangodra, és kiválasztani a galaxisból a neked szánt ködfoltot.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép