SZÉPSÉG

2008 legjobb és legrosszabb sminkjei

Szerző:
Szabó Anna
Könnyű a sztároknak, mert sok-sok szépségipari szakmunkás dolgozik azon, hogy jól nézzenek ki – gondolhatnánk. De ki tudja miért, egyre másra jelennek diplomatikusan is kissé elhibázottnak mondható sminkkel (és hajjal) a hírességek…


Fergie

Ugyanaz a póz, de valahogy a kép hibádzik. Az átható tekintet ok, de az alapozó Fergie esetében valóban sokat nyom a latba: mínusz tíz év ide vagy oda nem teljes elhanyagolható tény.



Jennifer Lopez

Már megszoktuk J Lotól a csillogó ám visszafogott sminket, sőt, akár mesterének is tekinthetjük. Ám a túlzott ezüstös szemhéjfesték és matt barackos rúzs lehúzza a sztárok közül a fáradt arckifejezésű halandók közé. Így már tényleg csak "egy lány a szomszédból". 




Beyonce Knowles

A díva az már csak díva, de azért a vörös rúzs és a rizsporszerű púder nem válik mindenki előnyére. Reméljük, Beyonce is csak egy véletlenszerű kísérletezés rossz végeredménye és nem ez az új sztájl.




Christina Aguilera

Miss Aguilera imádja a Marilyn Monroe stílust - tartja is már egy ideje ezt a módit. Ám a vörös rúzs nála is inkább hiba, mint előny és a túl sok fénylő arcpúder sem válik javára.

 

Avril Lavigne

Ok, hogy új lemeze megjelenéséhez mindent be akart dobni Avril és már a stílusváltásnak is éppen ideje volt. Azonban ez a morbid eklektika nem éppen szemet gyönyörködtető látvány.

 

Jessica Simpson

Ilyen az amikor az örök szöszi szeretne kibújni a bőréből, de még sem tagadhatja meg önmagát. És tegyük hozzá, nem is áll neki jól, egyszerűen mintha nem Jessica Simpson lenne Jessica Simpson.

 

Drew Barrymore

Sok arcát megismerhettük és megcsodálhattuk Drew Barrymore-nak az elmúlt pár évtizedben. Egy biztos nem a gótikus stílus lesz a kedvencünk, amiben ezentúl látni szeretnénk. Reményeink szerint tartja magát továbbra is a kicsit dívás, kicsit bohókás megjelenéséhez.

 

Liv Tyler

Liv sápadt bőre még nyúlósabbnak tűnik feketével keretezett szemeitől. Fiatalabbnak és egészségesebb Liv, amikor ragaszkodik a minimalista sminkhez. 

 

Teri Hatcher

Teri nagyon meglepetten tud nézni a képek tanulsága szerint. De talán jobb is így, addig is valamelyest takarásban van elhibázott szemsminkje.

 

 

Kirsten Dunst

Hiába a Pókember, úgy tűnik Kristin még mindig vámpír kisasszony szeretne lenni. Bár Brad Pitt és Tom Cruise mellett mi is inkább virítanánk, mint Tobey Maguire mellett. A lényeg a lényeg, Kristin inkább ne kísérletezzen füstös szemekkel, hófehér arcbőrrel és vadító vörös ajkakkal.

 

Mary-Kate Olsen

Szegény Mary-Kate egyébként is mindig betegesen mered a világra, hát még a második képen látható sminkkel. Ilyen soványan a füstös szem és a matt babarózsaszín száj nem éppen szívdöglesztő, inkább szívbe markoló látvány.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL