Napi horoszkóp - 2018-03-16

Kos

Kedves Kos! Ha eddig lefoglaltak a különféle események, ma arra is időt szakíthatsz, hogy átgondold a történteket. Minden kellemes élményt elraktározol, és amikor nem történik semmi, abból élsz, amit az élettől kaptál. Ez ma is megóv attól, hogy elkeserítsenek a kisebb-nagyobb kellemetlenségek.

Bika

Kedves Bika! Valóban rád illik a mondás: „lassú víz partot mos”. Ezt te is tudod, aggódsz is miatta eleget, hogy felgyorsult, megváltozott világunkban meg tudsz-e felelni a megváltozott követelményeknek. Egyetlen dologtól kell csak óvakodnod, nehogy olyasmibe kezdj, ami lényedtől végképp idegen.

Ikrek

Kedves Ikrek! Mivel lelkierőd mélyponton van, sajnos számítanod kell arra, hogy egy hozzád közel álló személy megpróbálja kiterjeszteni a befolyását rád. Egyszerűbben fogalmazva: el akar csábítani, és nagy valószínűséggel sikerülni fog neki. Akár sikerül, akár nem, szomorú vége lesz a kalandnak.

Rák

Kedves Rák! Úgy érzed, a szerencse ma rád mosolyog. Lehet, hogy családi életedben, vagy a munkádban következik be valami változás. Reggel még nem tudod, miről is lehet szó, azt azonban biztosan érzed: történik veled ma valami különös. Várakozva tekints e nap elébe még akkor is, ha rossz a kedved.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha nem veszett ki teljesen belőled játékos kedved, akkor ma egész jól viseled a megpróbáltatásokat. Nem kell mindent komolyan venni. Állítólag akkor válunk igazán felnőtté, ha a pocsolyákat rendszerint kikerüljük. Lépj bele bátran, hiszen különben sohasem tudod meg, milyen mély.

Szűz

Kedves Szűz! Milyen is lehetne egy tavaszi nap? Ha könnyű ruhában indulsz el, akkor bőrig ázol. Ha ernyőt viszel magaddal, feleslegesen cipeled. Szerencsére csak az időjárás űz tréfát, üzleti ügyeid rendben mennek. Semmi sem hozhat ki sodrodból. Másnak is szemet szúr nem mindennapi magatartásod.

Mérleg

Kedves Mérleg! Kibabrál veled a sors, valahogy semmi sem akar sikerülni. Ha egy jót nevetnél az egészen, hamar túl lennél rajta. Ellenkező esetben csak idegesség gyötör egész nap. Megoldás lehet az is, ha ki sem mozdulsz otthonodból, de az élet nem állhat meg. Mindennek haladnia kell a maga útján.

Skorpió

Kedves Skorpió! Változatlanul jól mennek dolgaid. Amihez csak nyúlsz, arannyá válik, terveid viharosan teljesülnek. Már neked is furcsa ez a szokatlan helyzet. Bár erre vártál mindig, ezt szeretted volna átélni a kudarcokkal teli napokban is, mégis egy kicsit hihetetlennek tűnik ez a sikerszéria.

Nyilas

Kedves Nyilas! Vigyázz a tárgyakkal, mert ma könnyen kibabrálhatnak veled. Kezedet megszúrhatod, tányérokat ejthetsz le. Összekuszálódott pénzügyeid rendbetételére tégy lépéseket, de újabb kölcsönt semmiképpen se vegyél már fel. Ha ma pénz áll a házhoz, alaposan fontold meg, hogy mire is adod ki.

Bak

Kedves Bak! Ne akard mindenáron egyértelműsíteni a helyzeteket! Magyarázkodásnak fogják vélni törekvésedet, és szándékaidnak hátterét igyekeznek firtatni. Nem az ész diadalát fogja jelenteni a mai nap. Üzleti vállalkozásoddal kapcsolatban ne sajnáld a reklámra fordított pénzt! Az bőven megtérül.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Örülsz, hogy hamarosan itt a hétvége. Munkahelyeden inkább csak ott vagy, az elvégzendőknek nem sokat ártasz. Szeretnéd mielőbb magad mögött tudni a feladatokat, és valami egészen mással foglalkozni. Közeleg a húsvét, tele vagy ajándékötletekkel. Tedd azt, ami kedved szerint való.

Halak

Kedves Halak! Szürke nap ez, és a kedved ugyanolyan. Nem érted a dolgot, nem tudsz magyarázatot adni a jelenségre. Hiszen kék az ég, zöld a fű, a kövér rügyekből színpompás virágok pattannak elő. Micsoda ellentét a külvilág színes kavalkádja és a téged hatalmában tartó nyomasztó szürkeség között.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL