2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Amikor találkozol az Egyetlennel, tudni fogod, hogy ő az igazi - De honnan is?

Egy napon, talán a közeli vagy a távoli jövőben találkozni fogsz azzal a személlyel, akivel mindig is együtt akartál lenni – anélkül, hogy keresnéd. Nem tudhatod, hogy ő az, mindaddig, míg nem találkozol vele. Az első pillantás mindent elárul, nem kellenek szavak, egyszerűen tudni fogjátok. Mert ez valahogy más lesz. A felismerés, olyan lesz, mint egy arcul csapás: váratlan, de annál gyengédebb.

 

Találkozhatsz vele egy váratlan baráti összejövetelen, de lehet, hogy egy kávézóban szúrod ki, amint éppen ugyanazt a regényt olvassa, amit te. Vagy talán egy azonos projekten fogtok dolgozni. Egy biztos: véletlen találkozás lesz. De utólag rájössz, hogy nem, nem volt véletlen, hanem a sors sodorta utadba, mely láthatatlanul, mágikusan irányítja az életedet. Függetlenül attól, hogy hol, mikor találkoztok, ez egy különleges pillanat lesz. Szikrázni fog köztetek a levegő, olyan elemi erővel, amelyet nem hagyhatsz figyelmen kívül. A találkozás minden egyes részletére emlékezni fogsz.

Először talán nem is vársz sokat

Érzed a különleges vibrálást, de már voltál számtalan ilyen helyzetben, így egy kicsit pesszimistán állsz a dolgokhoz. Nem akarsz csalódni, így a remény csíráját is elfojtod magadban. Oly sok kapcsolat kezdődött különösen, de mégsem úgy alakult, ahogyan te szeretted volna. Belefáradtál abba, hogy foglalkozz a „kapcsolatokkal”. Úgy érzed, mindig csak te fektetsz bele energiát és időt. Nem akarod, hogy újra összetörjék a szívedet.  Nem akarsz újra átélni egy szomorú véget, nem akarod az azzal járó fájdalmat.

Egyszer csak eltűnik a félelem

Azonban, amikor az igazival találod magad szemben, akkor minden félelem eltűnik a szívedből. Minden aggodalmad tovatűnik. Nem lesznek fenntartásaid. Olyan érzések ébrednek a szívedben, amelyekre mindig is vágytál. Úgy érzed, vele bármi sikerülhet, eltűnik a magány és az elszigeteltség érzése. Támogatni fogjátok egymást mindenben. Nem leszel bizonytalan, izgatottan tekintesz a kapcsolatotok jövője felé. Ahelyett, hogy ideges és ingerlékeny lennél, megnyugszol, és kényelemben fogod érezni magad. Ő pedig nem fog ítélkezni, elfogad, úgy ahogy vagy és nem csak amiatt, amit adni tudsz.

Ha találkozol a nagy Ő-vel, az érzelmek forgószelét fogod megtapasztalni. Izgatottság, de leginkább boldogság uralkodik el rajtad. Végül is, ez a szerelem lényege: boldog leszel mellette, vele. Mindketten ugyanazt fogjátok érezni.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ezért az 5 dologért érdemes a baloldalon aludni - Te milyen pózban alszol?

Ezért az 5 dologért érdemes a baloldalon aludni - Te milyen pózban alszol?

Mindenkinek más alvási póz kényelmes – lehet aludni hason, háton, illetve a jobb és baloldalon egyaránt. Ám azt tudtad, hogy mindegyik póz kihatással van az egészségre? Például, aki légúti problémákkal küzd, annak egyáltalán nem javasolt a háton alvás, akinek pedig emésztési gondjai vannak, csak ront a helyzetén, ha a jobb oldalán alszik. Szóval, hogyan is kell akkor aludni?

Tovább »
Nem mindenki képes megoldani ezt a két feladvány!

Nem mindenki képes megoldani ezt a két feladvány!

Még a zseniket is átejtheti ez a két igen trükkös, első látásra gyerekeknek való feladvány. Úgyhogy, ne bízd el magad, de azért ne is gondold esélytelennek azt, hogy képes vagy megválaszolni őket! Állj hozzájuk egészséges önbizalommal és szánj egy kis időt arra, hogy ma is megmozgasd az agytekervényeidet és cserébe a siker lehet a jutalmad!

Tovább »
A varázserdők misztikus üzenete neked - Képes személyiségteszt

A varázserdők misztikus üzenete neked - Képes személyiségteszt

Wass Albert szerint, ha jó füled van és érted az erdő nyelvét, akkor meghallhatod azokat a csodaszép meséket, amiket a forrás, a csermely, a patak tündére elmond ilyenkor a fáknak. Szeretnéd tudni, hogy rólad mit mesél az erdő? Olvass tovább és kiderül.

Tovább »

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép