2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Amikor találkozol az Egyetlennel, tudni fogod, hogy ő az igazi - De honnan is?

Egy napon, talán a közeli vagy a távoli jövőben találkozni fogsz azzal a személlyel, akivel mindig is együtt akartál lenni – anélkül, hogy keresnéd. Nem tudhatod, hogy ő az, mindaddig, míg nem találkozol vele. Az első pillantás mindent elárul, nem kellenek szavak, egyszerűen tudni fogjátok. Mert ez valahogy más lesz. A felismerés, olyan lesz, mint egy arcul csapás: váratlan, de annál gyengédebb.

 

Találkozhatsz vele egy váratlan baráti összejövetelen, de lehet, hogy egy kávézóban szúrod ki, amint éppen ugyanazt a regényt olvassa, amit te. Vagy talán egy azonos projekten fogtok dolgozni. Egy biztos: véletlen találkozás lesz. De utólag rájössz, hogy nem, nem volt véletlen, hanem a sors sodorta utadba, mely láthatatlanul, mágikusan irányítja az életedet. Függetlenül attól, hogy hol, mikor találkoztok, ez egy különleges pillanat lesz. Szikrázni fog köztetek a levegő, olyan elemi erővel, amelyet nem hagyhatsz figyelmen kívül. A találkozás minden egyes részletére emlékezni fogsz.

Először talán nem is vársz sokat

Érzed a különleges vibrálást, de már voltál számtalan ilyen helyzetben, így egy kicsit pesszimistán állsz a dolgokhoz. Nem akarsz csalódni, így a remény csíráját is elfojtod magadban. Oly sok kapcsolat kezdődött különösen, de mégsem úgy alakult, ahogyan te szeretted volna. Belefáradtál abba, hogy foglalkozz a „kapcsolatokkal”. Úgy érzed, mindig csak te fektetsz bele energiát és időt. Nem akarod, hogy újra összetörjék a szívedet.  Nem akarsz újra átélni egy szomorú véget, nem akarod az azzal járó fájdalmat.

Egyszer csak eltűnik a félelem

Azonban, amikor az igazival találod magad szemben, akkor minden félelem eltűnik a szívedből. Minden aggodalmad tovatűnik. Nem lesznek fenntartásaid. Olyan érzések ébrednek a szívedben, amelyekre mindig is vágytál. Úgy érzed, vele bármi sikerülhet, eltűnik a magány és az elszigeteltség érzése. Támogatni fogjátok egymást mindenben. Nem leszel bizonytalan, izgatottan tekintesz a kapcsolatotok jövője felé. Ahelyett, hogy ideges és ingerlékeny lennél, megnyugszol, és kényelemben fogod érezni magad. Ő pedig nem fog ítélkezni, elfogad, úgy ahogy vagy és nem csak amiatt, amit adni tudsz.

Ha találkozol a nagy Ő-vel, az érzelmek forgószelét fogod megtapasztalni. Izgatottság, de leginkább boldogság uralkodik el rajtad. Végül is, ez a szerelem lényege: boldog leszel mellette, vele. Mindketten ugyanazt fogjátok érezni.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 természetes módszer, mellyel megszabadulhatsz az arcodon lévő nem kívánatos szőrszálaktól

9 természetes módszer, mellyel megszabadulhatsz az arcodon lévő nem kívánatos szőrszálaktól

A statisztikák szerint a hirsutizmus – intenzív szőrnövekedés szokatlan helyeken is, pl. arcon – a nők 5-10%-át érinti. Mindazonáltal nem számít, mennyire vagyunk egészségesek, néha előkerül az a csipesz, hogy az arcunk tökéletesen nézzen ki. Azonban vannak kevésbé fájdalmas módszerek is. Most felsorolunk néhányat, melyhez a hozzávalókat megtalálod az otthonodban is.

Tovább »
Láss bele a jövődbe az eredeti Boszorkány jóskártya segítségével! - Szerelemben és pénzügyekben

Láss bele a jövődbe az eredeti Boszorkány jóskártya segítségével! - Szerelemben és pénzügyekben

Az eredeti Boszorkány jóskártyát, azaz a Wychwood jóskártyát jósok tervezték jósok számára, és ősi szimbólumokon alapszik. A mély spirituális értelemmel bíró misztikus és mágikus lapok által bepillantást nyerhetsz a jövődbe. A boszorkányok és jósok világa ihlette kártya felfedi előtted mi várható a szerelemben, a pénzügyekben vagy akár választ kaphatsz a kérdéseidre is!

Tovább »
10 különös tény az ókori egyiptomiak életéről, amit tanítani kellene a történelem órákon

10 különös tény az ókori egyiptomiak életéről, amit tanítani kellene a történelem órákon

Azt hinnéd, hogy már mindent tudsz erről a kultúráról, pedig nem így van! Még mindig tartogatnak számodra meglepetéseket az ókori egyiptomiak, hála a folyamatos kutatásoknak, a fejlődő technikának és amiért vannak dolgok, amik nem váltak olyan felkapottá, hogy futótűzként terjednek a világban, mint amilyen ez a 10 különös tény is.

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép