2018. április 21. - Konrád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 21. - Konrád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Amikor találkozol az Egyetlennel, tudni fogod, hogy ő az igazi - De honnan is?

Egy napon, talán a közeli vagy a távoli jövőben találkozni fogsz azzal a személlyel, akivel mindig is együtt akartál lenni – anélkül, hogy keresnéd. Nem tudhatod, hogy ő az, mindaddig, míg nem találkozol vele. Az első pillantás mindent elárul, nem kellenek szavak, egyszerűen tudni fogjátok. Mert ez valahogy más lesz. A felismerés, olyan lesz, mint egy arcul csapás: váratlan, de annál gyengédebb.

 

Találkozhatsz vele egy váratlan baráti összejövetelen, de lehet, hogy egy kávézóban szúrod ki, amint éppen ugyanazt a regényt olvassa, amit te. Vagy talán egy azonos projekten fogtok dolgozni. Egy biztos: véletlen találkozás lesz. De utólag rájössz, hogy nem, nem volt véletlen, hanem a sors sodorta utadba, mely láthatatlanul, mágikusan irányítja az életedet. Függetlenül attól, hogy hol, mikor találkoztok, ez egy különleges pillanat lesz. Szikrázni fog köztetek a levegő, olyan elemi erővel, amelyet nem hagyhatsz figyelmen kívül. A találkozás minden egyes részletére emlékezni fogsz.

Először talán nem is vársz sokat

Érzed a különleges vibrálást, de már voltál számtalan ilyen helyzetben, így egy kicsit pesszimistán állsz a dolgokhoz. Nem akarsz csalódni, így a remény csíráját is elfojtod magadban. Oly sok kapcsolat kezdődött különösen, de mégsem úgy alakult, ahogyan te szeretted volna. Belefáradtál abba, hogy foglalkozz a „kapcsolatokkal”. Úgy érzed, mindig csak te fektetsz bele energiát és időt. Nem akarod, hogy újra összetörjék a szívedet.  Nem akarsz újra átélni egy szomorú véget, nem akarod az azzal járó fájdalmat.

Egyszer csak eltűnik a félelem

Azonban, amikor az igazival találod magad szemben, akkor minden félelem eltűnik a szívedből. Minden aggodalmad tovatűnik. Nem lesznek fenntartásaid. Olyan érzések ébrednek a szívedben, amelyekre mindig is vágytál. Úgy érzed, vele bármi sikerülhet, eltűnik a magány és az elszigeteltség érzése. Támogatni fogjátok egymást mindenben. Nem leszel bizonytalan, izgatottan tekintesz a kapcsolatotok jövője felé. Ahelyett, hogy ideges és ingerlékeny lennél, megnyugszol, és kényelemben fogod érezni magad. Ő pedig nem fog ítélkezni, elfogad, úgy ahogy vagy és nem csak amiatt, amit adni tudsz.

Ha találkozol a nagy Ő-vel, az érzelmek forgószelét fogod megtapasztalni. Izgatottság, de leginkább boldogság uralkodik el rajtad. Végül is, ez a szerelem lényege: boldog leszel mellette, vele. Mindketten ugyanazt fogjátok érezni.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...
$( document ).ready(function() { $("#main_SC_TBlock").insertBefore("#fb"); });

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik virág képviseli a személyiségedet? - Megmutatja, mit jelentesz az emberek számára

Melyik virág képviseli a személyiségedet? - Megmutatja, mit jelentesz az emberek számára

Melegszívű cseresznyefavirág vagy? Elbűvölő tulipán? Energikus napraforgó? Netán ártatlan liliom? Gyere, derítsük ki együtt a választ, ugyanis az általad választott virág sokat elárul majd rólad! Nem hiszed? Akkor teszteld magad most!

 

Tovább »
7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

Előbb vagy utóbb minden nő megtapasztalja az öregedés első jeleit, amelyeket persze igyekszik elrejteni. Próbálják eltüntetni az apróbb ráncokat és a frizurájukra is mindinkább odafigyelnek. Ám vannak az öregedésnek finomabb jelei is, amelyek elsőre ugyan nem feltűnőek, ám ha nem figyelsz oda eléggé rájuk, a későbbiekben már tehetetlen leszel. Vajon milyen jelekre kell odafigyelned?

Tovább »
Válassz egy lótuszt, és tudd meg, hogy korábbi életed milyen párhuzamot mutat a jelenlegivel!

Válassz egy lótuszt, és tudd meg, hogy korábbi életed milyen párhuzamot mutat a jelenlegivel!

Tűnődtél már el azon, hogy vajon ki lehettél előző életedben? A legtöbb embernek több száz, de akár több ezer előző élete is lehetett, így gyakorlatilag lehetetlen megismerni mindazt a tapasztalatot, amit felhalmoztál korábban. Néhány dolgot persze ki lehet deríteni, főként akkor megy ez könnyebben, ha a jelenlegi életeddel az adott előző életed mutat egyfajta párhuzamot.

Tovább »

Kalkulátor

Illóolajok kalendáriuma

Nem muszáj egyből a gyógyszeres szekrényhez nyúlni, ha fáj valamid, emésztési problémáid vannak, vagy egyszerűen csak nyugtalan vagy. Néhány csepp illóolaj csodákra képes, hidd el!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép