DIVAT

Ismerd meg a színtípusodat! - Elemezd az arcodat, hogy tökéletes legyen a tavaszi szetted

Szerző:
Szabó Anna
Ahhoz, hogy tökéletes tavaszi gardróbot állítsunk össze, első lépésben azt kell megállapítanunk, hogy a természetes színeink (haj-bőr-szem) összhatásukban meleg vagy hideg árnyalatúak. Ha ez megvan, akkor haladjunk a sötét-világos, lágy-kontrasztos vonalon, hogy megtaláljuk, a négy színtípus közül melyik csoportba tartozunk.

Lakatos Márk összefogott 4 csinos divatbloggerrel, hogy megmutassa, miként válasszunk tökéletes, a színtípusunknak is megfelelő darabokat idén tavasszal. Segítségükkel rátalálhatunk a saját színpalettánkra, hiszen Márk most azt is bebizonyította, hogy a különböző színtípusba tartozó blogger lányoknak teljesen más színek állnak jól. 

Lakatos Márk az évszak-színtípusok elméletére esküszik, ami tökéletes mankó ahhoz, hogy mindig, minden szezonban megtaláljuk a számunkra legelőnyösebb színeket, a múló trendektől függetlenül.

Előre bocsátom, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy ki melyik hónapban született, vagy milyen évszak van éppen. Egy adott évszak-színtípushoz tartozni csak annyit jelent, hogy az arcunkon megjelenő színek (haj-, bőr- és szemszín) alapján milyen palettáról érdemes válogatni, ha szeretnénk a lehető legjobban kinézni" - magyarázta Márk, aki a 4 évszaktípus személtetéséhez a Fashion Days tavaszi kollekcióiból öltöztetett fel négy ismert divatbloggert.

{KEPGALERIA}

Ruhák, cipők és táskák: www.fashiondays.hu
Styling: Lakatos Márk
Fotók: Gregus Máté
A fotózáson részt vettek:
Bánhidi Dóra – PandArte blog
Szabó Hédi – Hédinke blog
Kálnoki-Kis Viktória – 11ground by Viktoria Bolla blog
Mészáros Boglárka – Én jobban blog

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL