Napi horoszkóp - 2018-03-13

Kos

Kedves Kos! Bizonyos jelekből arra következtetsz, hogy környezeted nem veszi komolyan az egészségeddel, vagy megélhetéseddel kapcsolatos aggályaidat. Ez bánt, de talán olyan lépésre késztet, amely jó irányt ad majd az életednek. Hajlamos vagy megnyitni a szívedet annak, aki hálás a közeledésre.

Bika

Kedves Bika! Újabb ajánlatokat kaphatsz. Ne idegenkedj a változtatástól csak azért, mert változtatás. Változtatnod kell tehát, de egyáltalán nem mindegy, hogyan. Nézz alaposan körül, ne kapkodj, de a döntést sem húzhatod-halaszthatod a végtelenségig. A csillagok azt jósolják, hogy jól döntesz majd.

Ikrek

Kedves Ikrek! Kockázatos feladattal bízhatnak meg. Ha jól oldod meg, hosszú időre megszűnnek gondjaid, és nagy valószínűséggel anyagi problémáid is megoldódnak egy ideig. Természetesen nincs az a pénz, aminek ne tudnál a nyakára hágni, de most az egyszer nem bánod meg, ha óvatosabban bánsz vele.

Rák

Kedves Rák! Kissé lelassult ütemben éled napjaidat. Nem baj, ha lazítasz, úgyis rendkívül feszített iramban éled az életet. Megszokták már gyakori szeszélyeidet és hangulatváltásaidat. Senkinek sem tűnik fel egy újabb váltás. Ez néha persze baj is, hisz azt sem veszik észre, ha segítségre szorulnál.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Az Oroszlánok ma kirobbanó hangulatban és erőben vannak. Kiváltképpen fogékonyak egy új kapcsolat teremtésére, mint a régiek ápolására. Használd ki a lehetőséget! Csak ki kell nyújtanod a kezedet, és ha percekre is, de megérintheted végre a boldogság sokat kergetett kék madarát.

Szűz

Kedves Szűz! Feleslegesen aggodalmaskodsz, nem fenyeget semmi. Talán kimerült vagy, és mindenben veszélyt látsz. Próbálj koncentrálni valamire, hogy ezek a félelmek ne foglalják le drága idődet. Könnyen lehet, hogy most összpontosítani is képtelen vagy. Ha így van, vonulj vissza és zárkózz magadba!

Mérleg

Kedves Mérleg! Ne veszítsd el türelmedet! Akik siettetnek, nem biztos, hogy a gyorsabb befejezés reményében teszik, lehet, hogy csak idegesítenek. Képtelenek elviselni, hogy általában kiegyensúlyozott, higgadt és legtöbbször sikeres vagy. Partnered is ezt veti a szemedre, ahelyett, hogy örülne neki.

Skorpió

Kedves Skorpió! Március vízválasztót jelenthet a Skorpiók életében. Akadályok tornyosulhatnak vágyaid előtt, a magánéletben döntési helyzet állhat elő. Határoznod kell, milyen kérdésekre kell azonnal választ adni, és melyekkel várhatsz még. A közeli napok nem alkalmasak a gyors döntésekre.

Nyilas

Kedves Nyilas! Légy óvatos, és ne vágj fel az emberek előtt, mert sokan csak az alkalmat lesik, hogy árthassanak neked. Ne feledkezz meg arról, hogy fontos döntéseket kell meghoznod, melyektől sok minden függhet. Nyilas szülőknek ma nagy örömet szerezhet a gyermekük. Mégis csak jól nevelték őket.

Bak

Kedves Bak! Nem feltétlenül a szerelem, mint inkább az erotikus vágyak jutnak ma felszínre. Akár a hím-, akár a nőnemhez tartozol, lehetsz te a kezdeményező. Ne szégyelld kívánságaidat, bátran mutasd ki azt, hogy mire vágysz! Legnagyobb meglepetésedre, partnerednek nem lesz ellenére közeledésed.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Döntened kell, és ez nem tartozik kedvenc foglalatosságaid közé. Amilyen határozottsággal, kérlelhetetlen tiszta logikával tudsz másoknak tanácsot adni, olyan bizonytalan és tétova leszel, ha saját ügyedben kell kimondanod az igent vagy a nemet. Végy erőt magadon, és határozz végre!

Halak

Kedves Halak! Alkotóerőid ismét a felszínre törnek. Igyekezz úgy befogni őket, hogy a legnagyobb hatást fejthessék ki, hogy minél kevesebb menjen veszendőbe belőlük. A legokosabb, ha egyetlen, pontosan meghatározott célt tűzöl magad elé, és kizárólag erre összpontosítasz. Takarékoskodj az ügyekkel!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL