2018. március 21. - Benedek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 21. - Benedek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Alvás közben folyik a nyálad? Nagyon szerencsés vagy! - Most megtudhatod, miért is!

Bizonyára nem szívesen vallanád be senkinek, hogy néha olyan mélyen alszol, hogy még a nyálad is kicsordul. Pedig a nyáladzás nem szégyellni való dolog, sőt épp ellenkezőleg, hálás lehetsz érte, ugyanis mindez azt jelzi, hogy nagyon jól aludtál.

 

Pihentető, mély alvás

Az alvásnak több fázisa van, többé-kevésbé azonos időtartamúak. A fő fázis a gyors szemmozgás, vagyis a REM fázis. A REM fázis alatt a test mély álomba merül, és nyugodt, mély alvást tapasztalunk. Ebben a szakaszban bizonyos ingerületátvivő anyagok felszabadulása gátolt, hogy az izommozgásokat megakadályozza a szervezet. A nyáladzás ilyenkor következik be, tehát azt jelenti, hogy nagyon mélyen és jól alszol.

Azért nyáladzol alvás közben, mert úgy alszol, mint egy csecsemő?

Ilyenkor az agyi funkciók teljesen lelassulnak, hogy a szervezet tudjon pihenni és regenerálódni. Ezért, amikor jól alszol, a tested teljesen ellazul, a szád is kinyílik. Ez normális, egészséges állapot.

És mi van, ha sohasem csöppen el a nyálad?

Ez azért van, mert nem megfelelőek az alvási fázisaid, így valószínűleg nem is tudod jól kipihenni magad. A neuronok nem tudnak megfelelően regenerálódni.

A nyáladzás jó jel

Pozitív hatással van az egészségedre, hisz azt jelenti, hogy kellően kipihenhetted magad. Nem szabad szégyellni, ez egy természetes folyamat. Alvás közben a helyes légzés és az alvási apnoe elkerülése a lényeg. Alakíts megfelelő szokásokat, hogy elég időt tudj aludni. A cél mindig a minőségi alvás, hogy neuronjaink helyreálljanak.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

11 bőrhiba, amivel a szervezeted üzenni akar az egészségedről - Vedd komolyan!

11 bőrhiba, amivel a szervezeted üzenni akar az egészségedről - Vedd komolyan!

Néha az arc többet árul el, mint szeretnénk, de ez valójában előny. Ha közelről szemléled az arcodat, könnyebben megérted az üzenetét, ugyanis tisztán megmutatja, ha szervezetedben egyensúlyhiány alakul ki, esetleg segít felfedni a bajt, mielőtt komolyabbá válna. Most megtudhatod, melyek a leggyakoribb arcbőrhibák, melyeknek eredete nem véletlen.

Tovább »
Ebből az 5 rejtvényből kiderül, mekkora zseni is vagy valójában!

Ebből az 5 rejtvényből kiderül, mekkora zseni is vagy valójában!

Egy valóságos zseninek tartod magad? Vagy ellenkezőleg? Akár igen, akár nem, érdemes letesztelni magadat ennek az 5 trükkös, de valójában igen egyszerű rejtvénynek a segítségével, mert még te is meglepődhetsz az eredményen és kiderülhet rólad, hogy zseni vagy, netán annak az ellenkezője és így legalább tudni fogod, van még mit tanulnod!

Tovább »
Válassz egy ősi mágikus szimbólumot, és tudd meg, milyen belső erővel rendelkezel - Képes teszt

Válassz egy ősi mágikus szimbólumot, és tudd meg, milyen belső erővel rendelkezel - Képes teszt

A modern pogányságban sok szimbólum jelenik meg, amelyeket a különféle mágiákban és rituálékban is alkalmaznak. Az alábbi szimbólumok mindegyikéhez egy-egy adott elem kapcsolódik, és mindegyikük mély jelentéssel bír, emellett különleges energiákkal rendelkeznek. Melyik szimbólum fog meg leginkább?

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép