FÉSZEK

Harmonizáld az energiákat a jobb pénzügyi helyzet érdekében

Szerző:
Szabó Anna
A Feng Shui, egy kínai eredetű, ősi művészet, amelynek fő célja a terek harmonizálása, az energia javítása. Fontos, hogy otthonunkat Yang energiával tápláljuk, hogy lelki egyensúlyt és harmóniát teremtsünk. Most 6 Feng Shui tippet mutatunk a munkaterülettel és a pénzügyekkel kapcsolatosak, melyek elősegítik a megfelelő energiák mozgósítását.
Álláskeresőknek


Mindennek különböző energiái vannak, és ezeket helyesen kell irányítani. Ebben az esetben a jólét irányát a kua szám ismeretében fogjuk látni. A kua szám különböző módon számítható ki a nők és férfiak esetében.


Számolás a nőknek


Ha 2000 előtt születtél, vedd figyelembe a születési éved utolsó két számjegyét. Mint minden numerológiai számításnál, itt is addig összegzünk, amíg az eredmény egyjegyű nem lesz. Ha 2000 után születtél, az utolsó két számjegy összegéhez adj hozzá hatot.

Nézzünk egy-egy példát:
Születési év: 1992 = 9+2=11=1+1=2
Ebben az esetben a Kua szám 2.

Születési év: 2012 = 1+2=3=3+6=9
Ebben az esetben a Kua szám 9.


Számolás a férfiaknak


Ha 2000 előtt születtél, vedd figyelembe az utolsó két számjegyet és vond ki 10-ből. Ha 2000 után akkor 9-ből kell kivonni az összeget.


Születési év: 1972 = 7 + 2 = 9 = 10 – 9 = 1
Születési év: 2015 = 1+5=6=9-6=3


Most már ismered a kua számodat. Nézzük, hol kellene kialakítanod a dolgozó sarkodat az otthonodban, ahol hatékonyan dolgozhatsz, vagy ahonnan elküldheted az önéletrajzodat.


1. szám: A jólét délkeleten található meg. Zöld tónusok használata.
2. szám: A jólét északkeleti. A föld színeinek használata.
3. szám: A jólét déli fekvésű. Meleg színárnyalatok használata (sárga, narancssárga és piros).
4. szám: Észak. Hideg színárnyalatok használata (kék, világoskék vagy ibolya).
6. szám: Nyugat. A fehér szín használata
7. szám: Északnyugat. A fehér szín használata.
8. szám: Délnyugat. A föld színeinek használata.
9. szám: A jólét keleten van. Zöld tónusok használata.


Pénzhozó növények


A legfontosabb a bazsalikom. Nemcsak megvéd a rossz energiáktól, hanem pénzt is vonz otthonunkba. Az erkélyre vagy a virágoskertbe ültess körömvirágot, ugyanis vonzza a jó energiákat, a szerencsét és a pénzt. És persze a szerencsehozó bambusz, amiről talán már te is hallottál. Nagyon könnyen beszerezhető, nem igényel sok helyet és könnyen ápolható.


A munkaterület (dolgozószoba, iroda) harmonizálása


Az asztalt a kua számodnak megfelelően helyezd el. Fontos, hogy az íróasztal ablakok és ajtók nélküli fal felé nézzen. Rakd ki az okleveleidet, díjaidat, ez elősegíti az energiatermelést. Használd a kua számodnak megfelelő színeket: fesd át a falat, vásárolj tárgyakat. Ha a tanulmányaidat akarod erősíteni, akkor az asztal északkelet felé nézzen.


Fontos, hogy az energiák könnyű beáramlása miatt, az iroda bejárata legyen világos, fényes és vidám színű. Javasoljuk, hogy ne legyen túl közel az íróasztalodhoz. Ugyanezt a logikát kövesd otthon is, az ágyad ne nézzen ajtó irányába.


Növények és dekoráció


A tűz energiája délnek fele meg, míg a víz energiája északnak. Ezért északi oldalon helyezzünk el kék csempéket, szoba szökőkutat, akváriumot. A növényeket az északkeleti oldalra rakjuk. Fontos, hogy a vörös virágúakat déli fekvésű helyre tegyük. A növények segítnek a környezet negatív energiáit elnyelni.


Az irodába a legjobb növény a vadkakaó. A legnépszerűbb pénzvonzó növény. A legismertebb a plectranthus verticillatus (kakassarkantyú). Előnyük még, hogy rendkívül dekoratívak és igénytelenek, így gondozásuk egyszerű.

 

 

otthontippek otthon fengshui pénz
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL