EZOTÉRIA

Mely formában babrál ki veled márciusban Murphy Törvénye? - Játékos jóslatunkból megtudod!

Szerző:
Szabó Anna
Alapvetően egy Murphy törvény van, ami így szól: „ami elromolhat, az el is romlik”. De ez a szállóige jóformán életre kelt és különböző formákban visszaköszön időről időre az életünkbe, amit sok esetben idegbaj és káromkodás követ, vagy csak szomorú beletörődés, hogy „igen, ez tipikus”. Vajon márciusban milyen formában találkozhatsz Muprhy Törvényével? Húzz egy lapot, és kiderül!

 

A már említett szállóigét, ami egy megfigyelésen alapszik, először 1952-ben említi Anne Roe, egy meg nem nevezett fizikus ismerősét idézve. Nick T. Spark szerint Edward Murphy-re, az amerikai mérnökre utal, aki a Wright-Patterson légitámaszponton végzett egy, a gyorsulás az emberi szervezetre kifejtett kísérletsorozatot. E kísérlet során ezt mondta 1948–49 között, amikor a rosszul felszerelt mérőműszerek miatt egy kísérletet elölről kellett kezdeni. Onnantól kezdve legalább neve is van azoknak a különleges, bosszantó jelenségeknek, amik érhetnek bennünket.

Vajon márciusban milyen formában kapod meg Murphy Törvényét? Ne aggódj, ez csupán egy játékos jóslat, talán megúszhatod, hogy Murphy keze lesújtson!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL