Napi horoszkóp - 2018-03-07

Kos

Kedves Kos! Milyen kellemetlen, ha megígérsz valamit, és nem teljesíted! Bánt is miatta a lelkiismeret. Annyira azért nem kell tragikusan felfogni a dolgokat, hogy ne ügyelj a biztonságodra. Minél szétszórtabb, szórakozottabb vagy, annál kínosabb incidensek érhetnek a közlekedésben, vagy a házad táján.

Bika

Kedves Bika! A munkahelyeden durva támadások érhetnek. Elrontottál valamit, de hibád könnyen orvosolható, nem kellene ennyire felnagyítani. Munkatársaid acsarkodását pedig végképp nem érted. Nem adtál rá okot, és ők sem hibátlanok. Kedvesed karjában megértésre találsz, szavak nélkül szeretitek egymást.

Ikrek

Kedves Ikrek! Megint egy szerencsenap! Az események igazolják, hogy felesleges volt aggódnod: egészséged töretlen, és még van itt valami, aminek igazán örülhetsz. Egy szerelmi kaland, ami remekül végződik mindkettőtök számára. Semmi szemrehányás, konfliktus, azt nyújtjátok egymásnak, amire vágytok.

Rák

Kedves Rák! Vegyes hatások érhetnek ma a munkahelyeden és otthonodban egyaránt. Úgy érezheted, hogy igazságtalanok veled, és talán most nem is csalnak megérzéseid. Ritka pillanat, hogy nem vagy elfogult magaddal. Nem árt néha elemezni, mit miért teszel. Így is rengeteg kérdőjel marad még tetteid után.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Szárnyalásod még tart. Használd ki, és ugorj át olyan akadályokat, amihez eddig nem volt merszed. Ebben nem csak a távoli Jupiter segít. Számtalan embertársad akad, aki töri az utat előtted. Némelyiket talán nem ismered személyesen, vagy nem tudod, kinek köszönheted gyors sikeredet.

Szűz

Kedves Szűz! Ismerőseid nagy üzletről beszélnek, és te sem akarsz kimaradni belőle. Ne akard mindenáron rájuk erőltetni magad, ezzel többet ártasz, mint használsz. Mielőtt újabb vállalkozásba kezdesz, jobban teszed, ha felméred lehetőségeidet, sőt energiakészletedet is. Lehet, hogy túl sokat akarsz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Túl sokat vállalsz egyszerre, mert bizonyítani akarsz. Talán mégsem az a megoldás, hogy mindenre igent mondasz, és utána kénytelen vagy belátni, hogy mindez meghaladja képességeidet. Próbálj a minőségre és nem a mennyiségre összpontosítani. Ez az élet minden területén helyénvaló.

Skorpió

Kedves Skorpió! Kezd kitisztulni a kép. Nem vitás, hogy a zűrzavarban neked is jelentős szereped volt, és ha akkor nem döntesz olyan elhamarkodottan, most jóval egyszerűbb lenne a dolgod. Az akkori tervek egy része azóta már idejétmúlt elképzeléssé változott, éppen ezért újakkal kell előhozakodnod.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ég a kezed alatt a munka, és közben megint valami okos dolgot találsz ki. Ma ismét személyiséged pozitív oldalai kerülnek előtérbe, derűs és optimista vagy. A plusz energiákra megint csak szükséged lesz, mert partnerednek komoly üzleti problémái adódhatnak, ami kihat az egészségére is.

Bak

Kedves Bak! Egyedül a decemberi Bakok járnak szép sikerekkel, eredményekkel. A többiekben vacak ez az időszak, habár ha bizonyosságot tudnak szerezni testi, lelki bajaikat illetően, könnyebben megvívnak az „ellenséggel”. Épp ezért törekedj bizonyosságra! Ne hagyd, hogy ellopják a tettre szánt idődet!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma kissé borús a hangulatod. Mintha egy másik bolygón járnál. Mikor munkahelyedre érsz, mintha soha nem látott emberekkel találkoznál, amikor kedvesedet látod, szintén. Messzire szaladtál, de szerencse, hogy még idejében észbe kaptál. Sokkal súlyosabb problémák is adódhattak volna.

Halak

Kedves Halak! Ami azt illeti, nem panaszkodhatsz, hogy rossz passzban vagy. Persze ez csak akkor tudatosul az emberben, amikor mindennek vége, és a szerencse kereke 180 fokot elfordul. Te sem vagy kivétel e szabály alól, és így természetes. Mindenesetre nem árt, ha emlékeztetőül néha magadba csípsz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL