SZÓRAKOZÁS

2008 sztárdobásai

Szerző:
Szabó Anna
Lassan vége az évnek. Ilyenkor mindenki szeret kis számvetést készíteni magában. Ahogy csetlünk-botlunk életutunkon örömmel vesszük tudomásul, hogy a sztárok sem csinálják jobban.



Régen várt kisbabák

Jennifer Lopez, Halle Berry és Nicole Kidman – három előadóművész, akik negyvenévesen (bocsánat, J’Lo 2009-ben lesz 40) lettek édesanyák.

Mindannyian sokan küzdöttek a gyermekért, párkapcsolati nehézségek és orvosi kezelések hosszú sora után azonban megkapták a legnagyobb ajándékot az élettől. Sőt Jennifernek sikerült dupláznia, hiszen ikreknek adott életet, míg Halle és Nicole egy-egy csodaszép kislánynak.

 

 

A leghangosabb válás: Madonna és Guy Ritchie

Nagy érdeklődéssel követte a média az egyik legkülönösebb pár Madonna és Guy Ritchie válását. Mielőtt rászánták magukat a hivatalos szakításra, már néhány pletyka szárnyra kelt a Madonnánál majd húsz évvel fiatalabb Ritchie hűtlenségéről. A valóság azonban még ennél is megdöbbentőbb: a valódi ok Madonna munkamániája majd új szerelme lett.

Először ugyanis csak arra hivatkozott a fiatal rendező, hogy felesége teljesen elhanyagolta és hónapokig inkább csak az edzéssel törődött, mint vele majd maga az énekesnő szóvivője jelentette be, hogy Madonna újra szerelmes. Ő kívánt rá a friss húsra a szinte teljesen ismeretlen Alex Rodriguez személyében. Persze az expár vagyona híresen nagy, a fiatal férj váltig állította sokáig, hogy nem kért lelépési pénzt. Aztán nemrégiben megjelentek a hírek, hogy hallgatásáért nem kis summa ütötte Guy Ritchie markát. Nos, a tények ismeretében 2009-ben az ő történetük még biztosan folytatódik…

 

 

A legcsendesebb szakítás: George Clooney

Tavaly még arról cikkeztek a lapok, hogy alig egy év ismeretség után elveszi barátnőjét, Sarah Larsont a világ egyik legdögösebb pasija George Clooney. De sajnos ő is csak pár hónapig lehetett az egyik legirigyeltebb nő a földkerekségen.

Ma már Sarah is csak a múlté és felkerült azon hölgyek listájára, akiktől Mr. Clooney menekül: vagyis a házasságra és a komoly kapcsolatra vágyóktól. Ne felejtsük el azonban, hogy mai napig nincs hír arról miért szakítottak. Kapcsolatuknak egyszer csak vége lett.

 

 

Kislányok az élet nevű hullámvasúton

 
Lindsay Lohan

Amennyire 2007 számára a pucér valóság és a magamutogatás éve, úgy 2008 az útkeresésé volt. Méghozzá a szexuálisé. Bár váltig állította sokáig, hogy csak barátok Samantha Ronsonnal, a család többnyire mást nyilatkozott, ő maga pedig lassan semmit.

Kapcsolatuk továbbra is a találgatások céltáblája, miközben Lohan kisasszony színészi karrierje is a múlt ködébe vész. Jó lenne, ha ismét színészi kvalitásait csillogtatná meg – amit utoljára talán csak 7-8 éves kora körül sikerült – és nem a pletykalapok szalagcímére pályázna.

 

 

 

Lily Allen

Régen jelentkezett már új lemezzel a brit énekesnő. Úgy látszik a szigetországban, ha már van egy slágered és elég fiatal vagy, a züllöttséggel több pénzt lehet keresni, mint a kemény munkával. Év elején még többet lehetett látni a kis Lilyt platinaszőke hajjal jó húsban, mint énekelni.

Állítólagos vetélése vezette őt a rossz útra, ami egészen a topless bulikig juttatta. Évvégére azonban már újra barnán, lefogyva és visszafogottan mosolyogva mutatkozott a nyilvánosság előtt.

 

 

 

Britney Spears

Ki hinné, hogy az édes kis Britney ma már 27 éves? Pedig így van, és ha ebbe belegondolunk, már meg sem lep minket, hogy a tavalyi évben elérkezett életének igazi mélypontjáig.

Elhíresült kopaszsága, hisztérikus rohamai és MTV-beli leszereplése után senki nem gondolta volna, hogy újra csinosan és színvonalas hanganyaggal látjuk viszont.

És bár új lemeze sokak szerint elmarad a régiektől, még sokan bíznak benne. Talán sikerül még Mariah Carey nagy visszatérését is felülmúlnia és nem jut Withney Houston sorsára…

 

 

A legrosszabbul sikerült plasztikák

Nicole Kidman kontra Brittany Murphy

 

Sajnos sokak bánatára Nicole Kidman nemcsak anyaságával híresült el 2008-ban, hanem ajak tunningjával is. Miután felocsúdtunk a rémtett következményeitől, újabb átváltoztató műtét eredményével kellett megbirkóznunk.

Hiszen Brittany Murphy sem maradhatott el számos kolléganőjétől és klasszikus kacsacsőrt csináltatott magának. Bár lehet, hogy nem ez volt álmai netovábbja, a végeredmény még kiábrándítóbb lett, mint ausztrál kolléganőjénél.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL