SZÉPSÉG

Ünnepi smink - hírességek után szabadon

Szerző:
Szabó Anna
OK, hogy a munkahelyi karácsonyi bulin visszafogottan sminkel az ember lánya. De miért tenné ugyanezt a baráti vagy ne talán a családi összejöveteleken? Lesd el a sztárok sminktrükkjeit, mi eláruljuk titkukat!


Függetlenül attól, hogy visszafogott családi karácsonyozást vagy baráti tombolást terveztél, bizonyára te is a legünnepibb arcod szeretnéd mutatni. Persze, nem a grimaszmentes övezetre gondolunk, hanem nem másra, mint az ünnepi sminkre. Ezt pedig nem is olyan nehéz kivitelezni, csak néhány tuti ötlet kell hozzá! Tudják ezt a sztárok sminkesei, és ha jobban végignézed összeállításunkat, magad is meglepődhetsz a dolog egyszerűségén…

 

Kate Walsh

Imádni valóan egyszerű smink! A Grace Klinka sztárja egyszerű szürkésfehér alappal emeli ki gyönyörű szemeit, melyet csak vékony fekete kontúrral hangsúlyozott. Ebben persze még semmi extra nincs. A trükk a pirosítóban és a színében ezzel teljesen azonos rúzsban van. Persze nehéz így összeválogatni a színeket, ezért akár a rúzsodat is használhatod pirosítóként. Kend fel a pofacsontodra – a legpontosabban úgy tudod ezt megtenni, ha közben csücsörítesz magadnak a tükörben – majd egy bronzos árnyalattal árnyékold a drámai hatás kedvéért.

 

 

Angelina Jolie

A minden pasit lecsupaszító pillantás titka a bézs alap, valamint a barnás rózsaszín árnyékolás a szemeken, melyre a koronát felül a szemhéjtus, alul a barna szemceruza adja. Adj hozzá egy csipet barnás-sárga arcpírt, hússzín szájfényt és tőled is elolvadnak majd a pasik!

 

 

Lauren Conrad

Ha olyan sminket szeretnél, mint Lauren Conradé, akkor kezd ezüstösen – mégis visszafogottan – csillogó szemhéjpúderrel az alapozást. Húzd ki szemed körbe határozottan, a természetes ívét megtartva, mélyfekete szemceruzával. Tedd macskássá pillantásod drámai hatású műszempillával, melyhez minél visszafogottabb ajakfény dukál. A pontot az i-re, vagyis az utolsó simítást a sminkedre bronzosító púderrel teheted fel, melyet az arccsontodra használj!

 

Heidi Klum

A topmodell-anyuka egyszerre dögös és elegáns: szemsminkjének színei harmonizálnak felsőjével és kiegészítőivel. Szemét kizárólag szürkeárnyalattal árnyékolta, szemzugára és szemöldökcsontjára pedig világos pezsgőszínt vitt fel. Természetesen ez csak az igazán szépen ívelt, klasszikus formájú szemöldökkel mutat jól. Kihagyhatatlan a szürkéhez passzoló visszafogott babarózsaszín arcpír, és gyöngyházas ragyogás az ajkakon.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL