2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Használd ezeket az ősi szimbólumokat a szerelmi életed fellendítéséhez

Wadolowska Balogh Orsolya

Szeretnéd, ha a kiszemelted észre venne? Ha heteken belül új partnerre lelnél? Ha a párkapcsolatod, a házasságod tüzes és szoros lenne? Akkor fordíts egyet szerelmi életed sorsán ezzel az 5 mágikus ősi szimbólum segítségével! Gyors és rendkívül hatásos eredménnyel szolgálnak, mert ezek a jelek már önmagukban is mágikusak, de egy varázslatban felhasználva, megsokszorozódik a teljesítményük!

Változtass szerelmi életeden ezzel az 5 ősi szimbólum segítségével

Változtass szerelmi életeden ezzel az 5 ősi szimbólum segítségével

Hogy a párod vagy a férfiak egy istennőnek lássanak

Ez a kelta szimbólum az Istennő, Az Anya, A Föld Istennő jelképe. A Föld, a természet, az élet, a termékenység, a növekedés, a nőiesség, az anyaság szimbóluma. Ha szeretnéd, hogy a párod, a kiszemelted vagy bárki más (mert párt szeretnél bevonzani) akkor pénteken, növő holdkor végy rituális fürdőt, kend be magadat rózsaolajjal vagy testápolóval majd öltözz fehérbe.

Gyújts három rózsaszínű gyertyát. Kend be őket mézzel és ragaszd rájuk az arcképedet. (Vékony papírt használj.) Helyezd el a gyertyákat háromszög alakban és tedd középre ezt a szimbólumot, akár kinyomtatva, akár ékszer formában. Szórj rá egy marék vörös rózsát és mond: „Itt állok ellőtted hatalmas istennő arra várva, hogy kegyeidbe fogadj. Varázsolj olyan széppé, ellenállhatatlannak, kívánatossá, hogyha akarom, bármely férfi szívét meghódíthatom. Tégy olyan hatalmassá és ragyogóvá, mint amilyen te magad is! Hadd szülessen a sötétségből holnap reggelre, virradó napfényre egy új istennő!”

Ezután bújj ágyba, vidd magaddal a szimbólumot vagy ékszert is. Rakd a párnád alá és másnaptól kezdve érdemes lesz magadnál hordani.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Illóolajok kalendáriuma

Nem muszáj egyből a gyógyszeres szekrényhez nyúlni, ha fáj valamid, emésztési problémáid vannak, vagy egyszerűen csak nyugtalan vagy. Néhány csepp illóolaj csodákra képes, hidd el!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép